vasıfsız ve mutsuz :(

Tamam da isletme, pazarlama okumuş etmiş masterı yapmış dolu insan var.
Yine aralarında parlaması, kendisinde bitiyor.

O parlama işinin insanın kendinde bittiğini söylüyorsunuz ya, şans, tanıdık o. üstelik her bölümde var. bir kişi, iki kişi. O da tamamen talihle alakalı bir şey hiç kusura bakmayın.

Şans veya torpil. topril falan yok demeyin torpil arkadaş. Aynı dönem edebiyat mezunu bir tanıdığım TDK'ye girdi nasıl. Öbürü gazeteye girdi. İkisini de taıyorum, ikisinde de iyiydi notlarım. Birinin babası müsteşardı, milletvekkileri oturup kalkardı. Diğerinin amcası gazetenin sahibinin arkadaşı. Onun gibiler çok güzel parlıyor. Onun dışındakiler binde bir. Örnek bile teşkil etmez kanımca.

Hakkıyla bir yere gelene bir lafim yok. O da sıradan bölümlerden çıkmaz. Ona ALLAH veriyor.

Şimdi şöyle bir durum var. Sen kendini olduğundan da vasıfsız gösteriyorsun. Ben de okuduğumda çoğunluk gibi düşündüm. Liseyi hasbelkader bitirmiş, ne zamanına ne parasına acimamış 3 yıl 'boş bos' gitmiş gelmiş dershaneye. Eee? İstediğin bölümü bile cesaret edip yazamadın. Çizdiğin tablo bu.

Burası ozgurlesebilecegin bir ortam. En azından burada kendini ifade edebil. Yasin bir şey için geç değil. Anlaşılan ailen de bir yıl daha hazırlanması sorun etmeyecek. Atla deve değil. Tek yapman gereken istemek ve çalışmak. Temel diye bir şey yok. Çalışırsan kazanırsın.

Fakat gerçekten veterinerlik istiyor musun ondan emin değilim. Sanki çevremden onay alayım gibi ortaya atılmış bir bölüm. Cok sever misin hayvanları? Yürekli misindir? Önce kendini tanı. Geleceğini planla. Üniversite okumak hiçbir şeyin garantisi değil. Çok güzel meslek edindirme kursları da var. Eğitimler alıp çok iyi isler de başarabilirsin. İş sende bitiyor. Önce bir destek al. Kendini degerlendirmen için sana yardımcı olsun. Ve her zaman bir hedefin olsun. Bu ülkenin güçlü kadınlara ihtiyacı var

İstediğin bölümü bile cesaret edip yazamadın ne demek yaaa ağır konusmim diyorum ama neyse. Zaten burdaki insanlardan 2 3 tanesi gercekten dinleme ve anlamaya odaklanıyor.. Geri kalanlar ise sırf bilmişlik ve ukalalıgın peşinde.. konu kapanmıştır...

Seni anlayabilmek için tüm yorumları okuyup öyle yorum yaptım. Ortaya çizdiğin profili sana anlattım. 35 yaşında bir kadınım. senin geçtiğin yolları geçeli çok oldu. Benim de posmanliklarim oldu. İsterim ki ayaklarıni yere sağlam bas ve kendine güven. Bir de anlayarak okumayı denersen ne dediğimi daha iyi anlayacaksin

Vasıfsızlığının da mutsuzluğunun da sebebi sensin. Düzenli ve verimli çalışırsan kazanırsın. Yine mi kazanamadın o zaman bir yerden başla hayata. Tecrübeyle kariyer yaparsın GelenKutusu na katılıyorum herkes üniversite okumak zorunda değil

Muhtemlen öyledir... Benden daha görmüş geçirmişsiniz. teşekkür ediyorum yinede sagolun

Calismazsan hicbir verim alamazsin ki bari onlisans gir sonra dikey gecis yaparsin yani 3 yil buyuk bir kayip zaman bana gore....

Kendinizi neden basliktaki gibi tanimliyorsunuz? İse girerseniz yorgun argin oturup ders calismak cok zor..1 yil eve kapanip ders calisin bence..

Bir konuyu anlamaz çekinir soramazsın iki konu olur yani 3 senedir hiç bir şey mi kapmadın ayrıca evde internetten izle dinle çalış vs

Inekle.com dan cok nitelikli universite ogrencilerinden cok uygun fiyata online ozel ders alabilirsiniz. Takibinizi yaptirabilirsiniz

Dershaneye sadece 1 yıl tam gittim.Bir kaç defa girişimim oldu başlamdan bıraktım. Diğer yıllar evde hazırlandım. Okumak istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim
Ben dershaneye gitmedim benım yontemım daha farklıydı ama siz temelimde yok diyorsunuz ya bence en mantıklısı çok sınava girmek ben butun dershaneleri gezip sınavlarının ücretını vermıstım ve etutlere de izin almıstım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…