Yak kurtul kanka, mikrobu da kırılır.
Evi mi
çok komiksiniz kızlar
Aynen.
Sık sık yaparim ben iyi geliyor.
Ben cadde üzerinde oturuyorum, bildiğiniz sabahlara kadar arabalar Vizir Vizir. 5.katta olmama rağmen içerisi les gibi oluyordu. Benim de camlarim yerden tavana kadar. Evi havalandiriyorum tabiki de ama hani şu fon perdeler var ya güneşlik tül ve onu çekiyorum Ohhh cam kapalı içerisi oyle serin ki. Bi de evimin bütün odalarına güneş doğarken de batarken de vuruyor. Hatta hep güneş görüyorbuna rağmen çözümü böyle buldum ben. 3 4 günde bir makine atıyorum artık
Benimde evim boyleydi yoz duman felaket bide bahceli tum bortu bocek evde stor sineklik yaptirdim acilinca yukari dogru cikiyor bi mekanizmasi var onun icine giriyor siz pimapencilere falan sorun bilirler onlar ondan sonra hem böcüklerden hemde aşırı tozdan kurtuldum içeri giren tozuda azaltıyor
bence bırak dagınık kalsın en güzeli
Guneslik tulum var ama o cok tutmuyor ki fon perde nasil oluyor bilmiyorum hani cekiyoruz ipinden katlaniyor o mu
Sineklik benim cama olmaz ki iste boydan camlar o da yetmiyor gibi surgulu sinekligi taksak nasil acip kapatacagim o belli degil sabit olsaydi iyiydi
Bu daginiklik degil bu baska bisey les bu pislik
Cok komikse gel sen temizle kizim biktim ya
Piroman misin kizim sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guneslik tulum var ama o cok tutmuyor ki fon perde nasil oluyor bilmiyorum hani cekiyoruz ipinden katlaniyor o mu
Sineklik benim cama olmaz ki iste boydan camlar o da yetmiyor gibi surgulu sinekligi taksak nasil acip kapatacagim o belli degil sabit olsaydi iyiydi
Bu daginiklik degil bu baska bisey les bu pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?