• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatsaba koyulan durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten dalga için konu açıyor. 5 sene önce bir yıllık evliyim 24 yaşındyim demiş kocam doktor demiş şimdi hala 24 yaşında yeni evli😂😂😂
Kadının yaşı yoktur hanımefendi(!) :KK70: :KK70:
Ayrıca hemcinsinize böyle demeniz beni yıktı.
Kadın vatsaba resim(!) yüklemek istedi diye yaştan vurulmamalı:KK70:
(Detayları yakalamanız ♥️ ben)

Lütfen etrafinizdaki insanlarin hayatinin kontrolünü kendi elinize almaya kalkmayin, inanin bana ters teper olan size olur.Böyle biriyle yasamak cok zor ve huzursuz olacagi icin huzuru baska yerde arayacaktir.

Hayır anlamıyorum neden zorla huzurunuzu bozuyorsunuz ?
Kıskanıyor olabilir, durumda paylaşmak istemiyor olabilir. Sizin sevginizi gösterişlik sevgi mi ki paylaşınca değerli hissedeceksiniz ?
Sevgi dilsizdir.. İlla seni seviyorum demesi gerekmez. Bazen çok sevdiğiniz çikolatayı alması, uyuduğunuzda üzerinizi örtmesi, yorulmayın diye yardım etmesi de seni seviyorum demektir..

Bir insan huzurunu nasıl bozabilirin örneği...

Sanırım ağır işsizsiniz, konularınızın fake olduğunu düşünüyorum.
Bu ilk konunuz;
O zamnda 24 yaşında ve 4 yıllık evliymişsiniz.
Hayatın doğal akışına aykırı gibi herşey.

Allah eşinize sabır versın.
Kendi adıma söylüyorum, değer verdiyim şeyleri asla kimseyle paylaşmam.

Sizin yaptığınız saygısızlık.

Ha bunun yanında şunları da yazayım bir erkek paylaşım yapmıyorsa 3 sebebi vardır:

1) boş işlerin adamı değil boş iş olarak görüyor

2) karısını kıskanıyor ve listesindeki erkeklerin karısını görmesi hoşuna gitmiyor

3) başka kadınla flört ediyor , evde mutsuzum ayağı çekiyor bu tarz ilişkileri var ve bozulsun istemiyor

Kocanızla yaşayan sizsiniz altına ne yattığını en iyi siz hissedersiniz ama bunu paylaşımlarını silerek çözemezsiniz.

bir de bayram kutlaması yahu.

Sanırım ağır işsizsiniz, konularınızın fake olduğunu düşünüyorum.
Bu ilk konunuz;
O zamnda 24 yaşında ve 4 yıllık evliymişsiniz.
Hayatın doğal akışına aykırı gibi herşey.
Aynen, doğru gitmeyen şeyler var. Burdada 7 yıllık ilişki 3 aylık evliyiz yazmış.

7 yıllık ilişki diyor ??
7 yıllık ilişkiye evlilikle başlamış o zaman sonra ayrılmış tekrar Nisan , nisana bir ay kala ayrılık sonra tekrar evlilik ????

Konularının kronolojik sırasına bir bakın derim.

Merhabalar
3 aylık evliyim bugün sabah uyandığımda eşimin vatsaba durum koyduğunu gördüm normalde eşim sevmez öyle şeyleri ben ikimizin fotoğrafını koymasını isterim ama 7 yıllık ilişkimizde toplamda 10 kez anca koymuştur.vatsabına ne koyduğunun önemi yok koyduğu yok benim için video kardeşi asker onunla ve 30 ağustosla ilgili bir şey. Sabah uyandığımda gördüğümde niye bu durumu koydun dedim kardeşinin olduğunu söyledi bende sildim telefonunu alıp.çok sinirlendi.telefon şifresini değiştirmiş.12 saatlik yola çıktık şimdi hiç konuşmuyor ben ağladım konuşmaya çalıştım sus diye bağırdı. Benim için ne paylaştığının bi önemi yok ama bizim fotoğrafımızı koymak istememesi(Hatta dün fotoğrafımızı ben kendi vatsabıma koycaktım hayır dedi) ama onun haricinde başka şeyler paylaşması insana kendini değersiz hissettiriyor zoruna gidiyor.lütfen yorum yaparken empati kurun
Ne yazik bu zamana denk geldik kadinlarimiz kendini degerli hissetmesi icin esinin fotosunu watsap durumunda paylasmasi gerek anlayisiniza hayran kaldim 🤣

Kadının yaşı yoktur hanımefendi(!) :KK70: :KK70:
Ayrıca hemcinsinize böyle demeniz beni yıktı.
Kadın vatsaba resim(!) yüklemek istedi diye yaştan vurulmamalı:KK70:
(Detayları yakalamanız ♥ ben)

Kendimden utandım şuan 😂😂😂 haklısınız kadın on sene sonra da ben 24 yaşındayım dese gene tamam demeliyiz. Kırk senelik evlide olsa bir yıllık evli sayılır 😂😂

Ay konu sahibine çok güldüm durumu kaldırmak falan ama ben de Bugün whatsapp durumu ile ilgili sinir olmuştum. Ben de sorayım madem.

Benim de eski kocam pek durum falan atmazdı. Dün boşanmanın 1. Ay dönümü idi :) ilk defa karşılaştık. Ben önünden geçtim pek tınlamadım. O bir şey sordu. Cevap verdim. Yaklaşık 20 sn konuştuk diyebilirim. Sonra bindim arabama gittim. Akşam da durum atmış. Yazı yazdığı için tıklamadan da okunabiliyor. Yazmış ki “ gönlümde yerini, gözümde değerini yitiren yoluna baksın, selametle...” şimdi bu ne demek sizce hatunlar :)

Ay konu sahibine çok güldüm durumu kaldırmak falan ama ben de Bugün whatsapp durumu ile ilgili sinir olmuştum. Ben de sorayım madem.

Benim de eski kocam pek durum falan atmazdı. Dün boşanmanın 1. Ay dönümü idi :) ilk defa karşılaştık. Ben önünden geçtim pek tınlamadım. O bir şey sordu. Cevap verdim. Yaklaşık 20 sn konuştuk diyebilirim. Sonra bindim arabama gittim. Akşam da durum atmış. Yazı yazdığı için tıklamadan da okunabiliyor. Yazmış ki “ gönlümde yerini, gözümde değerini yitiren yoluna baksın, selametle...” şimdi bu ne demek sizce hatunlar :)
Yüz bulamayınca içine oturmuştur. İplenmemek zoruna gitmiştir. Onun gibi mikkkemmel bir adam 1 ayda nasıl unutulur?

Diyaloğunuz neydi özel değilse, merak ettim. 😀

Bir dedektif gibi konuları bulup üye hakkında bilgi edinmeniz güzel ama keşke üyeyi fake mi değil mi diye kendi aranızda değerlendirmek yerine şikayet et butonuna bassanız da yönetimi bir haberdar etseniz, çok da teferruatlı iş değil, klavyeye basıp yorum yazarken alttaki şikayet et butonuna da basıveriyorsunuz, pratik kolay yorucu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X