• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vatandaşla birebir muhatap olan bayanlar lütfen yardım ..

kredi kartimi iptal ettirmistim
butun borcumu kapattim
tamam borcunuz kapanmistir dediler
yurt disina tasindim ve 2 sene sonra annemin evine mektup geliyor
hesap extre ödenmemis bocrunuz var diye
simdi ben bana borcunuz yok diyen memura keske eminmiisn borcum yok mu
bak bir daha bak deseydim
bende isi adam gibi yapmayan memurlara sinir oluyorum
oturmasin o zaman orda

İnsanlar haberlerden duydukça, çevrelerinde mağdur olanları gördükçe, artık güvenemediğinden mecburen emin olmak için birkaç kez sormak zorunda hissediyor kendini. Ama bazen de algılama yetisi düşük olan veya ukala veya insanı yok yere çileden çıkaran insanlar da olmuyor değil.

Bazi memurlar var ki insanin yuzune bakmaya useniyorlar,suratlari asik,bir soru soruyorsun sorduguna pisman ediyorlar. Nefret ediyorum.
Adam on kere sorsun anlamadiysa
sizin isiniz ona cevap vermek,bilgilendirmek..
Bunun icin maas veriyolarlar size.
Adam cahilse anlamiyorsa yapacak birsey yok,cevap vereceksin anliyana kadar..

Yorumunuzun noktasina kadar katiliyorum cok haklisiniz.musteride oldum calisanda oldum.ben vatandasim.hakkimi ararim diyerekten camurlasan insanlarda var,korkudan agzini acip bir sey soramadigin,hemen azarlayan memurlarda var.bende borcum tamamen sifirlandimi diye israrla sorarim.cep tlf cikinca ev telefonunu iptal ettik ve kadina fazla dan al sonra basimiz agrimasin dedik hayir hic kalmadi dedi.meger 23 kurusluk bir sey kalmis.yillar sonra bize o numaradan 300 kusur borc cikti.23 kurus katlana katlana ne hale gelmis.eger devletten maas aliyorsan vatandasin isinide goreceksin arkadas

aynen öyle arkadaşım ha tahammülün yokmu insanlara ozaman kusura bakma oturcaksın evinde senin sabrın laçka diye yada kolay para kazanmak istiyorsun burnundan kıl aldırmak istemiyorsun diye kimseye saygısızlık yapmaya hakkın yok heleki düzgün yapmadığın işin fatursanın karşıdaki ödüyosa durma orda arkadaş haram para yiyosun ve şikayet ediyosun borcumu tabiki sorarım fatur sana değil bana gelecek......

bak herkes ne kadar anlayışlı konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyolarmış kolayı bıraksınlar rahat bıraksılar oralarıda adam gibi yapacak insanlar gelsin onların yerine. gidip so memuru buldunmu canım faturayı gösterseydin hatta şikayetçi olsaydın yazık yaa

Bazi memurlar var ki insanin yuzune bakmaya useniyorlar,suratlari asik,bir soru soruyorsun sorduguna pisman ediyorlar. Nefret ediyorum.
Adam on kere sorsun anlamadiysa
sizin isiniz ona cevap vermek,bilgilendirmek..
Bunun icin maas veriyolarlar size.
Adam cahilse anlamiyorsa yapacak birsey yok,cevap vereceksin anliyana kadar..

zahmet olayı arkadaşım baksana biz napcaz böyle anlamayanlar insanlarla diye yakınıp duruyolar konu açmışlar bide bırak arkadaşım o işi adam gibi yapacak biri gelsin yerine sende rahat rahat otur evinde değilmi

bu tarz kurumlara günde binlerce insan geliyor, memur herkese anlayıncaya kadar anlatmaya kalkarsa orada işler yürümez,
ayrıca memurun görevi sadece bilgilendirmek değil olabilidiğince seri bir şekilde tüm insanlara hizmet etmektir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: 2k1

bu tarz kurumlara günde binlerce insan geliyor, memur herkese anlayıncaya kadar anlatmaya kalkarsa orada işler yürümez,
ayrıca memurun görevi sadece bilgilendirmek değil olabilidiğince seri bir şekilde tüm insanlara hizmet etmektir.

