vazgeçtiğin anda vazgeçilmez olursunn tam da bu oldu...

Iyide asker diye beklemek zorunda değilsiniz. Doğuda yapmıyorsa eğer askerligini, bitirin gitsin. Şimdiki askerler gayet rahat umursamayın bitirin hemen

canım zaten bitti gibi en son ayrıldık demiştim ya. gelince birbirimizdeki şeyleri vermek için görüşcez yada kargo yoluyla olcak.

sadece onun pişman olması bi kerede onun alttan almaya çalışması.. birazda kendi geri zekalılığıma üzüldüm geçmişte beni üzmesine çok izin vermişimm

Bence bitmicek yani bitirwn insan gelemsini beklemez acik ve net sna gostrrdgi ilgi hosuna gdyor ama insan sevemdgi btirdgi brinden ilgi gorse dha nefret eder bnce ama sen hala aklinda btirwmemissin cnm adam ilgisini kesip btirdgi an sen yne uzuleceksin

canım zaten bitti gibi en son ayrıldık demiştim ya. gelince birbirimizdeki şeyleri vermek için görüşcez yada kargo yoluyla olcak.

sadece onun pişman olması bi kerede onun alttan almaya çalışması.. birazda kendi geri zekalılığıma üzüldüm geçmişte beni üzmesine çok izin vermişimm
Yüzyüze görüşmeyin kesinlikle. Sizi etkiler ne yapar eder yolunu bulun. Kargoyla olsun bence

Canin eski konularini bliyorum yanlos anlmaa ama o parayi kaybettim dye uzuluyodur ondan ayrilmak istemiyordur.

olabilir. geçmişte tartışırken beni çok üzerdi.şimdi onu bu şekilde görmek bi yandan güzel oldu. bi yandan da geçmişte neden tepkimi koyup çekip gitmemişim dedim kendi kendime.. yaptığım hatalardan büyük dersler çıkardımm

Bence bitmicek yani bitirwn insan gelemsini beklemez acik ve net sna gostrrdgi ilgi hosuna gdyor ama insan sevemdgi btirdgi brinden ilgi gorse dha nefret eder bnce ama sen hala aklinda btirwmemissin cnm adam ilgisini kesip btirdgi an sen yne uzuleceksin

yok üzülmem. ben çok yaşadım ayrılık hissini. hatta benle ciddi olmadığğını düşünüyordum bugüne kadar. daha üzülmüyorumm inanki o başlardaydı. aşkta ngözümün kör olduğu zamanlarda.. benim hedefim 3 ay en olmadı 6 aay sonra buradan gitmek...

ne kadar doğru bi sözmüş. sizinde oldumu böyle durumunuzz..

konularımı bilenler bilir sorunlu bi ilişkim vardı. sevgilim daha önce ayrılmak istemişti ben istememiştim hep ayrılmayalım demiştim. en son hatta ayrıldık demiştim konumda ayrılığı kabul ettim kafamda bitirdim bu ilişkiyi çünkü..

ama sevgilim ayrılmak istemediğini beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi. tabi ben şok oldum. o burnundan kıl aldırmayan adam resmen alttan alıyordu.. o ayrılmak istediğinde hakaretler savurduğunda hep ben allttan alırdım. şimdi ise tam tersi hiç yazmadım. tepkimi koydum. anladı benimde bitirebilceğimi hatta bitirdiğimi..

şimdi de bırakmak istemiyormuş. ben deli gibi severken aklın nerdeydi demek istiyorum. şu an askerde gelince iyi bi ders vermek istiyorum kızlar...
ders verme.. ayril sen.. sana yalvariyor olmasi, yaptigi saygisizliklari silmez, farkli bi karaktere donustugunu gostermez..

Üf buda herkese anladim ne safmişım diyor 1 aydir gene konu aciyor ayrilicam simdi simdi anladim senin anlamalarinda ayrilmarinda bitmez birsey yapacakmis gibi dolaniyorsun sonra hooop bidaha basliyorsun yeni anladim diye jeton baya bi köşeli heralde dusmek bilmiyor

Üf buda herkese anladim ne safmişım diyor 1 aydir gene konu aciyor ayrilicam simdi simdi anladim senin anlamalarinda ayrilmarinda bitmez birsey yapacakmis gibi dolaniyorsun sonra hooop bidaha basliyorsun yeni anladim diye jeton baya bi köşeli heralde dusmek bilmiyor
asdasf gülüverdim.

Anladigim seyin ne oldugunu anlamamissin. Sikildiysan cevap yazma silah dayamiyoruz dimi? Uflemeni gerektirmez.

