Vatsaba koyulan durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ben ne eşim birbirimizin fotoğrafını bir yerde paylaşmayız.
Ama başka paylaşımlarda bulunuyoruz.

Birbirimize değer vermiyor muyuz biz şimdi yani, çok üzgünüm şuan bu gerçekle yüzleştiğim için

Ayrıca telefonu alıp, paylaştığı fotoğrafi silmek ne demek, çocuk musunuz?

Adam sizinle evli zaten. Size olan sevgisini whatsappa koydugu durumlarla olcuyorsaniz sevgi anlayisiniz bana hic uymuyor. Bence koymasin zaten, ask iki kisi arasinda kalmali ama kardes sevgisi, evlat sevgisi, anne baba sevgisi vs paylasilabilir. Ben ne esimin fotografini durum guncellemesi yaparim ne de onun beni yapmasını isterim. Cok yapmacik ve gereksiz geliyor bana.

Ayrica yaptığınız cok saygisizca.

Aman bu konu sahibi iyi degil eski konulara bakin 2015 de evliymis hemde doktor ayrintiyi atlamayin 2020 de nisanliyim iliskim 6 yillik dio kiz kocani mi aldattin sen de bakayim.yada senin isin gucun yok cann mi sıkılıo bu kadar voa insanmisin sen anlat senin sorunun ne bukadr mi ise yaramazsin bu hayatta

Bundan daha saçma ve çocukça hareket görmedim.
Adam zaten sizinle evli fotografinu paylassa ne olur paylasmasa ne olur?

Bu internet sosyal medyadaki mic mic ilişkilere inanmayin Allah askina.
Hic birsey göründüğü gibi degil.

O ilk konu arkadaşının yada kuzeninin konusudur öyle demeyin, ortak kullanıyorlardir bu üyeliği de.

Hiç şaşmaz bu cevap

Kisisel sinirlara biraz saygi diyorum!!! Telefonumun sifresini esim bilmez onunkini de ben bilmem. İstedigi fotografi ve durumu da koyar karisamam

Ay ne alaka neden öyle tuhaf şeyler yaptınız gerçekten de yapmamalıydınız

17 yaşında ilişkiye başlamışssun anladığım kadarıyla.. o yaştaki ergenlikleri mi özledin?

7 yıllık evliyiz eşimin ekranında bile fotomuz olmadı. Öyle wp ig durum story paylaşmaz. Ayda yılda 1 kullanır zaten.
Bende paylaşmam.
Bi profil fotomuz 3ümüzün resmi var o kadar.
Yaptığınız çok çocukça ya

naptin bacim? karsi taraf görcek düsünsene birden video pat diye yok??? milletin aklindan neler gecer

Allah sabır versin eşinize çocukça davranış diyeceğim ama, çocuklar bile yapmaz ki sizin yaptığınızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…