En yüksek katılımlı seçim olacak galiba ve en fazla tutanaklı
ben sonuçları az çok tahmin ediyorum zaten
topbaş alacak diye düşünüyorum
ama ankarayı merak ediyorum ben orası baya çekişmeli olacak sanırım
Adana'da da büyük bi çekişme var burda yaşayanlar daha iyi bilir tabi merakla bekliyoruz bakalım
Adana MHP büyük olasılıkla Aytaç Durak adaylıktan çekildikten sonra garantilediler bence, Mersin de MHP ve CHP arasında çekişmeli geçecek gibi
evet bende MHP diye düşünüyordum ama son zamanlarda Hüseyin Sözlünün (MHP) ceyhana hiç bi katkısının olmadığı daha da kötüye götürdüğü haberleri yayıldı bu yüzden insanlar tereddüt etmeye başladı
gerçek şu ki hüseyin sözlü reklamlarını diğer adaylara nazaran çok iyi yaptı
yıldıray arıkanın(CHP) hiç bi baskınlığı olmamasına rağmen ben kesinlikle alıcam diye diretiyor, adamla birebir konuştum nasıl olucak onu da anlamadım
işi tuhaf yanı hiç kimseden AKPye verecem lafını duymamıştım oyumu kullandım ve bi çıktım ki herkes Abdullah Toruna verdiğini söylüyor
ne olacak hiç kimse tahmin yürütemiyor emin olarak :18:
evet bende MHP diye düşünüyordum ama son zamanlarda Hüseyin Sözlünün (MHP) ceyhana hiç bi katkısının olmadığı daha da kötüye götürdüğü haberleri yayıldı bu yüzden insanlar tereddüt etmeye başladı
gerçek şu ki hüseyin sözlü reklamlarını diğer adaylara nazaran çok iyi yaptı
yıldıray arıkanın(CHP) hiç bi baskınlığı olmamasına rağmen ben kesinlikle alıcam diye diretiyor, adamla birebir konuştum nasıl olucak onu da anlamadım
işi tuhaf yanı hiç kimseden AKPye verecem lafını duymamıştım oyumu kullandım ve bi çıktım ki herkes Abdullah Toruna verdiğini söylüyor
ne olacak hiç kimse tahmin yürütemiyor emin olarak :18:
İstanbul belediye başkan adayı Sırrı Süreyya Önder oyunu Ankara'da kullanmış
CNN Türkü açın Ahmet Hakan yayına başladı
CNN Türkü açın Ahmet Hakan yayına başladı
İstanbul da topbal alır gibi geliyor bana ama Ankara memleketim çok merak ediyorum
Çok kritik AnkaraMelih Gökçek kaybederse kaldıramaz bunu bence ağır travma olur
Fışkiyenin önünde intihar eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?