Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

beğen tuşu işlemiyor canım, konu başlığı ney olay nerelere sıçrıyor :)

Tabi canımmm beniö halk otobüslerimi kendilerine seçmen taşımak için kullanacaklar hazine yardımını kullanacaklar. Otobüs kiralıyorlarsa halkın o saatlerde kullanması gereken otobüsleri değil özel otobüs kiralasınlar madem yardım yapılıyor kaldı ki kendi parasıyla bile taşıyor olsa para verip seçmen taşıyıp sonra da bu kadar adam topladık demek ne kadar dürüstlük. Biz hiç görmedik chp mhp nin adu üstünde halk otobüsü.yani halkın hizmetinde olması gereken otobüslerle seçmen taşıdığını böyle bir hak varsa o bütçeyle özel otobüs yerine halk otobüsü kiralanabiliyorsa neden onlara da tahsis edilmiyor parayla değil mi onlara da hazineden para verilmiyor mu ama herşey devletin elinde istemediğine tahsis etmez dimi.

ben çantasız gittim, ama cep telefonu bırakın falan demediler, cebimdeydi telefonum...

hem çantalıydım hem de kulagım da kulaklık telden müzik dinleye dinleye oyumu verdim bana hiç müdahale etmediler
hiç ilgilenmediler bile hepsi birden yemek yiyordu ondan mı acaba
ayrıca sınıf çok kalabalıktı giren çıkan belirsizdi ben bişi anlamadım bu işten

Mitinglerde hiiiiçççç belediye otobüsleri,metrolar kullanılmadı insan taşımada!!!!
Ses kayıtları paralel işi montaj,dublaj!!!
Ayakkabı kutuları,para sayma makinaları,sıfırlanamayan milyon dolarlar aileden gelen zenginlikten ötürü!!!
Üst düzey konuşma sızmış sadece casusluk hainlik aslında içerik savaş planı değil ihtimaller değerlendirildi!!!
Ses kısıklığına rağmen diyarbakır ve van mitinglerinde boy göstermeler ama yine ses kısıklığı vs.. sebeplerinden dolayı milli bayramları es geçmeler!!!
Şehir efsanesine dönmüş seçim şaibeleri aslında her seçim tertemiz!!!
Gezide amaç 3-5 ağaç değildi dış güçlerin oyununa geldik aklımız yetmediğinden,biri birşey çıkarsa sokağa çıksak demiştik o ara dış güçler vesile oldu sokağa çıktık gazı yedik kendimize geldik!!!
Say say bitmeyecek anladım
Özetle malzeme verirsen muhalefet değerlendirir.
İktidar iktidarlığı ''ben,benim'' zihniyetine döndürdüğünde geri kalan %50 den ses geldi..
Adı üstünde muhalefet eleştirir açık arar iktidar olmak ister fırsatları değerlendirir iktidarın eteğinde ağam paşam eyvallah diye duruş sergilemez.
Muhalefeti eleştirmeden önce iktidarın verdiği malzemelere bakmak lazım.

Son düzenleme:
Neler neler dolaşıyor sosyal medyada bir görseniz. Neye inanacağımı şaşırdım. Allaha emanet ediyorum oylarımızı.

Sosyal medyayı mümkün mertebe kendime kaynak almadım , bakınız tutanaklar bu kadar hızlı medyaya düşmez , hele de aynı kişinin hesabına .

Ayrıca tutanaklar var sayalım doğru bir çoğunda yanlış oy kullanıldığı için yazıyor ya da parti adı yok , bu haberi paylaşan altına istediği partinin mührünü koyabilir.

Benim sandığa güvenim var , belki daha öncede dediğim gibi münferit haksızlıklar çıkacaktır ama bu yüzde değiştirecek düzeyde olmayacaktır .

Nasıl bir istihbaratı varmış arkadaşın vay vay vay....

