• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgecmem icin biseyler söyleyin nolur

Kiz gecen gun diyo ki.Dogum gununde cok acayip bisey yapmam lazim.Ayni ayakkabilarimi alsam ,tisorte resmimizi mi bastirsam,bi tabloya resmimizi mi bastirsam yoksa ayni gomlegimi alsam diyo.Ben mi fesatim.Bu kiz yaziyo resmen gozu var onda.kizla da konusmuycam artik

Kiz gecen gun diyo ki.Dogum gununde cok acayip bisey yapmam lazim.Ayni ayakkabilarimi alsam ,tisorte resmimizi mi bastirsam,bi tabloya resmimizi mi bastirsam yoksa ayni gomlegimi alsam diyo.Ben mi fesatim.Bu kiz yaziyo resmen gozu var onda.kizla da konusmuycam artik
Bak arkadaşım,
Bu sevgili dediğin şahısla o kız sevgililer.
Başka bir imayla, takılıyorlar.
Aynı kıyafeti almaktan, fotolarını tabloya bastırmaktan bahsediyor, kız resmen seninle dalga geçiyor.
Uyan artık bir zahmet bu kadar saf olma beşbininci kez bunlar hakkında konu açtın.
Engelle ikisini de defet hayatından bu kadar mı zor yahu.

Bak arkadaşım,
Bu sevgili dediğin şahısla o kız sevgililer.
Başka bir imayla, takılıyorlar.
Aynı kıyafeti almaktan, fotolarını tabloya bastırmaktan bahsediyor, kız resmen seninle dalga geçiyor.
Uyan artık bir zahmet bu kadar saf olma beşbininci kez bunlar hakkında konu açtın.
Engelle ikisini de defet hayatından bu kadar mı zor yahu.
Resmen kafa yapmış kız yaa :olamaz:
Böyle bişeyi nasıl normal görüyosun konu sahibi ?

Back
X