vazgeçtiğin anda vazgeçilmez olursunn tam da bu oldu...

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
ne kadar doğru bi sözmüş. sizinde oldumu böyle durumunuzz..

konularımı bilenler bilir sorunlu bi ilişkim vardı. sevgilim daha önce ayrılmak istemişti ben istememiştim hep ayrılmayalım demiştim. en son hatta ayrıldık demiştim konumda ayrılığı kabul ettim kafamda bitirdim bu ilişkiyi çünkü..

ama sevgilim ayrılmak istemediğini beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi. tabi ben şok oldum. o burnundan kıl aldırmayan adam resmen alttan alıyordu.. o ayrılmak istediğinde hakaretler savurduğunda hep ben allttan alırdım. şimdi ise tam tersi hiç yazmadım. tepkimi koydum. anladı benimde bitirebilceğimi hatta bitirdiğimi..

şimdi de bırakmak istemiyormuş. ben deli gibi severken aklın nerdeydi demek istiyorum. şu an askerde gelince iyi bi ders vermek istiyorum kızlar...

Ben de aldatildim ve vazgecince vazgecilmeyen oluyorsun gercekten.. 17aydir gormedigim ilgiyi gosterdi affediyim diye

Ben de aldatildim ve vazgecince vazgecilmeyen oluyorsun gercekten.. 17aydir gormedigim ilgiyi gosterdi affediyim diye

aynen öyleymiş. çünkü ben hep altan aldığım için bitmiyo sanırdım ilişkimiz. bitti mi diyorsun tamam nasıl istersen ne yaparsan yap dedim. ve gerçekten dönceğini düşünmedim ve gerçekten bitirdim aklımda da. yoksa bitti diyemezdim. önceleri çok seviyodum sabaha kadar ağlardım ayrıldık dediğinde. şimdi ise hiçç etkilenmedim. ohh ya ne büyük rahatlıkmış. gelsin ben ayrılcam bakalım nasıl oluyomuşş

Askerde boşluğa düşmüş olabilir dönsün oyle değerlendir bence yani birlikte olabilme durumunu.

olabilir. ben istemiyorum ki artık. davranışlarının değşiceğini düşünmüyorum sorunlarımıza çok

Eski konularni bilmiyorum canim. Sen daha iyi tanrsn tabi o zaman asker dönüşü güçlü bi sekilde karsisina çık görsün vazgeçmek nasıl oluyor

bu durum kesınlıkle işler fakat uzun soluklu olacağını sanmıyorum elde edildıkten sonra yıne aynı tas aynı hamam

sende vazgeçmişsin madem bırak daha ne dersi vereceksin ki ona ?
seni kaybetmek zaten ona en büyük ders olmuş .. boşver bence kaybettiğine oturup ağlasın ..

Siz doktorunuz değilmi hatırladım. Sevgilinizde sırtınızdan geçen kendisine sürekli birşeyler aldıran hakaretler eden biri. Bırakın ders vermeyi hâlâ konuşuyor musunuz, değiştirin numaranızı yapmayın Allah aşkına ders falan vermeyin ne hali varsa görsün

kafanda bıttıyse dönmene hıc gerek yok hele asker yolu beklemene asla gerek yok..Aklı sıra sana kendını bekletırken baskasıyla olma dıye yem atmıs ama ıstedıgını yapabılırsın ayrısın cunkı..

evettt o benim maaleseff . benim onu bırakıcamı anlayınca değişti. zamanında ne çektirmiş bana ne kadar safmışım yutmuşum kelimelerini. şimdi şimdi anlıyorum hatamı. benden ayrılmak istediğinde yalvarırıdım deli gibi üzülürdüm. şimdi o düşünsün.. para mevzusunda da alay etti ölsemde isteyemem demişim komikmiş. ben böyleyim dedim.

yok canım askerde şimdi diye bırakmadım yüzüstü. gelince biticek zaten 3,5 ay kaldı

Hala ders vermekten bahsediyorsaniz siz hala ders almamissiniz demektir. Neredeyse 100 sayfa yazildi konunuza ama hala bir adim ilerleme yok.
Ne diyim ki gelince burnunu sürtün barisin sonra ona yine ciciler alin, mutlu mesut yasayin gidin. Siz musibeti yasamadan pes etmeyeceksiniz belli.

ona bişey almadım dediklerini yapmadım ki. dediklerini yapıyorum diye ayrılmıyor değil. şu an benim ayrılcamı anladığı için yapıyor bunu. ders vermekte değil askerde nolur nolmaz gelince görüşüp bitirmek mantıklı. zaten dönünce her türlü görüşmek zorundayız. şu an bıraksamda bitmiş olmuycak görüşülcek mecbur..

Canin eski konularini bliyorum yanlos anlmaa ama o parayi kaybettim dye uzuluyodur ondan ayrilmak istemiyordur.

Iyide asker diye beklemek zorunda değilsiniz. Doğuda yapmıyorsa eğer askerligini, bitirin gitsin. Şimdiki askerler gayet rahat umursamayın bitirin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…