Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahmet karacalar nasıl sizce en iyi doktor kim incecik yapan sizceCanım bu fiyatlara ben neler yaparım neleryener bey kafayı parayla bozmuş. Bende araştırıyorum piyasanın en pahalısı olur kendileri. Ekonomik istersen Dr burhan özalp yada Dr tahsin görgülü ile görüş derim. Bide yener hocanın Bi hastası ölmüştü haberlere bile çıktı. Reklamlarında pek aldanmayın İyi araştırın derim
Bende araştırıyorum. Şuan için tahsin görgülü nün işlemlerini çok beyeniyorum. Bursa da yaşıyorum burda onca doktorla görüştüm hepsi fos. Bir tek ersin altun var oda aklımda. Diğer İstanbul Ankara birçok doktorla görüştüm. Bazıları öyle Bi fiyat çıkartıyor ki sanki atomu parçalayacak tamamen ticarete dökmüşler olayı. Paraya öncelik veren doktorun hastayla işi olmaz bence. Hastayı deyil cebini düşünen çok. Ahmet karacalar ile görüşmedim. Onun yöntemi farklı bildiğim kadarıyla. Kullandığı cihaz işlem sonrası fazla hasar oluşturduğu için çok daha ağrılı ve zor iyileşme dönemi yaşayanların yorumlarını okumuştum. Lipödem de en iyi ve lenf lere en az hasar veren vazer lipo. Ahmet hocada da bu yokAhmet karacalar nasıl sizce en iyi doktor kim incecik yapan sizce
Bence Tahsin görgülü ye olun ben ona olmadığım için çok pişmanımBende araştırıyorum. Şuan için tahsin görgülü nün işlemlerini çok beyeniyorum. Bursa da yaşıyorum burda onca doktorla görüştüm hepsi fos. Bir tek ersin altun var oda aklımda. Diğer İstanbul Ankara birçok doktorla görüştüm. Bazıları öyle Bi fiyat çıkartıyor ki sanki atomu parçalayacak tamamen ticarete dökmüşler olayı. Paraya öncelik veren doktorun hastayla işi olmaz bence. Hastayı deyil cebini düşünen çok. Ahmet karacalar ile görüşmedim. Onun yöntemi farklı bildiğim kadarıyla. Kullandığı cihaz işlem sonrası fazla hasar oluşturduğu için çok daha ağrılı ve zor iyileşme dönemi yaşayanların yorumlarını okumuştum. Lipödem de en iyi ve lenf lere en az hasar veren vazer lipo. Ahmet hocada da bu yok
Bende arastirmalarim sonucu ani bi karar ile olmaya karar verdim. Bugun iletişime gectim ve hemen gün aldim 31 ekimde tum bacak olucam. Onca germe oldum ama bundan cok korkuyorum. Baya agrili deniliyo. Ama goze aldim. Suan cok heyecanliyim. Hic kafamda yoktu. 1 aylik sıkı bi diyete girmistim. Üsten cok inceldim. Ama alttan cm oynamadi tak etti artik. Bakalim neler bekliyo olacak beniBence Tahsin görgülü ye olun ben ona olmadığım için çok pişmanım
Bilmiyorum ama ben hiç zorluk çekmedim ama sonuçtan memnun değilim siz hangi doktora olacaksınız, inşallah istediğiniz gibi olur herşeyBende arastirmalarim sonucu ani bi karar ile olmaya karar verdim. Bugun iletişime gectim ve hemen gün aldim 31 ekimde tum bacak olucam. Onca germe oldum ama bundan cok korkuyorum. Baya agrili deniliyo. Ama goze aldim. Suan cok heyecanliyim. Hic kafamda yoktu. 1 aylik sıkı bi diyete girmistim. Üsten cok inceldim. Ama alttan cm oynamadi tak etti artik. Bakalim neler bekliyo olacak beni
Bilmiyorum ama ben hiç zorluk çekmedim ama sonuçtan memnun değilim siz hangi doktora olacaksınız, inşallah istediğiniz gibi olur herşe
Cok tskler. Ay insallah benimkide zor olmaz. Normalde cesaretliyim. Tup mide. Kombine gogus 360 karin uyluk 3 sezeryan oldum. Yani öldum bittim diyemem. Agri oldu tabi. Ama bundan nedense cok cok korkuyorum. Tahsin görgüne olucam.Bilmiyorum ama ben hiç zorluk çekmedim ama sonuçtan memnun değilim siz hangi doktora olacaksınız, inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Birde siz hangi dr oldunuz. Kac ay gectiBilmiyorum ama ben hiç zorluk çekmedim ama sonuçtan memnun değilim siz hangi doktora olacaksınız, inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Onca acıya nasıl katlandınız ki.Birde siz hangi dr oldunuz. Kac ay gecti
İste bende diyorum onca acı ve diksilee acildi tekrar dikildi falan baya zorlu bi surec yasadim aslinda. Ama suan ki korkum hic birinde olmadi. Ben nasil yaptiricam bilmiyorum. Sakinlestirici yapmalarini isticemOnca acıya nasıl katlandınız ki.
