• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeç Gönlüm

Cok uzucu bi yasam gercekten bi film hikaye gibi.. Hala seviyorsunuz.. Takinti aliskanlik olmadigi kesin oolsaydi zaten onu gordugunuzde anlattiginiz gibi hissetmezdiniz ne kadar buyuk sorunlar yasadiniz hic birimiz bilemeyiz ama size sormadan ne diceginizi bilmeden nisanlisindan ayrilmis. Belki bi sebebi vardi nisanlanmasinin sebebi derken unutmak icin bunu uygun yol gordu ne hissettigini bilmiyoruz ama seni cok sevdigi belli.. Bence olmicak bisey yok kirginliklarinizi askinizla tamir edebilirsiniz cunku aranizdakj bag gorundugu gibi cok kuvvetli. Madem vazgecemiyorsunuz ne diye kendinize eziyet ediyorsunuz simdi olmaz diye denemiceksiniz sans vermiceksiniz ya olursa? Keske deneseydim diye pisman olmaktansa bi sans verip iyiki denedim demek daha iyi bence.. Hayatin ne getirecegini hangimiz biliyoruz ki bakarsiniz tum yaralarinizi sarmissiniz ve evlenip mutlu hayat yasamissiniz.. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah mutlu olursunuz..
Evet haklisiniz ama benim tüm bunları denemeye gücüm yok ki. O benim ilk askimdi ama şimdi eşim olmasi için denemeye gücüm yok [emoji20]

Yasadiklarn gercekten zor. Allah kolaylik versin. Olmayacagni dusunuyraan hicc ugrasma derim. Bide en buyuk hatamiz herkesi onun yerine koymaya calismak degilmi, oyle olunca yapamiyorz haliyle. O yuzden hwrkesi oldugu gibi sevmek lazim. Kimseyi kimsenin yerine koymadan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet haklisiniz ama sevemiyorum bir cümle kursa karşı taraf o olsa bak böyle espri ile baglardi diyorum. O olsa tavlada hemen söyle lafa başladı derken buluyorum sonra da kendime kızıyorum

Ama ayrilmis. Seni görmüs ve vazgecmis ayrilmis. Kafan karisik eger biseyler istiyosan gecmisi sil unut herseyi. Ama yok yapamam diyorsan da adami unut ya da unutmaya calis
Karışık demek az kalır canım kafamda yerinde olan tek bir konu yok

Evet haklisiniz ama sevemiyorum bir cümle kursa karşı taraf o olsa bak böyle espri ile baglardi diyorum. O olsa tavlada hemen söyle lafa başladı derken buluyorum sonra da kendime kızıyorum

Seni cok iyi anliyorumm, insan unutamiyr zaten sadece cektigi aciya zamanla alisiyor.

