Çok kritik AnkaraMelih Gökçek kaybederse kaldıramaz bunu bence ağır travma olur
Fışkiyenin önünde intihar eder
hangi fiskiyenin onunde belediyenin onundekinde mi ?
Fışkiyenin önünde intihar eder
hemde çok fena olur o ağlamaklı hali aklıma geliyor ihtimali bile yetti bir de gerçeğe dönerse ne olacak merakla takipteyim..
bir önceki seçimde %55 alan gökçek son yerel seçimde %38 e düşürdü oylarını gittikçe düşüş sergileyen bir grafiği var hatta o dönem adaylığının sorgulandığını hatırlıyorum akp de...bu seçimde karayalçından daha kuvvetli rakibi var.
hemde çok fena olur o ağlamaklı hali aklıma geliyor ihtimali bile yetti bir de gerçeğe dönerse ne olacak merakla takipteyim..
bir önceki seçimde %55 alan gökçek son yerel seçimde %38 e düşürdü oylarını gittikçe düşüş sergileyen bir grafiği var hatta o dönem adaylığının sorgulandığını hatırlıyorum akp de...bu seçimde karayalçından daha kuvvetli rakibi var.
Gerçekden adamın halini düşünemiyorumkazansada bu son olsun artık ben yaşlandım adam hala başkan yaf .. başka başkan görmek istiyorum Ankarada .( tabi ak partiden )
Med im datlum fışkıyeli günlere döndüm sayende
Rakipden çok koalisyon var bence ... hayırlısı hakımızda .....
Adını görünce gülesim geliyor yav, kaybettiğini düşünemiyorum
Hele o tweetleri, o capsler
Cidden canım sıkıldıkça bakıyorum hesabına.
şimdiiiii partizanlığı bir kenara bırakıp akıl mantık çerçevesinde konuşalım. o bdp ki referandumda insanların önünü kesip oy vermelerini engelleyen, o bdp ki kepenk kapatmayan esnafın anasını ağlatan, o bdp ki çözümü her zaman silahta gören.. evet basılı oy pusulası bastırılacak, bdp oy kullanılan binadan atılacak, şikayet edecek, şikayeti reddedilecek de o bdp masum masum bekleyecek, silahlara sarılmayacak, bitlisi kan götürmeyecek..
diyorum ya destek önemli, kendi lehimize bile olsa bir tarafla gülünecek kalitedeki haberleri kaale alıp kendi kalitemizi düşürmeyelim..
he ya he he..
seçim efsaneleri yayılıyor yavaş yavaş kaynak olarak belittiğiniz sözde haber sitesinin yalan yanlış haberler yaptığı o kadar açık ki
Bakalım haKkımızda hayırlısı . hangi Partinin şeçmeni olursak olalım . her adayı istedigimiz gibi bulamıyoruz malesef
Bende Ankarayı istiyorum sadece.
Bulunduğum şehirde oy verdiğim parti kazansa Ankara kadar sevinmem
Rakipden çok koalisyon var bence ... hayırlısı hakımızda .....
Bülent Arınç bile artık yeter dedi ona
Ben anlayamıyorum yüz ifadelerinden bende mi bir sıkıntı var ahahhaa. Valla o saate kadar beklenmez ysk erkene çeksin ya bu akşama özel çerez aldım yılbaşı akşamı gibi..Oy verme işlemi bitip sayımlar başlayınca haber merkezlerine gelmeye başlıyor sonuçlar , açıklanması yasak evet ama yüz hatlarından anlaşılıyor bazı şeyler
Gerçekden adamın halini düşünemiyorumkazansada bu son olsun artık ben yaşlandım adam hala başkan yaf .. başka başkan görmek istiyorum Ankarada .( tabi ak partiden )
Mansur Yavaş çok sağlam bir rakip. Üstelik çok başarılı yaptıkları ortada. Ben geçen seçimlerde de ona oy vermiştim. Ama tabi bu seçimler de CHP'de aday olup MHP'den de oy istemesinin etkisi olacaktır. Ama kazanırsa ve kazanması bu koalisyona bağlanırsa üzülürüm çünkü gerçekten hak ediyor.
Adını görünce gülesim geliyor yav, kaybettiğini düşünemiyorum
Hele o tweetleri, o capsler
Cidden canım sıkıldıkça bakıyorum hesabına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?