• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgecmem icin biseyler söyleyin nolur

Öyle tabi.ama akrep erkeği hep diyo ki.ben kimsenin peşinden kosmam falan.ilk adımı atmak diyo. Bu yüzden hep alttan aldım ben
Bak canımhemcinsim şu hayattan bunu öğrendim hep alttan alırsan aynı zaman da karşındakinden yolda alıyosun o yüzden bırak akrebi koçu boğayı, sen koru gururunu kadınlığını :halay::halay:

Bak canımhemcinsim şu hayattan bunu öğrendim hep alttan alırsan aynı zaman da karşındakinden yolda alıyosun o yüzden bırak akrebi koçu boğayı, sen koru gururunu kadınlığını :halay::halay:
Yok zaten atmiycam mesaj.böyle yapması zoruna gitti.yalniz kalmak istiyormuş kalsın bakalım. Çok yüz verdim tepeme çıktı.ondan vazgecmiycegimi de iyi biliyo

Geçen ki konumu hatırlarsınız.Erkek arkadaşım bana tiplerinden bunaldim yeter artik deyip teefonu yüzüme kapadı.Ben dayanamadım aradım açmadı.whatsapdan yazdım görüldü yapmadı.Haftaya da doğum günü napim sizce.Sürekli bana kusuyo.artik en ufak şeyde trip atiyp.Kötü birşey desem hemen konusmuyo benle
Senin kicina gercekten bi tekme atmasinimi bekliyorsun

Geçen ki konumu hatırlarsınız.Erkek arkadaşım bana tiplerinden bunaldim yeter artik deyip teefonu yüzüme kapadı.Ben dayanamadım aradım açmadı.whatsapdan yazdım görüldü yapmadı.Haftaya da doğum günü napim sizce.Sürekli bana kusuyo.artik en ufak şeyde trip atiyp.Kötü birşey desem hemen konusmuyo benle
Ayrılmak için bahane arıyor bence.

Back
X