Çocuk sahibi olmak.. özellikle bu isteğimiz son senelerde öyle artmıştı ki. Hep bir oğlu olsun istiyordu. Brni kizdirmak icin Babamın adını koycam diyordu olmaz brn bu ismi istiyorum diye ciddi ciddi kavga ederdik. Sonra yanıma gelir o bizim çocuğumuz ne fark eder senden benden bir parçası var isterse ısimsiz olsun o bizim ya başka ne önemli olabilir ki derdi. Bir keresinde benim kabızlık problemin olduğu bir zamanda akşam yürüyüş yapıyoruz ama ben zor adım atıyorum. 2 yürüyorum 1 duruyorun sokaktan geçen teyzeler dediki e hamileligi yeni yeni oturuyor demekki gaz olmuş demişti. O kadar mutlu olmuştu ki dışarıdan aile gibi gozukuyoruz diye. Şimdi belkide gene karsilastigimiz gibi bir parkta karşılaşırız. ..Arkadaşım vallah sinirleniyorum sana yahu neden kendine eziyet ediyosun kocam daha bana bi kere oyuncak almadı keşke alsa ama ben seve seve ömrümü vermeye raZıyım çünkü sevildigimi biliyorum. Anlattıklarına göre bu adam seni hala seviyo sen de deli gibi aşıksın belli ki ne diye uzatıyosun gecmişi geride bırakıcaksın farzerki yeni tanıştınız gecmişteki kötü şeylere takılı kalma gelecekteki güzel günleri düşün şu an elimde olsa ikinizi bi odaya tıkardım üstünüze de kapıyı kilitlerdim bi saat sonra bak bakıyım sorun morun kalıyo mu ortada.. Şimdi bunlArı kafaya tKıyosun ilerde ya biriyle evlenip keşke diye diye kahrını çekceksin ya da evlenmeyip evliliğin tüm güzel duygularından cocuk sebgisinden mahrum kalcaksın en azından bi dene şunu şunu yaptı denedim ama olmadı diye haklı bi sebebin olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi