Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

Bende şimdi oyumu kullandım geldim 1 saatten fazla bekledim nerdeyse ve haberin aslının oldugunu dusunmuyorum çok dikkatliydi herkes ve inanılmaz yavaş ilerliyordu bu yüzden biri çıkmadan asla biri alınmıyordu her partiden görevli biri mutlaka vardı daha öncede oy kullandım ama ilk kez bu kadar sıkı oldugunu gördüm denetimlerin.Vatandaşlarımız artık çok bilinçli zarfları alırken uzun uzadıya kontrol edenler çizgi mühür nokta herhangi bir işaret olup olmadığına bakan insanlar vardı bakmayanlara girmeden bakın diye uyarılar yapılıyordu karalamalar elbette yapılacaktır ama her partinin görevlisi varken sandık başlarında bence inandırıcılığı sıfır.Vatanımız milletimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Hayır bir kurulusun twitter hesabından bahsediyorum. :44:

Anladım bir tane de site var da sürekli güncelliyorlar Türkiye geneli. Şurda şu oldu, burda olay çıktı, şurda bu tutanak tutuldu diye. :44:

Kılıçdaroğlu sandığın üzerine oturun bile dedi.

Sosyal medyadan bahsediyorum ben , X kişinin kullanıcı hesabından , Y kişinin capslerinden bahsediyorum .

Sıkılmadınız mı bunlardan ?

Adam Emreden akrostiş yapmış , başına birde noktaları koymuş , şaka gibi .

Elbette inanmıyorum sedacım , chp de olsa mhp de olsa ... Başkaları yanlı yorum yapıyor ama diye ben kendi yorumlarımdan taviz vermedim , vermeyeceğim de Allahın izniyle .

İktidar cemaatin sandıklara müdahale edebileceğinden endişeli muhalefet iktidar birşey yapabilir korkusunda hislerim bu yönde...

Anladım bir tane de site var da sürekli güncelliyorlar Türkiye geneli. Şurda şu oldu, burda olay çıktı, şurda bu tutanak tutuldu diye. :44:

Kılıçdaroğlu sandığın üzerine oturun bile dedi.

Bu daha bombaymış bunu kaçırmışım .

Valla şüpheleri varsa gerekirse otursunlar da , yeter ki temiz bir seçim olsun .

İktidar cemaatin sandıklara müdahale edebileceğinden endişeli muhalefet iktidar birşey yapabilir korkusunda hislerim bu yönde...

İşte bu sebeple herkes gözünü 444 açmış egunal , bir şey çıkacağını sanmam .

Tabi ki haber kirliliği vardır ama bu kadar tutanak, haber çıkmasını ben biraz da gönüllü sandık görevlilerine bağlıyorum , işi sıkı tutuyorlar belli ki

Tabi ki haber kirliliği vardır ama bu kadar tutanak, haber çıkmasını ben biraz da gönüllü sandık görevlilerine bağlıyorum , işi sıkı tutuyorlar belli ki
aman bu sefer tutsunlar artık
akılları yeni başlarına geldi

bugun yine AKP sandiktan birinci parti olarak cikacak bunlarda diyecekler ki eee secim sonuclari guvenilir degil secime hile karisti vs vs.. altyapiyi hazirliyolar..bunlar son cirpinislar..

Sıkı tutsunlar diye oradalar zaten

Önemli olan teşebbüs değil , başı boşluktu ve bu seçimlerde o başı boşluğu ancak yalan yanlış haber paylaşımlarında göreceğiz , öyle umuyorum ve iyi düşünelim istiyorum .

Kötüye senaryo yazmak kolaydır .

Evet kesinlikle bu sefer herkes tetikte. Ben en çok sistem hilesinden korkarım, yıllar önce bir film izlemiştim seçimlerde sistemden oynayıveriyorlardı oranlarla o yer etti herhalde.

bugun yine AKP sandiktan birinci parti olarak cikacak bunlarda diyecekler ki eee secim sonuclari guvenilir degil secime hile karisti vs vs.. altyapiyi hazirliyolar..bunlar son cirpinislar..

Aynen.akp nin galibiyetle cikacaklarni biliyorlar boyle uydurma haberlerle kendlerne bahane ariyorlar...

Evet kesinlikle bu sefer herkes tetikte. Ben en çok sistem hilesinden korkarım, yıllar önce bir film izlemiştim seçimlerde sistemden oynayıveriyorlardı oranlarla o yer etti herhalde.

O yüzden chp kendi takip sistemini oluşturdu ya herkes birbirinden korkuyor
Elektrik kesilirse sandığın üstüne oturmayı unutmasalar bari

Bu haber mantık dışı kim evet basılı pusulayı farketmez ayrıca benim zaten o partiye vermeyeceğim ne malum gibi gibi....
Kaçıncı oy kullanışım bu kadar sıkı denetime ilk defa denkgeldim sırf bir kişi fazla zarf atamayasın diye attığın zarfa bakıyor , tek tek içeri aldılar hepsinin gözü insanın üstünde

O yüzden chp kendi takip sistemini oluşturdu ya herkes birbirinden korkuyor
Elektrik kesilirse sandığın üstüne oturmayı unutmasalar bari

Bu sefer bırakmazlar sandığı. Ben akşama sayımlar için gitsem mi diye düşünüyorum evimin karşısı zaten pencereden bile bakıyorum giren çıkana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…