Sende insanların en şuuru yerinden gitmiş zamanında girmişsin

Yani kişi kendinden bilirmiş işi , ben yemek yerken kendimi kaybediyorum da

Valla sınıfa oy kullanırken başka kimsenin girememesi mümkün olmuyor ben geç gittim zaten sura vardı hepsi dışarıda beklese merdivenlere taşardı görevlilerin önüne kadar sıra vardı yani içeride de sırada olanlar vardı ve sıranın hızlı ilerlemesi içim birkaç kişinin birden nüfus kağıdı alınıyordu o arad imza listesiyle tehid ediliyordu zaten kabin arkasında oy kullanıyoruz sınıf içinde başkalarının olması sorun değil çantamla ve içinde telefonumla girdim mi girdim ben rica etmedim yani kimse giremezsin demedi

bu arada sosyal medyada çok fazla haber ve resim var ama bir haber ajansı yayınlamadığı için şimdilik link vermiyorum

Kendiniz idea edip, kendiniz inanip, kendiniz savunup, kendiniz sinirleniyorsunuz:) Sakin olun yahu.
Ya HAY , hersey olacagina varir.
Evet irade vardir ama birde ilahi irade vardir.
Dua edin sizde " hayirlisi neyse o olsun " diye.

Bakin ben cok desteklerim hükümeti.
Sebeplerimide zaman zaman siralarim.
Ülkemin her anlamda özgür olmasini istiyorum.
Ikdisadi, enerji, siyasi konulardada özgür olmasini istiyorum.
Yeni düzen kurulan dünyada son 100 yildaki gibi sürekli kargasa ve kaosun hüküm sürdügü birilerinin kuklasi olan bir Türkiye istemiyorum.
vs vs vs...

Bu isteklerime hizmet ettigini düsündügüm gücleride destekliyorum.

Ama her zaman su duayi ederim. Inanan arkadaslarada tavsiye ederim.

" Allah im ben aciz bir kulum, gercekleri hakkiyla göremeyebilirim, sen ac benim kalp gözümü, göster bana gercekleri, Allah im senin cizdigin dosdogru yolda, önce senin rizan icin sonrada vatanim, milletim, halkim icin kim calisiyorsa sen onu destekle, benide senin destekledigini destekleyenlerden eyle"

Inanmayan arkadaslar icin ne tavsiye edebilirim bilmiyorum.
Onlarda daha cok arastirma yapabilir.

Tutanaklardan gerçek olan varsa da işlem yapılır herhalde sandık görevlileri müdahale ediyorlarmış. Bu sene seçime katılım da,sandık gözetimine gösterilen özen de yüksek bence.

Bu arada ilk mesaj daki haberi yapan dicle haber ajansı, zaten haberin altında da yazıyor

Ama aynı basında chp mhp hakkıbfa bir haber çıkınca hemen doğru kabul ediliyor aus kabul et seni tenzih ediyorum ama bu haber chp mhp aleyhine olsaydı burada inkar edenlerden biri konuyu açmıştı bile. Kaldı ki medyada gördüğümüz şeylere neden inanmucaz olabilir mi acaba demicez gözümüzle görmemiz mi gerekiyor illa. Bir de görevlilerin yemek yemesi işini yapamaz duruma getiriyorsa dediğin gibi şuurlarını kaybediyorlarsa nasıl görev yapmak bu ki bildiğim hepsi birden yemek yemez biri yerken öbürü ilgilenir ben kaç kere oy kullandım bekarken ist.da da kullandım hep çantamla girdim ve yemek yemiyorlardı.

Tutanaklardan gerçek olan varsa da işlem yapılır herhalde sandık görevlileri müdahale ediyorlarmış. Bu sene seçime katılım da,sandık gözetimine gösterilen özen de yüksek bence.

Bir çok kamu spotu oluşturuldu ,

Ayrıca sandık görevlileri haricinde , gözetmenlik için baş vurular alındı .

Kuş uçurtmayacaklarına eminim ben , herkesin gözü açık .

Bahçeli bir mitinginde seslenmişti , ''karnım acıktı bir kantine gideyim '' bile demeyin diye sandık görevlilerine

Aynen o şekilde çalışırlarsa ki çalışırlar çünü her biri bir partiyi temsilen orada , tutanaklar tutulup , seçime gölge düşürecek bir sonuç yaşanmadan biteceğine inanıyorum bugünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…