AhNe kadar zamandır birliktesiniz ve tam olarak ayrılık sebebiniz nedir? belki de toparlayabilirdiniz?
Erkekler sıkıntıya, naza(ki sizinki naz değil) gelemiyor hele belli bir yaşa gelmişse.Sanki o cümleyi söyleyecek yer arıyormuş gibi olmuş. :/ Yeni bir ilişki, daha heyecan olması gerekirken böyle olması üzücü. Kaç gündür konuşmuyorsunuz? Nedense sizi arayacakmış gibi geldi bana.
Erkekler sıkıntıya, naza(ki sizinki naz değil) gelemiyor hele belli bir yaşa gelmişse.Sanki o cümleyi söyleyecek yer arıyormuş gibi olmuş. :/ Yeni bir ilişki, daha heyecan olması gerekirken böyle olması üzücü. Kaç gündür konuşmuyorsunuz? Nedense sizi arayacakmış gibi geldi bana.
Rica ederim keşke faydam olsa sana.O senin tatlılığın Çok duygusalım ben de .seni iyi anlayabiliyorum. Zaman geçecek hem de su gibi. İlk günler çok zor olur ama geçer mutlaka geçer hem hayatının sadece 4 ayında yer etmiş biri. İyiyi,güzeli düşün hep. Kendimizi sevelim bir de.bunu hep unutuyoruz aslında.
Benim de yurt dışındaki sevdiğimle ayrılma nedenimiz benzer durumdasın.ilgisizligi yüzünden çok sevdiğim halde ayrılmıştım. Blöf yaprim gerçek oldu.Uzaklik ona engel oldu.Mantiki davranıp çevresinden biriyle evlendidinlemen bile benim için yeterli
4 ay bile dolu dolu olmadı. nerdeyse yarısı ayrıl barış yapmakla geçti. bir de bir konu açmıştım vaktin olursa bi bak, daha da iyi anlarsın beni. ama bitişimiz bu yuzden olmadı. sevildiğime istenildiğime çok emin olamadığım için bitti.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...suanki-hayatinizdan-vazgecer-miydiniz.939052/
dinlemen bile benim için yeterli
4 ay bile dolu dolu olmadı. nerdeyse yarısı ayrıl barış yapmakla geçti. bir de bir konu açmıştım vaktin olursa bi bak, daha da iyi anlarsın beni. ama bitişimiz bu yuzden olmadı. sevildiğime istenildiğime çok emin olamadığım için bitti.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...suanki-hayatinizdan-vazgecer-miydiniz.939052/
Hayırsız ilişkiler 4 ayda çözüluyor
Birirlerinden tekme yemesi acı cekmesi lazim bazı erkeklerin normal seven kadinlara alerjisi var.geri zekali kadinlara zeki muamelesi yapip hezimete uğraması lazim
teşekkür ederim tekrar yakınlığınaŞimdi bunları okuyunca biraz rahat etti içim senin adına. Hem sanırım çok da deli divane değilsin ona. Öyle çok büyük paylaşımlarınız da yoksa unutmam daha kolay olacaktır.İşin var,ailen de iyi anladığım kadarıyla. Karşına kafanın çok daha rahat edeceği biri çıkar umarım yakın zamanda. Ayrıca istediğin zaman dinlerim seni.
Benim de yurt dışındaki sevdiğimle ayrılma nedenimiz benzer durumdasın.ilgisizligi yüzünden çok sevdiğim halde ayrılmıştım. Blöf yaprim gerçek oldu.Uzaklik ona engel oldu.Mantiki davranıp çevresinden biriyle evlendi
Cok üzüldüm yasadiklarina. Bende ayni seyleri yasadim, bunlari okurken inan bana kendimi gördüm birden satirlarinda. Erkekler niye bu kadar acimasiz? Ben sorunun nerde basladigini aslinda cok iyi biliyorum. Anneleri yetistiremiyor, oglum ne yapsa yeridir mantigi var. Sonra olan bizlere oluyor. Hepimizde yasimizi aldik gidiyoruz, hepimizin istedigi aslinda sicak bir yuva. Istersen sacini süpürge et, Onu bile basaramiyorlar bir kadinla kalamiyorlar..
Biz bir de bir buçuk yıl görüşmüştük. Hep iş bulmasını bekledim..Düzgün bir işe giremedi.Ilgisiz davrandı derken ben gelmem dedim böyle. Gelirsen sen gel. Sonra da biz yıprandık olamayız deyip etrafından biriyle nişanlandı kısa süre sonra.Ters köşe yaptı yani bana.Sastim kaldım. Güya maddi olarak hazır değildi. 9 ay sonra da evlendi.Simdi essek gibi çalışıyor o kız için. .Demesine göre ömür boyu da benim için vicdan azabı cekecekmis.Hayatinda yaptığı en buyuk hataymış bana yaptığı ihanet.Onu sevesi bile gelmiyormuş aralarındaki tek sorun benmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?