vay arkadaş şu çocuk nasıl yapılıyor bilen varsa söylesin yahu :))))

bernardo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1.166
37
113
arkadaşlar geçen sene bir düşük yaptım. tam bir sene oldu. nisan ayından beri çocuk istiyoruz ama ne gelen var ne giden. yumurtlama takibi yaptım olmadı. ateş ölçtüm olmadı. hiç bişey yapmadım olmadı. ne zor işmiş çocuk yapmak yaaa. televizyonda hemen kalıveriyorda insanın psikolojisini altüst ediolar. :43::44::19::18:

:1::1: :1:sorma yaaa:1: iş yerinde birisi hamile bikere yapmışlar olmuş:emir_bebek: ben bu ara hep kürlere bakıyorum.onlarıda mı denedin?:26::26::26:

anacım neyi denemedim ki. şimdi en son keçiboynuzu kürü yapıyoruz eşime. offf ya sıkıldım iyiden iyiye. doktora gidiorum hiç bişeyin yok. deyip duruyo. zaten bi kere hamile kaldım. en iyisi hiç düşünmemek ama. elde değil ki

Doktorum gec yumurtlamam oldugunu ve işimi sansa bırakmamam gerektigini söyledi..2 gunde 1 deenemiştik 1 ay boyunca tutmadı..sonraki ay hergun bazen gunde 2 kere yaptık..ve 2.ayımda hamile kaldım..tesadüf mü acaba dersiniz belki..sperm kalitesi düşüyor falan hikayeeee..bu yöntemi paylaştıgım 4-5 kişi aynı yontemlee gebe kaldıı...oturdugum sitede 6 kişi hamileyizz=) yakın arkadasım ve benım sayılı gunlerımız kaldı artık..

bı deneyin bişey kaybetmessinizz..ama PES etmek yok her gün yaacaksınzz...bıraz yorulacaksınızz ama buna degecek..

Doktorum gec yumurtlamam oldugunu ve işimi sansa bırakmamam gerektigini söyledi..2 gunde 1 deenemiştik 1 ay boyunca tutmadı..sonraki ay hergun bazen gunde 2 kere yaptık..ve 2.ayımda hamile kaldım..tesadüf mü acaba dersiniz belki..sperm kalitesi düşüyor falan hikayeeee..bu yöntemi paylaştıgım 4-5 kişi aynı yontemlee gebe kaldıı...oturdugum sitede 6 kişi hamileyizz=) yakın arkadasım ve benım sayılı gunlerımız kaldı artık..

bı deneyin bişey kaybetmessinizz..ama PES etmek yok her gün yaacaksınzz...bıraz yorulacaksınızz ama buna degecek..
arkadaşım valla seni gönülden tebrik ediyorum.ama yinede o kadar sık ilişkiye girebikleceğimizi düşünmüorum.
hakikatten zor bi iş bu 2 aydır deniyoruz tık yok :27:
aylar geçti yaaaa. bi tık yok
aslında bir kere hamile kalmışsın.adetlerin düzenli mi?

evet adetlerim düzenli. bu ay ovulasyon testi alayım diyorum

10 ay tam 10 ay..... her ay hayal kırıklığı yaşayıp , kısmet önümüzdeki ay demekten usandım artık , yoruldum , ne gücüm ne de umudum kaldı....benimle evlenen arkadaşlarımın çoğu ya doğurdu ya hamile.. benim evlendiğim yıl hamile olan arkadaşım bu yıl ikinciyi doğurdu.. artık ANNE olmak istiyorum :43:

arkadaşlar geçen sene bir düşük yaptım. tam bir sene oldu. nisan ayından beri çocuk istiyoruz ama ne gelen var ne giden. yumurtlama takibi yaptım olmadı. ateş ölçtüm olmadı. hiç bişey yapmadım olmadı. ne zor işmiş çocuk yapmak yaaa. televizyonda hemen kalıveriyorda insanın psikolojisini altüst ediolar. :43::44::19::18:

ovülasyon testi alıp öyle dene bide
ben de 11 ay sonra hamile kalabilmiştim
her ay umut ve sonra hüsran gerçekten
çok kötü oluyo insan strese de giriyo
eee haliyle stres de olumsuz etkiliyo
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine

valla cnm ben özellikle ebe arkadaşımla görüştüm.o da en az gün aşırı diyor.kaliteli sperm olmuyor diyor. ki aslında 48 saat bile az diyor.işte biz onların söyleğini uygulayoruz.:26::26:
Rabbim ol diyince oluyor işte aslında.dedim ya işyerinde birisi bi kere ilişkiye girmiş o ay ve hamile kaldı hemen.ama hergünde çok zor ve sen zoru başarmışssın:21::21:

ovülasyon testi alıp öyle dene bide
ben de 11 ay sonra hamile kalabilmiştim
her ay umut ve sonra hüsran gerçekten
çok kötü oluyo insan strese de giriyo
eee haliyle stres de olumsuz etkiliyo
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine

ay canm yaa çok saol inşallah olur en kısa zamanda.

