Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

ülkemizde yapılan seçimlerin ne kadar geçersiz olduğunun açık bir göstergesi. suriyeden gelen sığınmacılara nasıl oy kullanma hakkı verilir ya bana biri bunu açıklasın! oyların satın alındığını da gösteren belgeler var. hadi bunlar bir yana hala bütün olup bitene gözünü kulağını tıkayıp iktidarı destekleyenlere ne demeli!!!

Çok kritik Ankara Melih Gökçek kaybederse kaldıramaz bunu bence ağır travma olur

hemde çok fena olur o ağlamaklı hali aklıma geliyor ihtimali bile yetti bir de gerçeğe dönerse ne olacak merakla takipteyim..
bir önceki seçimde %55 alan gökçek son yerel seçimde %38 e düşürdü oylarını gittikçe düşüş sergileyen bir grafiği var hatta o dönem adaylığının sorgulandığını hatırlıyorum akp de...bu seçimde karayalçından daha kuvvetli rakibi var.

Son düzenleme:
Fışkiyenin önünde intihar eder

Gerçekden adamın halini düşünemiyorum kazansada bu son olsun artık ben yaşlandım adam hala başkan yaf .. başka başkan görmek istiyorum Ankarada .( tabi ak partiden )

Bülent Arınç bile artık yeter dedi ona

Rakipden çok koalisyon var bence ... hayırlısı hakımızda .....

Bende Ankarayı istiyorum sadece.
Bulunduğum şehirde oy verdiğim parti kazansa Ankara kadar sevinmem

Gerçekden adamın halini düşünemiyorum kazansada bu son olsun artık ben yaşlandım adam hala başkan yaf .. başka başkan görmek istiyorum Ankarada .( tabi ak partiden )

Med im datlum fışkıyeli günlere döndüm sayende

Adını görünce gülesim geliyor yav, kaybettiğini düşünemiyorum
Hele o tweetleri, o capsler

Cidden canım sıkıldıkça bakıyorum hesabına.

melih gökçek daha önce de ağlamıştı sanki
çok duygusal biri galiba

Mansur Yavaş çok sağlam bir rakip. Üstelik çok başarılı yaptıkları ortada. Ben geçen seçimlerde de ona oy vermiştim. Ama tabi bu seçimler de CHP'de aday olup MHP'den de oy istemesinin etkisi olacaktır. Ama kazanırsa ve kazanması bu koalisyona bağlanırsa üzülürüm çünkü gerçekten hak ediyor.

Son düzenleme:
Adını görünce gülesim geliyor yav, kaybettiğini düşünemiyorum
Hele o tweetleri, o capsler

Cidden canım sıkıldıkça bakıyorum hesabına.

Bakalım haKkımızda hayırlısı . hangi Partinin şeçmeni olursak olalım . her adayı istedigimiz gibi bulamıyoruz malesef

seçim efsaneleri yayılıyor yavaş yavaş kaynak olarak belittiğiniz sözde haber sitesinin yalan yanlış haberler yaptığı o kadar açık ki

begeni yapamiyorum alintiladim
her sayfayi tek tek de okumadim ama arkadasin yazdigi isin icinde Bdp olcak silahlar konusmayacak düsündürücü :)

neyse birde bu olayi duydunuz mu?
istanbulda yasli teyzenin gözleri iyi görmiyor diye ogluda kabineye girip yardimci olmak istemis sandik görevlisi musade etmemis (baska yerlerde ediliyor)
sandik görevlisi girer demis teyzeye sormus hangi parti diye akp demis oyunu kulandiktan sonra oglu pusulayi görmek istemis görevli hemen sandigin icine atmis göstermemis
savcilaga sikayet edicem sizi demis görevlide, edin demis basbakan olsa cumhurbaskanida olsa kendisi (görevli) atarmis...

insaALLAH su secimler hayirlisi ile kavgasiz gürültüsüz sonuclanirda hepimiz rahat ederiz türkiyenin basina en hayirli parti gelsin... amin

Son düzenleme:
Bakalım haKkımızda hayırlısı . hangi Partinin şeçmeni olursak olalım . her adayı istedigimiz gibi bulamıyoruz malesef

Ben desteklediğim isimlere veremiyorum maalesef, baraj sıkıntısı yüzünden.
Ama bu yerel seçim, parti gözetmeksizin hizmet edeceğine inandığımız adaylara kullandık oyumuzu.

Bende Ankarayı istiyorum sadece.
Bulunduğum şehirde oy verdiğim parti kazansa Ankara kadar sevinmem

Parkon cum aynı fikirdeyim Ankarayı bi alsak diyorum yeter bana başka bişi istemem

Evet koalisyon durumu var ama bu tamamen Mansur Yavaş la ilgili kendisi çok sevilen bir isim o nedenle insanları koalisyonda buluşturabilmekte büyük iş ve bunu başardı diye düşünüyorum...

Bülent Arınç bile artık yeter dedi ona

Çok şükür sonunda bir konuda hem fikir olabilmişiz

Oy verme işlemi bitip sayımlar başlayınca haber merkezlerine gelmeye başlıyor sonuçlar , açıklanması yasak evet ama yüz hatlarından anlaşılıyor bazı şeyler
Ben anlayamıyorum yüz ifadelerinden bende mi bir sıkıntı var ahahhaa. Valla o saate kadar beklenmez ysk erkene çeksin ya bu akşama özel çerez aldım yılbaşı akşamı gibi..

Ayy bir an senin bunları yazdığını görünce kafamıza taş yağacak dedim ama sonunda tabii ak partiden deyince ohh tehlike yok dedim ahahhaa. Ama maalesef kötü haber aktan sadece gökçek aday ve gerçekten ankaralıkar bıkmış sıkılmış yeni aday olsa şansı olabilirdi mansur alacak gibi ama belli olmaz adam kalkmaz da o koltuktan eylem filan yapar.

İster normal vatandaş olsun ister siyasiler ,menfaat geregi u dönüşü yapmasından yana deylim .. böyle bir kişiliğede oy vermek istemem açıkçası hangi parti olursa olsun.

oy verme saati bitti hadi bakalım hayırısı olsun ...

6 da bitiyormuş seçim yasağı 4 te kapanan sandıkların sonuçları ulaşmaya başlamış Cnn Türk ten öğrenebilirsiniz. Fox yayına kaçta başlayacak acaba?

akşam kaç gibi belli olur acaba sonuçlar
çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…