Soruşturma açılması lazım tabi ki. Böyle iptal edilirse sorun yok dersek hepsi buna cüret edevilir.
yanlız konu dışı yazabilmek geyik falan çok zevkliymiş
valla benim mesaj kutumda boş zaten mesajlarım kapalı hep kimseyle mesajlaştığım yok, bende o yüzden kalktı zandediyordum, neyse konuyu dağıtmıyım
hakkaten ya önceden ne kasıyoduk
konu dışı olacak diye hiçbirşey yazamıyodum ceza puanım yüksek olduğu için
şimdi baya rahatladım valla
konu dışı yazışmak serbest mi oldu? her bölümde mi, sadece siyasette mi?
bilmem ki burda serbest diye biliyorum
biz dün baya bi konu dışına çıktık banlanmadık
ama akşam siyaset kısmına odaklanırız sonuçlar açıklandıkça
önceden herşeye ban yiyoduk bu topikte
Arkadaşım boş pusulayı akp istiyor para verecek çünkü karşılığında ben parayı aldım ama akp ye vermedim diyelim oyumu diyor ki benim sana verdiğim hazır evet yazan pusulayı zarfa koyacaksın görevlilerce verileni de alıp bana getireceksin ki bana.oy verdiğinden emin olucam o şekilde paranı alırsın diyor bu yanii.anlamadım
akp basılı oy pusalanız var ama kabine girerken boş oy pusalasını çantaya atıp , mühürlü olanı zarfa koyacaksınız,
iyi de ne gerek var :))))) ???
zaten önünüzdeki boş pusalaya basarsınız çantada ayrı pusula taşımaya gerek yok ki :))))
şu örneği bartın için, burdur için verseniz anlarım
ama siz istanbul için veriyorsunuz :))
istanbulun nufüsü 13. 854. 740 kişi
yani bu kadar kalabalık bir şehirde 300 bin istanbullu gelmemişmidir yani :))
akp li olanları geçtim merak edip gelen bile en az 300 bin kişidir (istanbulda ikamet eden ) :))
Son dakika! YSK kullanılan oyların sadece%20 sinin açıklanacağını duyurdu. -Zaytung
En yüksek katılımlı seçim olacak galiba ve en fazla tutanaklı
Facebook anasayfam tutanak fotoğrafı dolu.
Saat 9 a kadar öğrenemicez yanii ama genelde ysk erkene çekiyor saati 8 de yayınlanmaya başlar bence
Adamlar milyonları çalıyor inanmıyorlar, oy çaldıklarına mı inanacaklar yormayın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?