Vayy yavrumm vaay

Ne kolay ‘senden soğudum’ demek.
Yapmak zor yıkmak kolaydır beyfendiler bunu anlasa çok mu zor..
Yarın afedersiniz .t gibi pişman olmak telafi edecek mi şu cümlenin hasarını..

Aileniz size destektir umarım

Nasıl bir laf o öyle aman ben senin o meymenetsiz suratına bayılmıyorum deyip ağzına terlikle yapistiraydin keşke için soğurdu bu nasıl saygısızlık ya çok üzüldüm ne yapmayı düşünüyorsun peki

Bende eşimle bazen küçük seyler icin tartışırız. Bazen bir sinirle yüzünü görmek istemiyorum der ama asla gerçek olmadığını ikimizde biliyoruz çünkü bir birimizi çok seviyoruz sonrasında sarılır öper özür diler ben hiç alınmıyorum böyle demesine bir anlık öfkeyle dediğini biliyorum. Bende mi bir anormallik var ? Yoksa gerçekten mi soğumuş ve yüzünüzü görmek istemiyor ? Bir birinizi seviyor musunuz?

Seni cok kirdigini neden boyle davrandigini sor .konusun.

Degismezse sen de ayni sekilde davran.

Cocugun var destegin yok sanirim.

Biraz mucadele et bakal ne olacak.

Bu arada meslegini eline almadan evlenen sonrasi da hemen doguran kadinlara selam olsun

Universte mezunuyum fakat hic calismadim ... suan o kadar hissizimki, ilk agladim bu lafina sonra ,canimi acitmadi bu sozu sanki hic tanimadigim biri gibi hic tanimamisim hic olmamis onunla hic yasamamisim gibi ... hafiflik bi rahatlik geldi ... bosanmak suan degil zamana birakip bu zaman zarfindada is hayatina girmk dusuncesindeyim

Bnce gercekten sogumus bunu soylerkn o kadar duygusuz boştuki

Kavgali oldugunuz icin mi boyle dedi? Oyle bile olsa saygisizligin dibi evet ama samimi degildir, sinirle soylemistir diyecegim. Kavgali degilseniz ve onu gayet sakin bir ortamda sorunuza istinaden dediyse hakikaten vay arkadaş...

Zaten yapilmasini gerekeni soylemissiniz, iş bulmak ve sonrasi... Hakkinizda hayirlisi olsun.

Mesleğin elinde olsa ne olacaktı paranı yiyip sana saygı mı duyacaktı soğumasının sebebi başkadır...

Odun ya resmen bi odun..

Telefon internet bu odunlara bahane oldu..

Ben de senin yüzünü görmemek için orman ve su işleri bakanlığına haber verdim yonturracam bari ısınırız deseydiniz anlar mıydı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…