Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

seçimlerde hile olsa da genel iradeyi çok etkileyeceğini düşünmüyorum

benim babam da yıllardır sandık başkanlığı yapıyo farklı şehirlerde
hiç böyle şeylere denk gelmedik
biz denk gelmedik diye yapılmıyo diyemem

ama burda kim ne anlatırsa sanki her sandıkta yapılıyomuş gibi algılanıyo
nerden bilicez doğru olduğunu
ben de şunu şunu gördüm desem bunun doğruluğu nerden bilinecek

ispatlanmışlara lafım yok ama seçimlerde her duyduğuma da inanmıyorum açıkçası
hangi parti ya da aday kazanırsa ona birşey deniyo çünkü
neye inanacağımı şaşırdım maalesef

Son düzenleme:
110 kişi yeniden oy kullanacak
Çorum’un Sungurlu ilçesinde, seçim görevlileri tarafından, Belediye Başkanlığı seçimi için 110 kişinin oy kullanılmadığı tespit edilince, Seçim Hakimi tekrar oy kullandırma kararı verdi.

0
110 kişi yeniden oy kullanacak

İHA

Edinilen bilgilere göre, ’Mehmetçik İlkokulu’nda 1011 nolu sandık görevlileri, Belediye Başkanlığı oy pusulasını seçmenlere dağıtmayınca, sabah saatlerinde oyunu kullanan 110 kişi, Belediye Başkanlığı için oy kullanmadı. Bir vatandaşın, ’’Diğer okullarda farklı kullanılıyor, siz neden farklı kullandırıyorsunuz?’’ diye itirazı sonucu, sandıkta oy kullanma işlemi durduruldu. Seçim hakimi, siyasi parti temsilcileriyle yaptığı toplantı sonucunda, aldığı kararla belediye başkanlığı için oy kullanmayan 110 kişiye tekrar ulaşılarak, oy kullanmalarının sağlanması kararlaştırıldı.

(İHA)

Geziciler Yine Eylem Çağrısı Yaptı
Sandıkta kaybedeceğini anlayan Gezi platformu yeniden sokakları ateşe vermek istiyor.
Karşı Gazetesi, son bir haftadır"yüzde 40 alsanız da sokaga çıkacağız"cağrıları yapıyor.
Bugün de Gezi platformuna ait sosyal medya hesaplarından seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz sokaklara çıkılması istendi.
5 AY BOYUNCA SOKAK OLAYLARI PLANLANIYOR
Nisan-ağustos arası beş ay boyunca Camhurbaşkanlığ ı seçimine kadar sokakların hareketli tutulması amaçlanıyor. Belediye seçiminden cumhurbaşkanı seçimine kadar ortamı iyice gerecekler.
Çünkü bugünkü ortamı da daha 2011 seçiminden başlayarak hep gerdiler. Ondan önceki gerginliğe daha 2007 seçiminin ardından başlamışlardı. Türkiye'yi on iki yıldır gergin tutuyorlar. Gerginlikle besleniyorlar.
YENİ"AĞAÇ"BAHANELERİ ÇIKARILACAK
Yeni eylemler için artık Gezi bahanesi kalmadığından, başka yerlerde yeni"ağaç meseleleri"yaratacaklar. Elbette Ankara'da yeni başbakanlık binası, İstanbul'da Üçüncü Köprü, Üçüncü Havaalanı gibi bahaneler uyduracaklar.

http://www.ensonhaber.com/geziciler-yine-eylem-cagrisi-yapti-2014-03-30.html

Son düzenleyen: Moderatör:

çok gıcık bi durum
tekrardan oy vermeye gitmek istemezdim doğrusu

sanırım 40 dk sonra oy verme işlemi bitiyor değil mi, ysk 6 da kaldırsa bari seçim yasağını, genelde ilk veriler sonuçu belirliyor, istisnalar olsada

sanırım 40 dk sonra oy verme işlemi bitiyor değil mi, ysk 6 da kaldırsa bari seçim yasağını, genelde ilk veriler sonuçu belirliyor, istisnalar olsada

5te kalkmıyo muydu
ben mi yanlış duydum acaba

9 muş canım ama ysk daha erken kaldırabilirmiş burda ki arkadaşlar söyledi geçmiş sayfalarda

o zaman benim dediğim programların başlama saati mi acaba
geçen 5te ekranlardayız gibi birşey duydum da habercilerden
o yüzden öyle sandım

saat daha kaç ki ??

5 de bitecek diye biliyorum ben, ama bi dk şu saatlerin ileri alınması kafamı karıştırdı, benim bilgisayar ve telefon kendi ileri almış doğru diyosun ya

jeton yazarken düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…