Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

Soruşturma açılması lazım tabi ki. Böyle iptal edilirse sorun yok dersek hepsi buna cüret edevilir.

zaten onu diyorum
ordan burdan dedikoduya değil de soruşturma açılan ciddi şeylere itibar etmek stiyorum
yoksa hepsi hepsine söylüyo sonunda bişey olmuyo
doğru mu değil mi bilemiyoruz
bu durumlar gerçekse soruşturma açılır heralde ama basının da takip etmesi gerekir

Son düzenleme:
yanlız konu dışı yazabilmek geyik falan çok zevkliymiş

hakkaten ya önceden ne kasıyoduk
konu dışı olacak diye hiçbirşey yazamıyodum ceza puanım yüksek olduğu için
şimdi baya rahatladım valla

valla benim mesaj kutumda boş zaten mesajlarım kapalı hep kimseyle mesajlaştığım yok, bende o yüzden kalktı zandediyordum, neyse konuyu dağıtmıyım

valla benim mesaj kutumda boş zaten mesajlarım kapalı hep kimseyle mesajlaştığım yok, bende o yüzden kalktı zandediyordum, neyse konuyu dağıtmıyım

alıntılar da özel mesaj sayılıyo ya o yüzden hemen doluyo

hakkaten ya önceden ne kasıyoduk
konu dışı olacak diye hiçbirşey yazamıyodum ceza puanım yüksek olduğu için
şimdi baya rahatladım valla

konu dışı yazışmak serbest mi oldu? her bölümde mi, sadece siyasette mi?

konu dışı yazışmak serbest mi oldu? her bölümde mi, sadece siyasette mi?

bilmem ki burda serbest diye biliyorum
biz dün baya bi konu dışına çıktık banlanmadık
ama akşam siyaset kısmına odaklanırız sonuçlar açıklandıkça
önceden herşeye ban yiyoduk bu topikte

Son düzenleme:
Bizde oyumuzu sabah erken saatlerde kullandık ama ben çantamı telefonumu falan bırakmadım kimsede bırak demedi ,bu şaibe söylentileri de her seçimde oluyor zaten ben de hayırlısıyla, kazasız belasız bir seçim atlatabileceğimizi düşünmek istiyorum.Sandık başlarında her partinin temsilcisi var herkes gözünü AUS arkadaşımızın dediği gibi 444 açarsa sorun olmaz diye umuyorum.(444 hoşuma gitti de aklımda kalmış)Çıkan sonuç hepimize hayırlı uğurlu olsun ,

bilmem ki burda serbest diye biliyorum
biz dün baya bi konu dışına çıktık banlanmadık
ama akşam siyaset kısmına odaklanırız sonuçlar açıklandıkça
önceden herşeye ban yiyoduk bu topikte

sadece bu bölümde değil bütün forumda sıkı yönetim vardı. iyi oldu. ota b.ka ceza alıyorduk yaw

Arkadaşım boş pusulayı akp istiyor para verecek çünkü karşılığında ben parayı aldım ama akp ye vermedim diyelim oyumu diyor ki benim sana verdiğim hazır evet yazan pusulayı zarfa koyacaksın görevlilerce verileni de alıp bana getireceksin ki bana.oy verdiğinden emin olucam o şekilde paranı alırsın diyor bu yanii.

Yahu o kadar ters bir istikamete kaç araç değiştirerek kim gider gitsin gitsinkaç kişi gider kardeşim arkadaşım görmüş resimlerini de gördüm diyorum ayrıca para alıp halkın kullanması gereken otobüslerle seçmen taşıyan bir partite herkes gezmek için gider. Hem zaten dediğim gibi 150 bin bile taşıması imkansuz bir otobüs 60 kişi alıyor diyelim 20 otobüs kaldırsa 1200 ancak eder yani tüm alanı otobüslerle taşımasa bile bu parayla ve kamuya ait araçlarla insan taşıdğı gerçeğini değiştirmez. Seçim için hazineden para veriliyırsa özel otobüs tutsunlar ki para verip insan almak kaç kişi olursa olsum dürüstlük mü. 300000 kişi de 1200 onlar getirmiş olamaz mı

.))) hep ayni terane...heee yaw heeee.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Saat 9 a kadar öğrenemicez yanii ama genelde ysk erkene çekiyor saati 8 de yayınlanmaya başlar bence

Saat 9 a kadar öğrenemicez yanii ama genelde ysk erkene çekiyor saati 8 de yayınlanmaya başlar bence

Oy verme işlemi bitip sayımlar başlayınca haber merkezlerine gelmeye başlıyor sonuçlar , açıklanması yasak evet ama yüz hatlarından anlaşılıyor bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…