Vazgeç Gönlüm

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Onu tanıdığım da daha 18 yaşındaydım üniversiteye baslayacaktim 1 ay sonrasında. Daha bir arada olmayı bilmeden ayrılıkla tanismistik üniversiteye basladigimda. Ben dahil kimse ilerletebilecegimize inanmamisti ama çok güzel gidiyordu işte. Ben uni 1 deydim o 1 sene deneme kararı almış bambaşka bir memleketde öğretmen halasinin yanında üniversiteye hazirlanmaya başlamıştı. Ara sıra kavga ediyor çok az reel de gorusuyor da olsak devamli telde konuşa konusa msnler kullanarak o 1 yılı tamamlamistik. Uniyi yanima tercih edecek biz kavusacaktik ama babası bir başka şehirde okuması konusunda baskı yapınca orayı başa yazmıştı ve orası gelmişti aramızda artık tam 10 saat vardı. Ilk zamanlar çok uzulsemde telafi etmek için herşeyi yaptı ayda 2 kere geldi tatil zamanlarinda geldi 1 hafta kaldı. Herşey iyi hoş giderken onun hastaligini öğrendik. Hayatımiz tamda o noktadan sonra değişmeye başladı. Önce o ayrılmak istedi napicaksin hasta halimle benimle dedi ben ayrilmamak icin yalvardim ağladım bir hastalık için bitmemeliydi. Ayrılmadik ama o hep pişman olursan söyle dedi. Olmadım ama denge de şaştı telefonumu acmasa başına bişey mi oldu beni aramadim kesin kotulesti diye bir paranoyak olmustum. Hele bir ulasamayim onun olduğu ili kaldirip indiriyordum. Artık eski ben yoktum. Herşeye sinirlenen ağlayan biri olmuştum. Universitenin ilk iki yılında yüksek ortalama yapan kız yok zar zor ağlayarak derslerine çalışan ve yataktan arkadaslarinin zoru ile kalkan biri vardı. O yanıma geldiginde dünyalar benim oluyorken ayrı ayrı kaldigimiz dönemlerde kavgadan başka birşey paylasmaz olmuştuk. Onu özledikcr başına bişey gelexek diye hircinlasmaya başladım.kavga çıkardım durdum. univefsite son siniftaydim artık rahat rahat gorusemeyecektik ben memleketime donecektim ve onların orası ile ilgisi kalmamisti biz bunu konuşurken birden sokağın ortasında diz çöktü ve evlen benimle dedi. Neden ayrı kalalim ki dedi sana son model esyalar doseyemem mezun bile degilim ama bir gun herseyi onune sererim dedi. Kabul ettim sorsan dunyada bende baska mutlu kimse yoktu. Ama o kadar yipranmistim o kadar yorulmustum ve daha doğrusu yorulmustuk ki kavgalardan.Kendimi onu en sonunda iliskimizi mezun oldugumun ertesi sene bitirdim bir inat uğruna. Ara ara konuştuk ise girdim haber verdim o mezun oldu bana haber verdi. Ama hiç gormedim iliskimizi bir telefon konuşmasında bitirmistik bir yabancı gibi. Günler aylar geçti hatta yillar gecti ben artık hayatımı kurduğuma onu geçmişe biraktigima inanırken 3 4 ay önce bir alışveriş merkezine annemin zoruyla birşeyi degistirmek için gittigimde Aval Aval merdivenlere giderken onu gördüm yanında bir kız ellerinde poşetler ve daha önemlisi parmaklarinda yüzükleri. Kaldım öylece adım atmak bile imkansizdi o an benim için. Sanki bir kuklaydim da birisi tarafindan oynatiliyordum. Geldi selam verdi bişiler sacmaladim hatirlamiyorum bile o konuştu ben eskiye gittim o konuştu ben yuzuklerine baktım o kızı tanıttı ben yolun ortasında herkese bağıra bağıra evlenme teklifine gittim. Ve ilk defa o akşam hiç aglamayan ben susmadim deli gibi ağladım ise bile gidemedim. 1 hafta sonra beni aradı. sen iste ayrilayim ondan sen iste bugün başlayalım ben seni unutmak için neler yaptım herkesde seni aradım seni özlüyorum dedi. Bende artık nişanlı birisisin lütfen böyle şeyler deme dedim kapadim.gecen gene aradı ben mesgule verdim o aradı açtım ayrildim baslayalim de başlayalım ben hazırım dedi ben istemediğimi söyledim peki dedi kapadı. biliyorum onunla yapamam yapamayız o kadar kirdikki birbirimizi ben o 18 yasindaki kız değilim ama bir baskasinida sevemiyorum deniyorum yok herkesde onu arıyorum. Vazgeç Gönlüm...