Valla anlatacak guzel kardesim
Ben anlamadiktan sonra elim bosmu cikacagim ordan? Bir zahmet internette oyunlarina gec kalsinlar biraz:)

Evet cok sayida kisi gidiyor dogru ama meslek secim yapilirken bunun farkindalar degilmi.o zaman hastanelerede yuzlerce kisi gidiyor dr larda ustunkoru ilgilensinler soru sordurmasinlar olacak is degil.ayrica arkadasim maas aliyor bu insan herkesle tek tek ilgilenecek.benim unideki isime dondu.muafiyet icin ogrenci islerine gitmistim isimiz gucumuz yok sizlemi ugrasacagiz demisti.gerzekali ben ogrenciyim sen ogrenci isleri benle ugrasacaksin tabi.ben bu tarz insanlara kiziyorum.aybasi olsun bankadan parami cekeyim vatandad gelsin azarlayayim dudugumu ottureyim ohhhhhhh

aynen öyle arkadaşım ha tahammülün yokmu insanlara ozaman kusura bakma oturcaksın evinde senin sabrın laçka diye yada kolay para kazanmak istiyorsun burnundan kıl aldırmak istemiyorsun diye kimseye saygısızlık yapmaya hakkın yok heleki düzgün yapmadığın işin fatursanın karşıdaki ödüyosa durma orda arkadaş haram para yiyosun ve şikayet ediyosun borcumu tabiki sorarım fatur sana değil bana gelecek......

bak herkes ne kadar anlayışlı konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyolarmış kolayı bıraksınlar rahat bıraksılar oralarıda adam gibi yapacak insanlar gelsin onların yerine. gidip so memuru buldunmu canım faturayı gösterseydin hatta şikayetçi olsaydın yazık yaa

Babam cok kosturduda pesinden sonuc alamadik canim ya

Evet cok sayida kisi gidiyor dogru ama meslek secim yapilirken bunun farkindalar degilmi.o zaman hastanelerede yuzlerce kisi gidiyor dr larda ustunkoru ilgilensinler soru sordurmasinlar olacak is degil.ayrica arkadasim maas aliyor bu insan herkesle tek tek ilgilenecek.benim unideki isime dondu.muafiyet icin ogrenci islerine gitmistim isimiz gucumuz yok sizlemi ugrasacagiz demisti.gerzekali ben ogrenciyim sen ogrenci isleri benle ugrasacaksin tabi.ben bu tarz insanlara kiziyorum.aybasi olsun bankadan parami cekeyim vatandad gelsin azarlayayim dudugumu ottureyim ohhhhhhh

salla başını al maaşını tarzı memurlara ne desek az zaten ben onları kastettmiyorum kesinlikle ,o tarz memurlardan tüm insanlar şikayetçi tek siz tek ben değil.
benim kastettiğim işini düzgünce yapmasına rağmen ciddiye alınmayan memurlar. daha dün bankada bir kız işlem yaptııyor kulağının birinde kulaklık bankacı bayan bir şey dedi anlamadı tekrarlattırdı kadına, memur vatandaşa yardımcı olmalı vatandaş memura, tek taraflı olmamalı hiç bir zaman. ne memur arkadaşlar ne vatandaşlar hiç birimiz zaman kaybedip işlerimizin aksamasını istemeyiz öyle değil mi o yüzden birbirimize yardımcı olmalıyız.

salla başını al maaşını tarzı memurlara ne desek az zaten ben onları kastettmiyorum kesinlikle ,o tarz memurlardan tüm insanlar şikayetçi tek siz tek ben değil.
benim kastettiğim işini düzgünce yapmasına rağmen ciddiye alınmayan memurlar. daha dün bankada bir kız işlem yaptııyor kulağının birinde kulaklık bankacı bayan bir şey dedi anlamadı tekrarlattırdı kadına, memur vatandaşa yardımcı olmalı vatandaş memura, tek taraflı olmamalı hiç bir zaman. ne memur arkadaşlar ne vatandaşlar hiç birimiz zaman kaybedip işlerimizin aksamasını istemeyiz öyle değil mi o yüzden birbirimize yardımcı olmalıyız.

Aslinda hepimizin demek istedigi ayni sey.maasini ben veriyorum diyen dengesiz vatandasta var senin gibi yuzlercesi ile ugrasiyorum isini kendi insiyatifime gire yaparim diyen memurlarda.allah sonumuzu hayr etsin.

