Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

bizim sandık görevlileri kuş uçurtmuyordu, çokta güzel sistem yapmışlar, sınıfa sadece oy kullanan ve ondan bir önceki girebiliyor, diğerleri kapıda sıra. hemen telefonlar toplantı, benden öncekini beklerken çantamdan ağzıma şeker atayım dedim, görevli gözünü çantama dikti, tetikteydiler yani
ama diğer sınıflar öyle değildi bazılarında tam bi kaos vardı, sandığın dibinde bir sürü oy verecek toplanmış sıra mıra yok, öyle olmamalıydı

sonuçlar saat kaçta verilmeye başlancak biliyor musunuz

9 mu çok geçmiş yaw:26:

Radyolar ve her türlü yayın organlarınca saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ve yorum yapılamayacak. Radyolarda ve her türlü yayın organlarında 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK tarafından seçim ile ilgili verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek.

Bütün yayınlar saat 21.00'den sonra serbest olacak ancak YSK tarafından gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.

mecbur beklicez bakalım :18:

teşekkürler hanımlar beklicez ne yapalım:13::13:

17:00'dan sonra herkes "kendi oy kullandığı sandıkta" oy sayımına katılma hakkına sahip, önceden görevlendirilmek gerekmiyor

Olay doğruysa iptal edilse bile çok buyuk sorun

ama bunu hepsi yapıyo olabilir
işgüzarlar çok
üstelik bu tutanaklar bana inandırıcı bile gelmedi önceki sayfalarda paylaşılanları görünce

o zaman sandıktakiler dikkat edecek
ya da başka bir sistem bulacaklar var mı başka çaresi

bunlar çok eskiden beri var her seçimde duyuyoruz ve sonunda birşey de değişmiyo
o zaman sizin bir çözümünüz varsa söyleyin

kim kazanırsa ona birşeyler söyleniyo çünkü
ben hepsi için duydum şimdiye kadar
ama doğru değil mi bilmem
bulunduğunda soruşturma vs açılıyo mu onu da bilmiyorum

tek bildiğim görevlilerin uyanık olması gerektiği

Son düzenleme:
Oy vermeye gittigimizde çanta ve telefon almıyorlardı kabine sizde de böyle değil mi,yanında çantası yada telefonu olanlar yakınlarına yada sandık görevlilerine bıraktı.

evet benimkini de aldılar
sadece zarf ve pusulalarla girdim

İzmir poligonda seçim görevlileri yanlış yere imza attırdıkları için oylar geçersiz sayılmış tekrar gidiyorlarmış oy kullanmaya

Bu ülkede temiz ne kaldı ki seçimler temiz geçsin?

Yıllardır yapılan sahtekarlıklar gün gibi ortada. Seçim sistemine zerre güvenim yok, kimsenin yok. Hakkımızda hayırlısı deyip geçiyoruz.

yanlış oy kullanılan sandıktan bir zarf alınıp yakılacak mı :)))
yanlış oy geçersiz sayılıyor zaten buna gerek yok ki

Anladım bir tane de site var da sürekli güncelliyorlar Türkiye geneli. Şurda şu oldu, burda olay çıktı, şurda bu tutanak tutuldu diye. :44:

Kılıçdaroğlu sandığın üzerine oturun bile dedi.

kılıçdaroğlu ve sandık mı hımm inş bu seçim gidebilir sandığıa da kullanabilir oyunu dediklerini pek önemsememek lazım..

Alla Alla bi paravan çekmek bu kadar mı zor neden açık oy kullanıyor bu insanlar, itiraz etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…