Onu tanıdığım da daha 18 yaşındaydım üniversiteye baslayacaktim 1 ay sonrasında. Daha bir arada olmayı bilmeden ayrılıkla tanismistik üniversiteye basladigimda. Ben dahil kimse ilerletebilecegimize inanmamisti ama çok güzel gidiyordu işte. Ben uni 1 deydim o 1 sene deneme kararı almış bambaşka bir memleketde öğretmen halasinin yanında üniversiteye hazirlanmaya başlamıştı. Ara sıra kavga ediyor çok az reel de gorusuyor da olsak devamli telde konuşa konusa msnler kullanarak o 1 yılı tamamlamistik. Uniyi yanima tercih edecek biz kavusacaktik ama babası bir başka şehirde okuması konusunda baskı yapınca orayı başa yazmıştı ve orası gelmişti aramızda artık tam 10 saat vardı. Ilk zamanlar çok uzulsemde telafi etmek için herşeyi yaptı ayda 2 kere geldi tatil zamanlarinda geldi 1 hafta kaldı. Herşey iyi hoş giderken onun hastaligini öğrendik. Hayatımiz tamda o noktadan sonra değişmeye başladı. Önce o ayrılmak istedi napicaksin hasta halimle benimle dedi ben ayrilmamak icin yalvardim ağladım bir hastalık için bitmemeliydi. Ayrılmadik ama o hep pişman olursan söyle dedi. Olmadım ama denge de şaştı telefonumu acmasa başına bişey mi oldu beni aramadim kesin kotulesti diye bir paranoyak olmustum. Hele bir ulasamayim onun olduğu ili kaldirip indiriyordum. Artık eski ben yoktum. Herşeye sinirlenen ağlayan biri olmuştum. Universitenin ilk iki yılında yüksek ortalama yapan kız yok zar zor ağlayarak derslerine çalışan ve yataktan arkadaslarinin zoru ile kalkan biri vardı. O yanıma geldiginde dünyalar benim oluyorken ayrı ayrı kaldigimiz dönemlerde kavgadan başka birşey paylasmaz olmuştuk. Onu özledikcr başına bişey gelexek diye hircinlasmaya başladım.kavga çıkardım durdum. univefsite son siniftaydim artık rahat rahat gorusemeyecektik ben memleketime donecektim ve onların orası ile ilgisi kalmamisti biz bunu konuşurken birden sokağın ortasında diz çöktü ve evlen benimle dedi. Neden ayrı kalalim ki dedi sana son model esyalar doseyemem mezun bile degilim ama bir gun herseyi onune sererim dedi. Kabul ettim sorsan dunyada bende baska mutlu kimse yoktu. Ama o kadar yipranmistim o kadar yorulmustum ve daha doğrusu yorulmustuk ki kavgalardan.Kendimi onu en sonunda iliskimizi mezun oldugumun ertesi sene bitirdim bir inat uğruna. Ara ara konuştuk ise girdim haber verdim o mezun oldu bana haber verdi. Ama hiç gormedim iliskimizi bir telefon konuşmasında bitirmistik bir yabancı gibi. Günler aylar geçti hatta yillar gecti ben artık hayatımı kurduğuma onu geçmişe biraktigima inanırken 3 4 ay önce bir alışveriş merkezine annemin zoruyla birşeyi degistirmek için gittigimde Aval Aval merdivenlere giderken onu gördüm yanında bir kız ellerinde poşetler ve daha önemlisi parmaklarinda yüzükleri. Kaldım öylece adım atmak bile imkansizdi o an benim için. Sanki bir kuklaydim da birisi tarafindan oynatiliyordum. Geldi selam verdi bişiler sacmaladim hatirlamiyorum bile o konuştu ben eskiye gittim o konuştu ben yuzuklerine baktım o kızı tanıttı ben yolun ortasında herkese bağıra bağıra evlenme teklifine gittim. Ve ilk defa o akşam hiç aglamayan ben susmadim deli gibi ağladım ise bile gidemedim. 1 hafta sonra beni aradı. sen iste ayrilayim ondan sen iste bugün başlayalım ben seni unutmak için neler yaptım herkesde seni aradım seni özlüyorum dedi. Bende artık nişanlı birisisin lütfen böyle şeyler deme dedim kapadim.gecen gene aradı ben mesgule verdim o aradı açtım ayrildim baslayalim de başlayalım ben hazırım dedi ben istemediğimi söyledim peki dedi kapadı. biliyorum onunla yapamam yapamayız o kadar kirdikki birbirimizi ben o 18 yasindaki kız değilim ama bir baskasinida sevemiyorum deniyorum yok herkesde onu arıyorum. Vazgeç Gönlüm...

Çok uzun oldu biliyorum. Sizin yapabileceğiniz bişey yok biliyorum. Paylaştım sadece.

cok üzüldüm yaaa.ama yapamayız diyosun yani kalbini değil mantıgını dinliyosun .bu konuda seni tebrik ederim.taamam bazen kalbin sesi dinlenmelidir.ama kalp insanı yanıltır..mutlu olamayacagın bi ilişkinin ne anlamı varki.hem bu insan hayatına başkasını alabilmiş .sen niye alamıyosunda o alabiliyo? ..bence en mantıklı kararı vermişsin unut gitsin.düşünme.Rabbime dua et o hayırlısını cıkaracaktır karşına

Duygularınızın çok az bir parçasını bile anlamam mümkün değil belki,ama öyle üzüldümki okurken,içim kötü oldu...
Allah'ın izniyle doğru kararlar verip mutlu olursunuz inşallah...

cok üzüldüm yaaa.ama yapamayız diyosun yani kalbini değil mantıgını dinliyosun .bu konuda seni tebrik ederim.taamam bazen kalbin sesi dinlenmelidir.ama kalp insanı yanıltır..mutlu olamayacagın bi ilişkinin ne anlamı varki.hem bu insan hayatına başkasını alabilmiş .sen niye alamıyosunda o alabiliyo? ..bence en mantıklı kararı vermişsin unut gitsin.düşünme.Rabbime dua et o hayırlısını cıkaracaktır karşına
Ben kalbin ise yaramadığını öğrendim bu iliskimde kalp sadecr can acıtıyor sadece gözyaşı getiriyor. Ben böyle biri değildim çok değiştim artık

Seni cok iyi anliyorumm, insan unutamiyr zaten sadece cektigi aciya zamanla alisiyor.