Çok uzun oldu biliyorum. Sizin yapabileceğiniz bişey yok biliyorum. Paylaştım sadece.

Gerçekten çok kötü zamanlar atlatmışsınız Allah sabır versin
Size bunları nişanlısı varken mi dedi o kısmı anlayamadım ? ve hastalığı neydi ?

Nisanlisi varken sizinle konustugunda o kiz ne yapti merak ettim. Ve yaslariniz kac ? Hastaligi neydi iyilesti mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off off off kendi kendinizi yemissiniz. Suan saglik durumu nasil? Umarim iyidir. Zor gunler yasamissiniz evet ama hicbir iliski güle oynaya gitmiyorki. Ya yoluna devam edeceksin yarin öbürgùn baska bir adamla evleneceksin ya da gecmisi herseyi unutup sevdigin unutamadigin adama döneceksin. Onun da suan yasadiklari hic kolay degil nisanlanmis sana ayrildim demis eger gercekten ayrildiysa onun yasadiklarini da dusunsene ailesini karsisina almis diger kizin ailesini karsisina almis kii senin ne diyecegini bilmeden ayrilmis. Yasanmis bitmis eskide kalmis ben cok kahroldum cok uzuldum dersen ilerleyemezsin önùnü goremezsin. Hayat zaten zor siz neden daha da zorlastiriyosunuz ??

Sonunda kavusabilirsiniz iste neden israrla arkani donuyorsun mutluluguna?

Gerçekten çok kötü zamanlar atlatmışsınız Allah sabır versin
Size bunları nişanlısı varken mi dedi o kısmı anlayamadım ? ve hastalığı neydi ?
Teşekkür ederim. Amin cumlemize. Ilk aramasi nişanlısı varkendi. Hastalığı beyne giden damarlarda bir çeşit damar daralması idi

Nisanlisi varken sizinle konustugunda o kiz ne yapti merak ettim. Ve yaslariniz kac ? Hastaligi neydi iyilesti mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 25 o 27 yaşında şimdi. Inan bilmiyorum nisanslisini. Bana ters geldiğinden ben kapadim zaten telefonunu. Buz ayrıldıktan sonra almanyaya gitti bi kaç defa ameliyat oldu ara sıra gene çok başı agriyormus ama şimdi iyi.

Sağlık durumu çok şükür iyi. Evet o kız ile ayrılığına eminim çünkü ortak arkadaşlarımız var onlarda söyledi. Nisan haberini üzülürüm diye soylememisler. Ailesini şimdi karsisina aldı ama o yüzüğü nasıl takabildi ki. Bizim eve beni tanımak isteyen aile olduğunda bile yıkım ortalığı o nasıl boyun eğer de nisanlanir?

Sonunda kavusabilirsiniz iste neden israrla arkani donuyorsun mutluluguna?
O kadar çok tükenen şey var ki. Bizim bir ortak arkadaslarimiz vardı bizim gibi onlarda sevgili idiler. Onlar şimdi evli kizda hamile bizde böyle olabilirdik ama halimiz acinasi. .

O kadar çok tükenen şey var ki. Bizim bir ortak arkadaslarimiz vardı bizim gibi onlarda sevgili idiler. Onlar şimdi evli kizda hamile bizde böyle olabilirdik ama halimiz acinasi. .

Aradan o kadar zaman gecmis yeniden bir haayat kurabilirsiniz duygulariniz hala cok canli oyle olmasa burda konu acmazdiniz zaten ben bir sans daha verin derim oncelikle kendinize.. bence yazik ediyorsunuz ikinize de..

Aradan o kadar zaman gecmis yeniden bir haayat kurabilirsiniz duygulariniz hala cok canli oyle olmasa burda konu acmazdiniz zaten ben bir sans daha verin derim oncelikle kendinize.. bence yazik ediyorsunuz ikinize de..
Kendimi nasıl hissediyorum biliyor musun Asmin bir koşu pistindeyim final cizgisini görüyorum gidersem yarışı bitirecegim ama ben defalarca dustugumden dizlerimin kanamasindan yoruldum adım atacak halim kalmadı. Ben kendimi çok yalnız hissediyorum kimse beni onun kadar iyi taniyacakmis gibi gelmiyor. Bi kaç kişi ile denemeye kalktim 1 ayı bile tamamlayamadan Özür dinleyerek ayrıldım karşı taraftan

