Vatsaba koyulan durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün hayvanat bahçesine gittik eşim nerdeyse tüm hayvanların fotoğrafını çekti Arada çocuklArını da Çek dedim yapısı böyle taş toprak doğa çekmeye bayılır bu onun kötü bir baba olduğunu göstermez ikimizinde nadir fotoğrafı vardır sevmez çünkü sosyal medyası kedi resmi dolu ben onun iyi bir baba ve eş olduğunu biliyorum yeterli diye düşünüyorum

Eşimin rehberinde 300 küsür erkek var kendi adıma konuşayım fotoğrafımı WhatsApp durumuna koysa kafayı yediğini düşünürdüm. Ayrıca telefonunu elime alıpta paylaşmış olduğu bir durumu saçma sapan sebeplerle silsem sizin gibi, eşimde kıyametleri koparırdı. Yani insaAllah ömrü hayatımda böyle bir saçmalık yapmam. Keza aynı şekilde oda alıp silse benim telefonumdan çok sinirlerim bozulurdu. Çok saçma geldi düşünceleriniz ve yaptıklarınız. Bu sebeple eşinizden yaptığım çok saçmaydı şeklinde özür dilemenizi tavsiye ederim. Bu benim önerim yapıp yapmamak sizin kararınız.

kendinizi kocanızın asker kardeşiyle kıyaslayıp sonra bizden empati mi bekliyorsunuz ?
bir de telefonu alıp silmek ne demek ? hiç mi saygınız yok eşinize ?
benim sevgilim, eşim bunu yapsa değil tüm gün konuşmamak ayrılırım.
kaç yaşında insanlarız, izinsiz telefondan paylaşım silmek ne kadar çocukça..

Sizin yaptığınız yanlış olmuş ,orasını herkes söylemiş.Ben bunun aslından fotoğraf ,durum ekleme değil de ,size kendinizi değerli hissettirmemeyle alakalı olabileceğini düşündüm.Cunku büyütülecek bir şey yok,kardeşinin fotoğrafını koymuş.İliskinizi gözden geçirin ,isteklerinizi belirtin ve lütfen fazla tepkiler vermeyin,yoksa problemleriniz artar ve birbirinizden zamanla sogursunuz.

Esinizin rehberinde oradan buradan insanlar vardir, is icin falan. Niye boyle bir paylasim yapsın ki? Karisiyla opusurken forograf mi koysun adam? Ben de paylaşmıyorum. Telefonumda bir yigin alakasiz insan var
Tek tek ugrasmak da istemiyorum ona göster bundan gizle.
Olsa ne olur olmasa ne olur.

Bence çok saçma bu yaptığınlz.. benim eşim bunca yıllık evliliğimzde bir kere bile beni durumuna koymadı, ayda yılda bir bişey paylaşır o da video falan.. bunu asla kavga meselesi yapmam..

Siz kocası doktor olan kadın değil misiniz? Boşandınız mı? Bu yeni eşiniz mi?

Benim eşim hayatta resmimi paylaşmaz rehberinde birsürü erkek var kıskanır ki buda benim hoşuma gider erkek adam karısını paylaşmayı sevmez bence

Elinden alıp silmeniz çok ama çok yanlış bir hareket. Zorla sizi paylaşmasını sağladığınızda mutlu olacak misiniz gerçekten.

7 yıllık evliyim eşim bı kere bile resmimizi koymadı gerçi durum yapmayı da pek sevmez abartı bı tepki olmuş sizinki biraz bence

Tabi ki paylaşmaz sonuçta bir sürü iş arkadaşı, akrabası, tanıdığı adam var ne diye eşini paylaşsın. Bazı adamların eşini paylaşması abes bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…