- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahhahahaKonsültasyonun kısaltılmışı bebeğim![]()
bu arada başka yorumlara saçma müdahale eden kahramanlar ne çok
E sizde başka yoruma saçma müdahale de bulundunuz şindi o Ne olacak ..Üstteki yorumlarda size gönderme yapılıyor ama siz beğenmişsiniz. Laf anlatıp kendimi yormayayım![]()
Kons nedir yahuMerhaba konsluk yapan hanımlar önemli bişey sormam gerekiyor özelden yazarmisiniz
Biz zaten o şahısla konuşuyorduk, arkadaşlar arada yorum attılar, bana gönderme yaparcasına beğenmiş yorumları. Kendine söylendiğini fark etmeden. Siz çok yanlış anlamışsınız yaE sizde başka yoruma saçma müdahale de bulundunuz şindi o Ne olacak ..
laf sokup örgümü örüyoruz e örelim bakalım![]()
Ayrıca birine "sen kimsin ya" falan diye polemik açmaya yönelik bir yoruma tepki gösterdik. Saçma müdahale diyorsanız sizin yorumunuz :)E sizde başka yoruma saçma müdahale de bulundunuz şindi o Ne olacak ..
ahahahaha cok komikE sizde başka yoruma saçma müdahale de bulundunuz şindi o Ne olacak ..
yok o laf soktuğunu sandı bozmaAyrıca birine "sen kimsin ya" falan diye polemik açmaya yönelik bir yoruma tepki gösterdik. Saçma müdahale diyorsanız sizin yorumunuz :)
Pitikare arkadaşın yazdığı o " saçma müdahale " yorumu ..ona binaen yazıldı..Ayrıca birine "sen kimsin ya" falan diye polemik açmaya yönelik bir yoruma tepki gösterdik. Saçma müdahale diyorsanız sizin yorumunuz :)
Koyduğum ifadeye kadar huylanmışsınız da, kime binaen bilemiyorum :)Pitikare arkadaşın yazdığı o " saçma müdahale " yorumu ..ona binaen yazıldı..
Ay evet çok eğlenceli bu böyle gider ha..haha hahaaa ..dur sonunda örgü de öreyim birde kahkahayla gülen birini koyayım da iyi laf soktum sansınlarahahahaha cok komik
zincirleme oldu artık aynısını siz yaptınız şu an avukat hanim
ben hoyt sen ne diyorsun diye bir giriş mi yaptım yada doğru yaz mı konu sahibine dedim
bugün kk da değişik üyeler günü belli![]()
nolur git başımdan vallahi 12 sayfayi tek tek bilal'e anlatır gibi anlatamiycam başkasını seç kendine haydi iyi gecelerAy evet çok eğlenceli bu böyle gider ha..haha hahaaa ..dur sonunda örgü de öreyim birde kahkahayla gülen birini koyayım da iyi laf soktum sansınlar![]()