- 22 Nisan 2019
- 792
- 1.110
- 28
- 35
- Konu Sahibi aristotoles
-
Tamam da isletme, pazarlama okumuş etmiş masterı yapmış dolu insan var.
Yine aralarında parlaması, kendisinde bitiyor.
İstediğin bölümü bile cesaret edip yazamadın ne demek yaaa ağır konusmim diyorum ama neyse. Zaten burdaki insanlardan 2 3 tanesi gercekten dinleme ve anlamaya odaklanıyor.. Geri kalanlar ise sırf bilmişlik ve ukalalıgın peşinde.. konu kapanmıştır...
Muhtemlen öyledir... Benden daha görmüş geçirmişsiniz. teşekkür ediyorum yinede sagolunSeni anlayabilmek için tüm yorumları okuyup öyle yorum yaptım. Ortaya çizdiğin profili sana anlattım. 35 yaşında bir kadınım. senin geçtiğin yolları geçeli çok oldu. Benim de posmanliklarim oldu. İsterim ki ayaklarıni yere sağlam bas ve kendine güven. Bir de anlayarak okumayı denersen ne dediğimi daha iyi anlayacaksin
Kendinizi neden basliktaki gibi tanimliyorsunuz? İse girerseniz yorgun argin oturup ders calismak cok zor..1 yil eve kapanip ders calisin bence..21 yaşındayım. Lise mezunuyum. Tam 3 senedir üniversite sınavlarına giriyorum. Ama istediğim bölüm olmuyor çünkü çalışmadan giriyorum sınavlara. Ailem kac defa deshaneye gönderdi boş boş gelip gittim. Hocalardan arkadaslardan çekindim. Anlayamadıgımı soramadım hep değersiz bir insan olarak gördüm kendimi. Bu sene için kararlıydım cok çalısıp gereken ozenı gostericektim ama hayatta bazı şeyler ters gidebiliyor yakın buldugum insanların saglık sorunları beni epey yıprattı, zor bir doneme soktu..Geçmişi bir kenara bırakıp, geçmişteki hataları yanlısları bir kenara atıp yoluma bakmak istıyorum. Part time iş bulup çalısmayı düşünüyorum. Kendi masraflarımı kendım karsılamak belki dershane için para biriktirmek gibi. Ya da temelimde çok yok acaba ogrenciden ozel ders mi alsam? yardımcı olabilecek fikir verebilecek varmı? Artık kendi ayaklarımın uzerinde durup birseyleri basarmak istiyorum.
Yardım alabileceğim hiçbir arkadaşım yok.
part time iş nasıl bulunur bu konuda da fikir verebilecek arkadaslar,ablalar varsa çok sevinirim.
Kendini yetiştirme ve iş hayatını öğrenmeyi istemiyorlar dedim farkındaysanız tabi ki ise girecek tecrübe kazanacak0 deneyimi olan biri is hayatını nasıl öğrenebilir? Ise girmeden deneyim kazanmak mümkünse bana da söyleyin lütfen
"Tecrübenin önemi" ve "0 deneyim" demissiniz farkındaysanız ben uydurmuyorum. Kendini yetistirmeyi istemekle tecrube deneyim kazanmak farklı şeylerKendini yetiştirme ve iş hayatını öğrenmeyi istemiyorlar dedim farkındaysanız tabi ki ise girecek tecrübe kazanacak
Inekle.com dan cok nitelikli universite ogrencilerinden cok uygun fiyata online ozel ders alabilirsiniz. Takibinizi yaptirabilirsiniz21 yaşındayım. Lise mezunuyum. Tam 3 senedir üniversite sınavlarına giriyorum. Ama istediğim bölüm olmuyor çünkü çalışmadan giriyorum sınavlara. Ailem kac defa deshaneye gönderdi boş boş gelip gittim. Hocalardan arkadaslardan çekindim. Anlayamadıgımı soramadım hep değersiz bir insan olarak gördüm kendimi. Bu sene için kararlıydım cok çalısıp gereken ozenı gostericektim ama hayatta bazı şeyler ters gidebiliyor yakın buldugum insanların saglık sorunları beni epey yıprattı, zor bir doneme soktu..Geçmişi bir kenara bırakıp, geçmişteki hataları yanlısları bir kenara atıp yoluma bakmak istıyorum. Part time iş bulup çalısmayı düşünüyorum. Kendi masraflarımı kendım karsılamak belki dershane için para biriktirmek gibi. Ya da temelimde çok yok acaba ogrenciden ozel ders mi alsam? yardımcı olabilecek fikir verebilecek varmı? Artık kendi ayaklarımın uzerinde durup birseyleri basarmak istiyorum.
Yardım alabileceğim hiçbir arkadaşım yok.
part time iş nasıl bulunur bu konuda da fikir verebilecek arkadaslar,ablalar varsa çok sevinirim.
sürekli olamadım. sürekli olmak lazım. teşekkürler...Bir konuyu anlamaz çekinir soramazsın iki konu olur yani 3 senedir hiç bir şey mi kapmadın ayrıca evde internetten izle dinle çalış vs
çalışıyor musunuz ?"Tecrübenin önemi" ve "0 deneyim" demissiniz farkındaysanız ben uydurmuyorum. Kendini yetistirmeyi istemekle tecrube deneyim kazanmak farklı şeyler
Ben dershaneye gitmedim benım yontemım daha farklıydı ama siz temelimde yok diyorsunuz ya bence en mantıklısı çok sınava girmek ben butun dershaneleri gezip sınavlarının ücretını vermıstım ve etutlere de izin almıstım bu kadarDershaneye sadece 1 yıl tam gittim.Bir kaç defa girişimim oldu başlamdan bıraktım. Diğer yıllar evde hazırlandım. Okumak istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?