Vay bu temizlik bu toz duman, pratik oneriler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Bu sefer pratik temizlik onerilerine ihtiyacim var akilli ev hanimlari :D

Evi her gun supurmekten yoruldum bugun supuruyorum yarin yine tozlar ucusacak biliyorum sonraki gun yine ayni. Cami acma deseniz imkansiz izmirde yasiyorum acmazsam bogulurum evde.

Bir de benim camlar yerden tavana kadar ve surgulu yani sineklik de taktiramiyorum onun bi cozumu var mi onu da bilmiyorum dun ucan hamambocegi girdi uc saat pesinde kostum zaten :((

Cadde ustunde de oturmuyorum ama sadece toz degil boyle nasil anlatayim pis pis seyler geliyor ya nereden gelebilir ki baska bi de ayagima corabima yapisiyorlar sinirleniyorum iyice gunde iki kere supursem yine toz pislik olacak bir tane ayakli faras aldim onla supuruyorum ama soyle bi uc gun gitse fena olmazdi sizin de oluyor mu boyle nasil basa cikiyorsunuz? Her gun supurmekten biktim vallahi...

Ben cadde üzerinde oturuyorum, bildiğiniz sabahlara kadar arabalar Vizir Vizir. 5.katta olmama rağmen içerisi les gibi oluyordu. Benim de camlarim yerden tavana kadar. Evi havalandiriyorum tabiki de ama hani şu fon perdeler var ya güneşlik tül ve onu çekiyorum Ohhh cam kapalı içerisi oyle serin ki. Bi de evimin bütün odalarına güneş doğarken de batarken de vuruyor. Hatta hep güneş görüyor :-) buna rağmen çözümü böyle buldum ben. :-) 3 4 günde bir makine atıyorum artık :-)

Benimde evim boyleydi yoz duman felaket bide bahceli tum bortu bocek evde stor sineklik yaptirdim acilinca yukari dogru cikiyor bi mekanizmasi var onun icine giriyor siz pimapencilere falan sorun bilirler onlar ondan sonra hem böcüklerden hemde aşırı tozdan kurtuldum içeri giren tozuda azaltıyor

Ben cadde üzerinde oturuyorum, bildiğiniz sabahlara kadar arabalar Vizir Vizir. 5.katta olmama rağmen içerisi les gibi oluyordu. Benim de camlarim yerden tavana kadar. Evi havalandiriyorum tabiki de ama hani şu fon perdeler var ya güneşlik tül ve onu çekiyorum Ohhh cam kapalı içerisi oyle serin ki. Bi de evimin bütün odalarına güneş doğarken de batarken de vuruyor. Hatta hep güneş görüyor :-) buna rağmen çözümü böyle buldum ben. :-) 3 4 günde bir makine atıyorum artık :-)

Guneslik tulum var ama o cok tutmuyor ki fon perde nasil oluyor bilmiyorum hani cekiyoruz ipinden katlaniyor o mu :9:

Benimde evim boyleydi yoz duman felaket bide bahceli tum bortu bocek evde stor sineklik yaptirdim acilinca yukari dogru cikiyor bi mekanizmasi var onun icine giriyor siz pimapencilere falan sorun bilirler onlar ondan sonra hem böcüklerden hemde aşırı tozdan kurtuldum içeri giren tozuda azaltıyor

Sineklik benim cama olmaz ki iste boydan camlar o da yetmiyor gibi surgulu sinekligi taksak nasil acip kapatacagim o belli degil sabit olsaydi iyiydi

bence bırak dagınık kalsın en güzeli:1:

Bu daginiklik degil bu baska bisey les bu pislik :27:

Guneslik tulum var ama o cok tutmuyor ki fon perde nasil oluyor bilmiyorum hani cekiyoruz ipinden katlaniyor o mu :9:

Sineklik benim cama olmaz ki iste boydan camlar o da yetmiyor gibi surgulu sinekligi taksak nasil acip kapatacagim o belli degil sabit olsaydi iyiydi

giriştemi oturuyosun tatlım ?

Oluyor benimki aynisi diyorum ya siz bi pimapenci cagirin onlar caresini bulur zaten surgulu dedigim de sineklik yukari dogru cikiyor hicbiri olmazsa magnetli sineklikler var onlardan yaparsinuz sineklikler tek model değil

ben o tozdan kurtulamadım bir türlü.. ev cadde üstü ve resmen gün aşırı arkeolojik kazı çalışması varmışcasına toz çıkıyor evden.. eve gelen televizyon tamircisi, tv sehbasının üstüne "hakan was here" yazdı yahu :60: yerin dibine girdim, bir çözüm bulunursa ben de faydalanabilirim :37:

Bizim balkon kapisi da yerden tavana kadar surgulu bir cam kapi. Pencere gibi. Ama ayni sekilde surgulu sineklik (tel) var. Sizin oralarda yok mu surgulu sineklik? Kapiyi aciyorsun, surguyu cekiyorsun, rahat oluyor. Bir sor bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X