- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
Şu sürekli güncellenen siteden mi bahsediyorsunuz acaba?
Hayır bir kurulusun twitter hesabından bahsediyorum. :44:
Bir çok kamu spotu oluşturuldu ,
Ayrıca sandık görevlileri haricinde , gözetmenlik için baş vurular alındı .
Kuş uçurtmayacaklarına eminim ben , herkesin gözü açık .
Bahçeli bir mitinginde seslenmişti , ''karnım acıktı bir kantine gideyim '' bile demeyin diye sandık görevlilerine
Aynen o şekilde çalışırlarsa ki çalışırlar çünü her biri bir partiyi temsilen orada , tutanaklar tutulup , seçime gölge düşürecek bir sonuç yaşanmadan biteceğine inanıyorum bugünün.
Ama aynı basında chp mhp hakkıbfa bir haber çıkınca hemen doğru kabul ediliyor aus kabul et seni tenzih ediyorum ama bu haber chp mhp aleyhine olsaydı burada inkar edenlerden biri konuyu açmıştı bile. Kaldı ki medyada gördüğümüz şeylere neden inanmucaz olabilir mi acaba demicez gözümüzle görmemiz mi gerekiyor illa. Bir de görevlilerin yemek yemesi işini yapamaz duruma getiriyorsa dediğin gibi şuurlarını kaybediyorlarsa nasıl görev yapmak bu ki bildiğim hepsi birden yemek yemez biri yerken öbürü ilgilenir ben kaç kere oy kullandım bekarken ist.da da kullandım hep çantamla girdim ve yemek yemiyorlardı.
Anladım bir tane de site var da sürekli güncelliyorlar Türkiye geneli. Şurda şu oldu, burda olay çıktı, şurda bu tutanak tutuldu diye. :44:
Kılıçdaroğlu sandığın üzerine oturun bile dedi.
İktidar cemaatin sandıklara müdahale edebileceğinden endişeli muhalefet iktidar birşey yapabilir korkusunda hislerim bu yönde...
İşte bu sebeple herkes gözünü 444 açmış egunal , bir şey çıkacağını sanmam .
aman bu sefer tutsunlar artıkTabi ki haber kirliliği vardır ama bu kadar tutanak, haber çıkmasını ben biraz da gönüllü sandık görevlilerine bağlıyorum , işi sıkı tutuyorlar belli ki
Tabi ki haber kirliliği vardır ama bu kadar tutanak, haber çıkmasını ben biraz da gönüllü sandık görevlilerine bağlıyorum , işi sıkı tutuyorlar belli ki
Tovbeeee .
Secim yaptırmasaydiniz bari
Tabi ki haber kirliliği vardır ama bu kadar tutanak, haber çıkmasını ben biraz da gönüllü sandık görevlilerine bağlıyorum , işi sıkı tutuyorlar belli ki
bugun yine AKP sandiktan birinci parti olarak cikacak bunlarda diyecekler ki eee secim sonuclari guvenilir degil secime hile karisti vs vs.. altyapiyi hazirliyolar..bunlar son cirpinislar..
Evet kesinlikle bu sefer herkes tetikte. Ben en çok sistem hilesinden korkarım, yıllar önce bir film izlemiştim seçimlerde sistemden oynayıveriyorlardı oranlarla o yer etti herhalde.
O yüzden chp kendi takip sistemini oluşturdu ya herkes birbirinden korkuyor
Elektrik kesilirse sandığın üstüne oturmayı unutmasalar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?