Kendinle kiyaslama. Belki kizi tanimiyodur belki annesini bulmus getirmistir ama ne fark ederkii. Seni gordugu gun herseyi goze almis ve bitirmis bu daha onemli degilmi.

ben nişanlısına üzüldüm. o kızın suçu neydi ki oyuncak gibi önce yüzüğü takmış, sonra seni görmüş hoop atmış yüzüğü. ben olsam böyle birine güvenmezdim

Sana sadece sunu sorucam Allah korusun kimsenin de basina vermesin sabah kalkti bir telefon aldin ve sevdigin insani ebediyyen kaybettin. O zaman hangi kararin daha dogru olurdu sence? Birbirinizi seviyorsunuz birlikte yuryebileceginiz bir ömür var yorgunsunuz belliki cok da yıpranmışsiniz sevdiginiz taşıyacak sizi o zaman bir muddet toparlayacaksiniz icinizde yeniden kipirtilar olucak o zaman bu yorgunluk da gececek.

Kendinle kiyaslama. Belki kizi tanimiyodur belki annesini bulmus getirmistir ama ne fark ederkii. Seni gordugu gun herseyi goze almis ve bitirmis bu daha onemli degilmi.
Kızı tanıyor.. biz ilk çıktığımız yıl kimseye iliskimizi söylemedik hani o uniye hazırlanıyor diye. O zamanlar annesinin çok yakın kız arkadaşı vardı bundan çok hoslaniyordu. hatta ben annesi ile tanistigimda kız ağlama krizine falan girmişti tabi ben yüz yüze hiç gormedigimden taniyamadim. Yani zorla olan birsey görmüyorum burda ben (
ben nişanlısına üzüldüm. o kızın suçu neydi ki oyuncak gibi önce yüzüğü takmış, sonra seni görmüş hoop atmış yüzüğü. ben olsam böyle birine güvenmezdim
Bende üzüldüm ama o beni hep biliyordu zaten. He tabiki bunların hiç birini hak etmedi. Haklisiniz

Cok uzucu bi yasam gercekten bi film hikaye gibi.. Hala seviyorsunuz.. Takinti aliskanlik olmadigi kesin oolsaydi zaten onu gordugunuzde anlattiginiz gibi hissetmezdiniz ne kadar buyuk sorunlar yasadiniz hic birimiz bilemeyiz ama size sormadan ne diceginizi bilmeden nisanlisindan ayrilmis. Belki bi sebebi vardi nisanlanmasinin sebebi derken unutmak icin bunu uygun yol gordu ne hissettigini bilmiyoruz ama seni cok sevdigi belli.. Bence olmicak bisey yok kirginliklarinizi askinizla tamir edebilirsiniz cunku aranizdakj bag gorundugu gibi cok kuvvetli. Madem vazgecemiyorsunuz ne diye kendinize eziyet ediyorsunuz simdi olmaz diye denemiceksiniz sans vermiceksiniz ya olursa? Keske deneseydim diye pisman olmaktansa bi sans verip iyiki denedim demek daha iyi bence.. Hayatin ne getirecegini hangimiz biliyoruz ki bakarsiniz tum yaralarinizi sarmissiniz ve evlenip mutlu hayat yasamissiniz.. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah mutlu olursunuz..

Son düzenleme:

Yasadiklarn gercekten zor. Allah kolaylik versin. Olmayacagni dusunuyraan hicc ugrasma derim. Bide en buyuk hatamiz herkesi onun yerine koymaya calismak degilmi, oyle olunca yapamiyorz haliyle. O yuzden hwrkesi oldugu gibi sevmek lazim. Kimseyi kimsenin yerine koymadan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kavusun, yeter artik. Ben kavusmamaniz icin hicbir sebep gormuyorum, o sizi seviyor, siz onu belli ki seviyorsunuz, geriye kalan her sey hikaye bana gore. Bence burdaki tek gerceklik bu, seviyorsunuz, bana bu yeterli.

Ama ayrilmis. Seni görmüs ve vazgecmis ayrilmis. Kafan karisik eger biseyler istiyosan gecmisi sil unut herseyi. Ama yok yapamam diyorsan da adami unut ya da unutmaya calis

Bende her gün böyle diyorum. Ve ben bu korkuyla aylarca günlerce yıllarca yaşadım. Telefonumu yanimdan hiç ayirmadim.
Başlamaya gücüm yok korkuyorum. O şimdi bambaşka bir ilde biliyorum yollar engel değil ama o eski ben yokum ki. Ben yaşadığım şehri ailemi bile birakmayi göze almıştım ama şimdi gücüm yok herseyi bırakmaya. Oda gelemem ben oralara demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…