ben de günde en az 150 müşteriye hizmet verdiğim bir kurumda çalışıyorum.önceden ben de yoruluyordum ve müşterilerin azarı beni de incitiyordu.şimdi ise müşterilerin şahsımı değil,üniformamı azarladıklarını farkettim.yani yerimde işi yapan kim olsa ona da aynı sekilde davranacaklar.artık çok rahat çalışıyorum ve pek yorgun hissetmiyorum

bende kamudayim ve iddiliyim bir cok kisinin dayanamayacagi bir tempoda surekli ayni insanlarla muhattap oluyorum toplumdada kendi iclerinde yasayan bir grup, ama ben memnunum iyi niyetliside var, yalancisida, beni kandirmaya calisanida. hepsini aniyorum ztn, 300 400 kisi civarindalar :) ben netim ve tavizim yok yapilmasi gerekeni soyleyip koridorda donup gittigim bile oldu. veya odamdan cikardigim. kimsenin tavri benim kisiligime deil ve islerini yaptirmak icin beni dinlemek zorundalar. konuda sosyal yardimlar. ama bu kimseyi kirdigim incittigim anlaminada gelmiyor sadece mesafeyi korumakta mesele. ornegin kimliksiz gelene asla tavizim yok kimlikleri dosyalarimda mevcut oldugu halde kendimi yoracagima onlari gonderiyorum. artik hepside kuzu kuzu gidip aliyor cirkefligin ise yaramayacagini biliyor. soyledegimde gayet net gidip getirin gerisini dinlemem bile

bende ters davranan memurlardan nefret ederim o yüzden asla öyle biri olmamak için çaba sarf ediyorum zaten. ters cevap vermeden insanları üzmeden konuşmaya çabalıyorum

bnde tapuda çalışıyorum vatandaşla muhatap oluyorum allah yar ve yardımcın olsun diyorum sabir versin zor iş insanlarla uğraşmak

kısa ve öz çok güzel açıklamışsın sağolasın ne saçma yorumlar yapılmış inanamıyrum yaw

bende kamudayim ve iddiliyim bir cok kisinin dayanamayacagi bir tempoda surekli ayni insanlarla muhattap oluyorum toplumdada kendi iclerinde yasayan bir grup, ama ben memnunum iyi niyetliside var, yalancisida, beni kandirmaya calisanida. hepsini aniyorum ztn, 300 400 kisi civarindalar :) ben netim ve tavizim yok yapilmasi gerekeni soyleyip koridorda donup gittigim bile oldu. veya odamdan cikardigim. kimsenin tavri benim kisiligime deil ve islerini yaptirmak icin beni dinlemek zorundalar. konuda sosyal yardimlar. ama bu kimseyi kirdigim incittigim anlaminada gelmiyor sadece mesafeyi korumakta mesele. ornegin kimliksiz gelene asla tavizim yok kimlikleri dosyalarimda mevcut oldugu halde kendimi yoracagima onlari gonderiyorum. artik hepside kuzu kuzu gidip aliyor cirkefligin ise yaramayacagini biliyor. soyledegimde gayet net gidip getirin gerisini dinlemem bile

en doğrusunu yapıyorsun.. çoğu insan kolay bir iş yağtığımızı sanıyor ama seninde dediğin gibi dayanmak bazen çok zor

kredi kartimi iptal ettirmistim
butun borcumu kapattim
tamam borcunuz kapanmistir dediler
yurt disina tasindim ve 2 sene sonra annemin evine mektup geliyor
hesap extre ödenmemis bocrunuz var diye
simdi ben bana borcunuz yok diyen memura keske eminmiisn borcum yok mu
bak bir daha bak deseydim
bende isi adam gibi yapmayan memurlara sinir oluyorum
oturmasin o zaman orda

böyle durumlarda imzalı bir evrak almak lazım gün itibariyle borcu yoktur diye yazan aynı şeyi eşimde yaşadı maalesef:(

çok ilginç bir yorum olmuş haram para yediğimize nasıl karar verdin acaba çok merak ettim. dizimi kırıp evde oturamam ne şartlarda geçindiğimizden haberin var mı acaba ?lütfen saçma yorumlar yapma yada bazı insanları ayrı tutuyorum diye belirt

Bende kamuda çalışıyorum aynı şekilde insanlarla muhatap oluyorum sürekli ben çözümü şöyle buldum, kesin bir cevap veriyorum ve 2. kez soramıyorlar. Geçenlerde başıma bir olay geldi. Vatandaş bana dilekçe yazdırmak istedi ve aynen şu şekilde söyledi "yaz ya şu dilekçeyi eline yapışmaz" . Bende beyefendi uslubunuzu düzeltin önce dedim sonra özür diledi dilekçesini yazdım ama ağzının payını da verdim. Kimse devletin memuruna yada özel sektörde bir personele ezik muamelesi yapamaz. Kendimi üstün görmüyorum ama kimseden aşağıda değilim. Sende bence net ve sivri bir şekilde konuş vatandaşla.

ben de memurum lakin bide karnından konuşan memurlar var mıy mıy mıy ne dedikleri anlaşılmıyo haliyle vatandaş tekrar tekrar soruyo sanırsın sırtında yük taşıyo akşama kadar az sesin çıksın yaa hiç sevmediğim şeydir mıymıntılık :47:

Back
X