• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgecmek..

fk1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.879
3
66
Çek Cumhuriyeti
kizlarr sizce birinden vazgecmek bu kadar kolay olmali mi yoksa savasmali mi insan sevdigi ugruna?? Gücüm yok hic savasmaya.. Mutsuzluktan geberiyorum..

Konu nedir tam olarak,bence vazgeçmek hiç bi zaman kolay değildir.Dile kolay kalbe zor :34:

Konuyu açıkça yazsan daha sağlıklı yorum yapardık aslında.

Ama düşüncem şudur ki; bir insanın bir şey için savaşmaya gücü kalmamışsa o şey için kendini daha fazla hırpalamaması gerekir. Her neyse boşver, düşünmemeye çalış. Savaşmak için güç mü toplarsın, vazgeçmeye mi karar verirsin zamanla anlaşılır. :34:

Her ne olursa olsun sevginin karşılığı varsa canım pahasına savaşırım ben...
Öyle de yaptım tüm dünya üzerime gelse vazgeçmem...
Amaa vazgeçmemek için yaptığın iyi kötü herşey seni senden alıp götürüyor, bu da bir gerçek..
Bambaşka bi insan oluyosun..O uğruna dünyayı yıktığın değerler bile bazen anlamsızlaşabiliyo gözünde..
O kadar yoruyo o mücadele seni...
En başa dönsem , şimdiki aklımla vazgeçermiydim bunca mutsuzluğu üzerimden atmak için, hiç sanmıyorum..Yine aynı şevkle severdim..Çünkü bana göre bu denli çok sevdiğim birinden vazgeçmek ömrümün geri kalanını boşa geçirmek demek..
Acıya katlanmaya gücü olmayan zerre pişmanlık duyacağından şüphesi olan insan vazgeçmeli..Keşkelerle sonradan içini acıtmamak için..

zor tabi ayrılık kolay alısılabılecek bısey degıl:50:

ben bir kadın olarak hiç savaşmadım. kadını erkeği var mı demeyin var tabi ki. hep gururum galip geldi karşımdakinin savaşmasını bekledim. hala da öyleyim. iyi kide oyle yapmışım pişman değilim ama herksin düşüncesi ayrı tabi

karşımdaki adam değecek biriyse ölümüne savaşırım. çünkü o da senin için aynı şeyi yapacaktır. haaaaaaaa sadece kalıbındaysa da; değmez sadece kendini yıpratırsın. yazık:( kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin

şimdi sana derdim ki savaş gücünün yettiği kadar savaş ama bunu 3 4 yıl önce derdim sanırım su son yıllarda anladımki değmez senin savasmayı düşündüğün kişi için de değmez neden mi çünkü eğer birşeylere değseydi sen suan yorgun olmazdın yada savaşmayı düsünmezdin değmemiş baksana değmemiş ki savasmayı düşünüyorsun biliyorum zor ama boşver . . .:28:

ben kolay kolay vazgeçmem
en ufak şeyde arkamı dönüp giden taraf olamadım hiç.
doğrusuda böyle olmalı.sevdiğimiz inandığımz şeyler uğruna savaşmalıyız.
ama bi noktadan sonra savaşmaktan işe yaramıyor.
işte o zaman vazgeçiyor insan..

savasmak karsıdakı kısıye baglı eger oda sevıyor ve ıstıyorsa her yol mubahtır askta:31:

ama kendı kendıne bır cabaya gırmemenı onerırım karsıdakı nato kafa nato mermerse:37:

şimdi sana derdim ki savaş gücünün yettiği kadar savaş ama bunu 3 4 yıl önce derdim sanırım su son yıllarda anladımki değmez senin savasmayı düşündüğün kişi için de değmez neden mi çünkü eğer birşeylere değseydi sen suan yorgun olmazdın yada savaşmayı düsünmezdin değmemiş baksana değmemiş ki savasmayı düşünüyorsun biliyorum zor ama boşver . . .:28:
katılıyorum........................ :6:

Savaşmanı öneririm.. Ne olursa olsun sonunda.. Kendin için sonu kötüde olsa istediğin buysa savaş.. Ne kaybedersin ki? Madem böylede mutsuzsun savaşmadan yenik düşsende mutsuz olacaksın... En azından "keşke" lerin olmayacak... "keşke yapsaydım" demeyeceksin.. keşke savaşsaydım,keşke mücadele etseydim belki herşey daha farklı olurdu demeyeceksin..

Savastigin seye deger mi?

Mesele bunu anlamakta.

Eger oyle hissediyorsan savas.

AMA deymeyecegine dair hisler var ise de vazgecmeyi becermek, bosa efor sarfetmemek ayri bir olgunluk ve guctur...

Cunku zaman zaman ugruna savasilan savasandan daha az degerlidir...

eğer verdiğin savaş akrşındakine değecek kişiye savaş derim ama değmeyecek birisi ise daha fazla mutsuz olmadan ne savaş ne de hatırla derim çünkü anca kendi keendini üzer ve yıpratırsın..

ben bir kadın olarak hiç savaşmadım. kadını erkeği var mı demeyin var tabi ki. hep gururum galip geldi karşımdakinin savaşmasını bekledim. hala da öyleyim. iyi kide oyle yapmışım pişman değilim ama herksin düşüncesi ayrı tabi

seni çok takdir ettim. biz kadınların öğrenmesi gereken tek gerçek bu aslında. erkek milleti asla çaba göstermeye değmez, üstelik gösterdiğin çabalar ters tepilir. ne kadar kötü olursan o kadar kıymetli olursun.
çok sinirli konuşuyorum değil mi ? malesef bu tavrımı atamıyorum üstümden, bi ilişki için artık kılımı kıpırdatmam.

Ya bende söyle bi sey var.. O benim icin bi seyler yapiyorsa, ardindan ben de yaparim elimden geleni. Ama birakirsa, hemen vazgecmeye alıştırırım kendimi, beceremesem de. Ondan gelen en ufak olumlu hareketle yeni umutlar filan.. Böyle böyle dönüyor. Nereye kadar gidecek bilmiyorum.

Back
X