Ben onsuzlugun acisina tam alıştım dedim işimi buldum hatta terfimi bile alacak kadar ilerliyorum dedim belki zamanla birisini sevebilirim diye dusunurken karşıma çıktı ve sen bensiz bişey yapamazsin der gibi karşıma çıktı ve tum kurduğum düzeni yıktı

Onun hastalığı uzaktan ilişki yürütmek kavgalar kizginlikla gözyaşları uzaklık kiskancliklarim ...

Hastaligi gercekten yipratmistir kolay bisey degil biz aanlayamayiz yani yasamayan anlayamaz ama uzak iliskiler kiskancliklar gozyaslari her iliskide var bi konu acmistim oradaki bayan sevgilisiyle ayri yerlerde yasamis cok sorunlar olmus aama evlenmisler mutlulugundan bahsediyordu ki boyle ornek verilecek cok insan var mesafelere ragmen yapamayan da.. Tabiki kendinizi siz biliyorsunuz ama kirginliklarinizi tamir edebilirsiniz yine de karar eelbette sizin, sizin hayatiniz..

Ben onsuzlugun acisina tam alıştım dedim işimi buldum hatta terfimi bile alacak kadar ilerliyorum dedim belki zamanla birisini sevebilirim diye dusunurken karşıma çıktı ve sen bensiz bişey yapamazsin der gibi karşıma çıktı ve tum kurduğum düzeni yıktı

Bebegm o seni arayarak kafani karistirmaya calisiyor. Sen ona yuz vermeyerek ne kadar guclu oldugunu goster, onsuzda ne kadar iyi oldugunu goster. Arayip okadar knusmus ama bos knusmus seven deger veren adam zamaninda birakamzdi bu kadar net. O kizada biseyler hissetmeseydi o yuzugu takmazdi emin ol kendini uzme.

Güzelim Türk filmine çevirmenin alemi yokki..
niye kendine eziyet ediyosun?seni bir başkası için mi terketti sanki..
sevdiğin halde istememişsin yahu neyin gururu bu?
yapma, bir şans ver çocuga. vallahi hakediyor ben burdan acıdım ona :26:

Cok üzüldüm kavusamadiginiza, benim icim gitti valla
Ilerde "keske" demeyeceginiz sekilde hareket edin..
Keske demeyeceginizden emin misiniz ?

Hastaligi gercekten yipratmistir kolay bisey degil biz aanlayamayiz yani yasamayan anlayamaz ama uzak iliskiler kiskancliklar gozyaslari her iliskide var bi konu acmistim oradaki bayan sevgilisiyle ayri yerlerde yasamis cok sorunlar olmus aama evlenmisler mutlulugundan bahsediyordu ki boyle ornek verilecek cok insan var mesafelere ragmen yapamayan da.. Tabiki kendinizi siz biliyorsunuz ama kirginliklarinizi tamir edebilirsiniz yine de karar eelbette sizin, sizin hayatiniz..
Sağol canim ama oda benim kadar beni dusunseydi o yüzüğü parmağına takmazdi hadi diyelim oda unutmak için yaptı bunu şimdi hiç mi aklına gelmedi yüzüğü parmağına takar ken bizim kendi aramızda ki yüzüğü takdigimiz gün aklına gelmedi hani unutmak için yaptı diyelim ceyiz alışverişi yaparken kızla birlikte mobilya begenmemiz hiç mi aklına gelmedi. Ben unutamiyorum o kızı geçmiş hallur bir türlü de diyelim benim hiç aklımdan çıkmaz ki o kız. Öptü mu mesala onu ? Hani bana fıstığım sen neden bu kadar tatlisin diyordu ya ona da demismidir?

Bebegm o seni arayarak kafani karistirmaya calisiyor. Sen ona yuz vermeyerek ne kadar guclu oldugunu goster, onsuzda ne kadar iyi oldugunu goster. Arayip okadar knusmus ama bos knusmus seven deger veren adam zamaninda birakamzdi bu kadar net. O kizada biseyler hissetmeseydi o yuzugu takmazdi emin ol kendini uzme.

Karıştırmayı becerdi bile canım becerdi bile..

Back
X