Ve inanin butun bunlarin ustune hamile kaldim 9 seneden sonra. Hepside bos oldu. Sezeryan sirasinda doktorlar bana acidi. Her yerim dikis. Ve anestezi doktoru direk bana nasil katlandin bu acilara dediOnca acıya nasıl katlandınız ki.
ben de son ameliyatımda böyle oldum tam 28 gün önce.İste bende diyorum onca acı ve diksilee acildi tekrar dikildi falan baya zorlu bi surec yasadim aslinda. Ama suan ki korkum hic birinde olmadi. Ben nasil yaptiricam bilmiyorum. Sakinlestirici yapmalarini isticem
Cok cok gecmis olsun. Neden yapmadilar acaba sormadiniz miben de son ameliyatımda böyle oldum tam 28 gün önce.
daha önce böyle olmamıştım. aşşırı derecede korktum ama sakinleştirici yapmadılar. yapacaklar sandım yapacaklar diye bekledim ama son ana kadar yapmadılar ve kurbanlık koyun gibi bekledim. ameliyat masasına yatırdılar hala yapmadılar. öyle korktum ve pişman oldum ki. hatta anesteziden uyanınca o ameliyat odasında inanılmaz pişmanlık yaşadım ve birdaha asla ameliyat olmayacağım dedim. İnşallah sağlık sıkıntım olmadıkça mecbur kalmadıkça asla keyfi olarak oramı buramı yaptırmak için o masaya yatmayacağım. süreç çok zor.
Sormadım. Çam ve sakura şehir hastanesiydi.Cok cok gecmis olsun. Neden yapmadilar acaba sormadiniz mi
Ben Ersin Altuna oldum 6 ay geçti göbek kol ve tüm bacak oldum ama sonuçtan memnun değilim sanki heryerden azar azar aldı ve hiç bir bölgem beni tatmin etmedi önceliğim bacaklarımdı zaten bunuda belirttim eğer yağ alım miktarını etkileyecekse diğer bölgeleri yapmayalım dedim ve korktuğum gibide oldu hiçbiri istediğim gibi olmadı çok mutsuzum buyuzden ve revizyon içinde ameliyat ücretini yakın bir fiyat söylediBirde siz hangi dr oldunuz. Kac ay gecti
Neden ücret veriyorsunuz? Kendi hatası ve telafi etmek zorunda.Ben Ersin Altuna oldum 6 ay geçti göbek kol ve tüm bacak oldum ama sonuçtan memnun değilim sanki heryerden azar azar aldı ve hiç bir bölgem beni tatmin etmedi önceliğim bacaklarımdı zaten bunuda belirttim eğer yağ alım miktarını etkileyecekse diğer bölgeleri yapmayalım dedim ve korktuğum gibide oldu hiçbiri istediğim gibi olmadı çok mutsuzum buyuzden ve revizyon içinde ameliyat ücretini yakın bir fiyat söyledi
Bencede. Sadece ameliyat masraflarını alır diye düşünmüştüm ama aynı ücreti istiyor hatta ben 7 mayısta operasyon oldum bana 1 sene beklememi söyledi revizyon için sonra fiyat verdiler ocak ayından önce olmazsam ocak sonrası zamda gelecekmiş, bu kadar maddiyat düşkünü olduğunu bilseydim tercih etmezdimNeden ücret veriyorsunuz? Kendi hatası ve telafi etmek zorunda.