Vaz mı Geçmeliyim?

Tamamen bırakmayı cesaret edemiyorum. Ama ikisini birlikte götürmeye kararlıyım. Fazla zaman kaybetmeden.
Ne güzel kazanıp devam etmişsiniz.
Dış seslere kulak tıka, onlar hayatının her anında kulağının dibinde olacak maalesef. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle :KK25:

35.bin maalesef.
Sizce umut verici bir sıralama mı?
Kesinlikle umut verici. Ben de tıp okuyorum ve 2. Kez hazırlanarak girdim. İlk girişimde 29 bindeydim.
Tek istediğim bölüm tıptı ve başka bir bölümde olmayı hayal dahi edemiyordum. Eğer 2. De olmasaydı tekrar girerdim. Olana kadar girerdim.
Okuduğunuz bölüm sizin tüm hayatınıza yön verecek. Ömür boyu bir pişmanlıkla yaşamak istemezsiniz. Sevmediğiniz bir şeyi yapmak istemezsiniz değil mi? Benim tavsiyem durmadan devam edin,tekrar tekrar girin sınava.
Yaşı da dert etmeyin. Okulumda 40 yaşında olup da hala okuyan (4. Sınıfta) insanlar var,önemli olan sizin mutluluğunuz,yaş hiç önemli değil :)

Kesinlikle umut verici. Ben de tıp okuyorum ve 2. Kez hazırlanarak girdim. İlk girişimde 29 bindeydim.
Tek istediğim bölüm tıptı ve başka bir bölümde olmayı hayal dahi edemiyordum. Eğer 2. De olmasaydı tekrar girerdim. Olana kadar girerdim.
Okuduğunuz bölüm sizin tüm hayatınıza yön verecek. Ömür boyu bir pişmanlıkla yaşamak istemezsiniz. Sevmediğiniz bir şeyi yapmak istemezsiniz değil mi? Benim tavsiyem durmadan devam edin,tekrar tekrar girin sınava.
Yaşı da dert etmeyin. Okulumda 40 yaşında olup da hala okuyan (4. Sınıfta) insanlar var,önemli olan sizin mutluluğunuz,yaş hiç önemli değil :)
Lisede okul kazanmak gibi olmuyor üniversite. Hayatımıza yön veriyor haklısınız.
Verdiginiz örneklerle beni daha da heveslendirdiniz. Teşekkür ederim.

Lisede okul kazanmak gibi olmuyor üniversite. Hayatımıza yön veriyor haklısınız.
Verdiginiz örneklerle beni daha da heveslendirdiniz. Teşekkür ederim.
Elbette çok daha zor olur,gerek kendi bölümünüzün derslerini geçme uğraşınız olsun,gerek bilgilerinizin paslandığı gerçeği olsun...
Ama siz uğraşın ve olana kadar devam edin. İkisini birlikte yürütürken kaybedeceğiniz bir şey olmaz ama eğer pes edip hayalinizi bırakırsanız kaybedeceğiniz şeyleri düşünün :))

Back
X