Ben de aldatildim ve vazgecince vazgecilmeyen oluyorsun gercekten.. 17aydir gormedigim ilgiyi gosterdi affediyim diye
Askerde boşluğa düşmüş olabilir dönsün oyle değerlendir bence yani birlikte olabilme durumunu.
olabilir. ben istemiyorum ki artık. davranışlarının değşiceğini düşünmüyorum sorunlarımıza çok
sende vazgeçmişsin madem bırak daha ne dersi vereceksin ki ona ?ne kadar doğru bi sözmüş. sizinde oldumu böyle durumunuzz..
konularımı bilenler bilir sorunlu bi ilişkim vardı. sevgilim daha önce ayrılmak istemişti ben istememiştim hep ayrılmayalım demiştim. en son hatta ayrıldık demiştim konumda ayrılığı kabul ettim kafamda bitirdim bu ilişkiyi çünkü..
ama sevgilim ayrılmak istemediğini beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi. tabi ben şok oldum. o burnundan kıl aldırmayan adam resmen alttan alıyordu.. o ayrılmak istediğinde hakaretler savurduğunda hep ben allttan alırdım. şimdi ise tam tersi hiç yazmadım. tepkimi koydum. anladı benimde bitirebilceğimi hatta bitirdiğimi..
şimdi de bırakmak istemiyormuş. ben deli gibi severken aklın nerdeydi demek istiyorum. şu an askerde gelince iyi bi ders vermek istiyorum kızlar...
Barışmayı düşünüyor musun?
bu durum kesınlıkle işler fakat uzun soluklu olacağını sanmıyorum elde edildıkten sonra yıne aynı tas aynı hamam
Siz doktorunuz değilmi hatırladım. Sevgilinizde sırtınızdan geçen kendisine sürekli birşeyler aldıran hakaretler eden biri. Bırakın ders vermeyi hâlâ konuşuyor musunuz, değiştirin numaranızı yapmayın Allah aşkına ders falan vermeyin ne hali varsa görsünne kadar doğru bi sözmüş. sizinde oldumu böyle durumunuzz..
konularımı bilenler bilir sorunlu bi ilişkim vardı. sevgilim daha önce ayrılmak istemişti ben istememiştim hep ayrılmayalım demiştim. en son hatta ayrıldık demiştim konumda ayrılığı kabul ettim kafamda bitirdim bu ilişkiyi çünkü..
ama sevgilim ayrılmak istemediğini beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi. tabi ben şok oldum. o burnundan kıl aldırmayan adam resmen alttan alıyordu.. o ayrılmak istediğinde hakaretler savurduğunda hep ben allttan alırdım. şimdi ise tam tersi hiç yazmadım. tepkimi koydum. anladı benimde bitirebilceğimi hatta bitirdiğimi..
şimdi de bırakmak istemiyormuş. ben deli gibi severken aklın nerdeydi demek istiyorum. şu an askerde gelince iyi bi ders vermek istiyorum kızlar...
Siz doktorunuz değilmi hatırladım. Sevgilinizde sırtınızdan geçen kendisine sürekli birşeyler aldıran hakaretler eden biri. Bırakın ders vermeyi hâlâ konuşuyor musunuz, değiştirin numaranızı yapmayın Allah aşkına ders falan vermeyin ne hali varsa görsün
Hala ders vermekten bahsediyorsaniz siz hala ders almamissiniz demektir. Neredeyse 100 sayfa yazildi konunuza ama hala bir adim ilerleme yok.
Ne diyim ki gelince burnunu sürtün barisin sonra ona yine ciciler alin, mutlu mesut yasayin gidin. Siz musibeti yasamadan pes etmeyeceksiniz belli.
Iyide asker diye beklemek zorunda değilsiniz. Doğuda yapmıyorsa eğer askerligini, bitirin gitsin. Şimdiki askerler gayet rahat umursamayın bitirin hemenevettt o benim maaleseff . benim onu bırakıcamı anlayınca değişti. zamanında ne çektirmiş bana ne kadar safmışım yutmuşum kelimelerini. şimdi şimdi anlıyorum hatamı. benden ayrılmak istediğinde yalvarırıdım deli gibi üzülürdüm. şimdi o düşünsün.. para mevzusunda da alay etti ölsemde isteyemem demişim komikmiş. ben böyleyim dedim.
yok canım askerde şimdi diye bırakmadım yüzüstü. gelince biticek zaten 3,5 ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?