Vatsaba koyulan durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafan karışmış sanırım. Kafasına kurdele takan arkadaş gelse keşke.

O kadar yanlış davranmışsınız ki..Kızdığınızı belirtebilirdiniz ama alıp silmek hiç hoş olmamış gerçekten.Yaşınız genç sanırım ona bağladım ben bu durumu

Eşiniz çok ayıp etmiş, sonuna kadar diretin ve konuşmaya falan da çalışmayın. Hatta durumuna sizin fotoğrafınızı koyup yaptığı şey için özür dileyene kadar da yüzüne bakmayın bence. Ayaklariniza kapanması yatıp kalkıp dua etmesi lazım sizin gibi sevgi dolu bir eşi olduğu için.

Hatalısınız hemde çok. Benim eşimde koymaz ki ben saygı duyarım. 6 yıllık evliyiz hiç koymadı daha. Kendi de çok nadir durum paylaşır oda yine kişisel fotoğrafı değildir. Koysada kendi tercihi neden bu kadar müdahil oluyorsunuz. Erkekler bizim gibi düşünmüyor belkide sizin fotoğrafınızı birinin incelemesi hoşuna gitmiyordur. Kıskanıyordur. Benim eşim öyle diyor senin fotoğrafını benim arkadaşım neden görsün incelesin diyor. Bu daha hoşuma gidiyor açıkçası. Bende hiç bi zaman üstelemedim.

Gerçekten dalga için konu açıyor. 5 sene önce bir yıllık evliyim 24 yaşındyim demiş kocam doktor demiş şimdi hala 24 yaşında yeni evli
Bunun psikolojide bir adı var ama hakaret olarak algılanabileceği için söylemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…