valla cnm ben özellikle ebe arkadaşımla görüştüm.o da en az gün aşırı diyor.kaliteli sperm olmuyor diyor. ki aslında 48 saat bile az diyor.işte biz onların söyleğini uygulayoruz.:26::26:
Rabbim ol diyince oluyor işte aslında.dedim ya işyerinde birisi bi kere ilişkiye girmiş o ay ve hamile kaldı hemen.ama hergünde çok zor ve sen zoru başarmışssın:21::21:

aynen katılıyorum sana ne zaman olacaksa belli değil sadece rabbim bilior zamanını. ama bizlerde istediğimiz için sabırsızlanıyoruz. gerçekten zor

testi aldım yarından itibaren yapmaya başlarım bakalım ne olacak hayırlısı

1 ay 2 ayy çok az bi azamn tam 7 senedir evlat özlemim sürüyor allah büyük sizler daha dün evlenişsiniz durun olur taktım olmadı takmadım yine olmadı ama alıştım napım o gelene dek beklicem başka çare varmı sabırrrr:43::43::43:

1 ay 2 ayy çok az bi azamn tam 7 senedir evlat özlemim sürüyor allah büyük sizler daha dün evlenişsiniz durun olur taktım olmadı takmadım yine olmadı ama alıştım napım o gelene dek beklicem başka çare varmı sabırrrr:43::43::43:

kesinlikle çok doğru söylüyorsun.elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimin bileceği iş.sabretmekten başka çare yok işte.imtihan sonuçta bu da.vardır bir hikmeti demekten başka ne yapılabilinir ki?

kızlar başlığı gördüm çok merak ettim bi okudum herkes aynı dertten muzdarip elimizden geleni yapıyoruz neden olmuyor dimi :17:ama bir zamanı var demekki rabbim ol diycek olucak allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :16:bende daha 2 aydır deniyorum üstelik bu ay ikinci ayım ve batım 9 ocak bakalım hayırlısı allahtan :16:

testi aldım yarından itibaren yapmaya başlarım bakalım ne olacak hayırlısı

bende çok merak ediyorum aslında bu testleri alasımda var ama batımı bekliyorum eğer kırmızılar gelirse bende almayı düşünüyorum aslında ama kutuda kaç tane oluyorki kaç gün yapabiliyoruz acaba :16:

arkadaşım çok doğru söylüyorsun. allah sabır sıhhat versin ne diyelim

kesinlikle çok doğru söylüyorsun.elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimin bileceği iş.sabretmekten başka çare yok işte.imtihan sonuçta bu da.vardır bir hikmeti demekten başka ne yapılabilinir ki?

elimizden geleni önce yapıcaz işte. şimdide ovulasyon testi ve keçiboynuzu kürü yapıoruz. ondan sonra da oturuyor beklioruz. bu ay hamile kalırsam bunu yurtdışındayken öğrenicem hehe ne kadar heyecanlı olur deği mi

bende çok merak ediyorum aslında bu testleri alasımda var ama batımı bekliyorum eğer kırmızılar gelirse bende almayı düşünüyorum aslında ama kutuda kaç tane oluyorki kaç gün yapabiliyoruz acaba :16:

valla ben bayağı bir araştırdım. ggde çok var. ben izmirde olduğum için izmirli bi kullancıdan 20 tane ovulasyon ve 6 tane gebelik testi olan bir kutu aldım 22 lira civarı. laboquick miydi neydi. yarın gelir. başlıcam hemen yapmaya

valla ben bayağı bir araştırdım. ggde çok var. ben izmirde olduğum için izmirli bi kullancıdan 20 tane ovulasyon ve 6 tane gebelik testi olan bir kutu aldım 22 lira civarı. laboquick miydi neydi. yarın gelir. başlıcam hemen yapmaya

peki internette satışı varmı acaba senin aldığın o testin :16:

Back
X