Sen akillanmazsin Pelin.Net.
Birak ders vericem laflarini.Geri donmek icin bahaneler yaratiyosun.Asker donusu konusucaz,emanetleri vericez falan.Komik bahaneler bunlar :)
Konu basinda asil sebebi bile yazmamissin.Sevgilinin sülük gibi devamli seni sömurdugunu.
Ayrica bu yasadigi pismanlik falanda degil askerlikte yalniz kalma durumu belki de parasi falan bitmistir.Ne de olsa pelinbank var.Sen kendini kandirmaya devam et.
Hala bu adami anlamayip pisman oldu pesimde diyebiliyorsun ya sen hastalara nasil teshis koyuyorsun anlamadim.
Baris sen bu yiyiciyle cunku sen de dersini alacak bir hal yok.Yasayip gor.

Konudan bagimsiz olarak bu kadar hersey ortadayken hala akillanmayip burnunun dikine giden,sonrada aci cekenlere gercekten uzulmuyorum.Allah hepimize dusunmek icin kafa vermis.Hadi kullanamadik,burda gozlerimizi acmamiz icin uyaran,gercekleri gosterenler varken hala kendi bildigini yapip sonrada aci cekenlere hic uzulmuyorum.Soylenebilecek tek sey:Mustehak.

Sen akillanmazsin Pelin.Net.
Birak ders vericem laflarini.Geri donmek icin bahaneler yaratiyosun.Asker donusu konusucaz,emanetleri vericez falan.Komik bahaneler bunlar :)
Konu basinda asil sebebi bile yazmamissin.Sevgilinin sülük gibi devamli seni sömurdugunu.
Ayrica bu yasadigi pismanlik falanda degil askerlikte yalniz kalma durumu belki de parasi falan bitmistir.Ne de olsa pelinbank var.Sen kendini kandirmaya devam et.
Hala bu adami anlamayip pisman oldu pesimde diyebiliyorsun ya sen hastalara nasil teshis koyuyorsun anlamadim.
Baris sen bu yiyiciyle cunku sen de dersini alacak bir hal yok.Yasayip gor.

Konudan bagimsiz olarak bu kadar hersey ortadayken hala akillanmayip burnunun dikine giden,sonrada aci cekenlere gercekten uzulmuyorum.Allah hepimize dusunmek icin kafa vermis.Hadi kullanamadik,burda gozlerimizi acmamiz icin uyaran,gercekleri gosterenler varken hala kendi bildigini yapip sonrada aci cekenlere hic uzulmuyorum.Soylenebilecek tek sey:Mustehak.

Basta soylememin nedeni zaten defalarca konu acmis olmam konu tekrari olmasin diye yani.
Adama para verdigim yok dediklerinin.hicbirini almadim. Parada istemedi gittiginden beri istesede vermem. Pelinbank gibi bi durum hic olmadi yani.. Niyetim ders vermekte degil. Zamaninda cok uzulmustum simdide onu o sekilde gormek hosuma gitti yalan yok.

hastalara da bal gibi teshis koyuyorum. Memnun olmayan hastam yok cok sukur..

Son düzenleme:
şu çocuktan kurtulur musun artık bak kolay kolay böyle söylemem genelde ılımlı davranırım ama çok kötü bir ilişkin vardı paranı yiyen eski sevgilinle yaşadıkların yüzünden sana sürekli hakaret eden biri değişir mi sanıyosun evlenince de ağladı yalvarıd affettim ama şimdi mutsuzum dersin

Adama para verdigim yok dediklerinin.hicbirini almadim. Parada istemedi gittiginden beri istesede vermem. Niyetim ders vermekte degil. Zamaninda cok uzulmustum simdide onu o sekilde gormek hosuma gitti yalan yok.

hastalara da bal gibi teshis koyuyorum. Memnun olmayan hastam yok cok sukur..

Ooo baya gelisme var gittiginden beri para istemediyse.

Hosuna gitti.Bu da zaten affetmen icin yeterli olacaktir.Tekrar filmi basa sararsin.Yaşa ve gör ozaman.Oyna kendince rus ruleti.

Ooo baya gelisme var gittiginden beri para istemediyse.

Hosuna gitti.Bu da zaten affetmen icin yeterli olacaktir.Tekrar filmi basa sararsin.Yaşa ve gör ozaman.Oyna kendince rus ruleti.

Para istemeside bi kere oldu. Sureklu para yedirme durumum yok onu aciklamak istedim. Bisey oynadigim yok. 3 ay sonra gidiyorum burdan

Para istemeside bi kere oldu. Sureklu para yedirme durumum yok onu aciklamak istedim. Bisey oynadigim yok. 3 ay sonra gidiyorum burdan

1 kere mi? O actigin baslikta 60-70 sayfa bosuna konusmusuz,sinir olmusuz biz ozaman.Bosuna uzulmusuz sana.
Sen baya baya adami korumaya gecmissin.Herkes kendinden sorumludur.Icinden ne geliyorsa yap Pelin.Insallah 5-6 ay sonra buraya yine konu acmazsin.

1 kere mi? O actigin baslikta 60-70 sayfa bosuna konusmusuz,sinir olmusuz biz ozaman.Bosuna uzulmusuz sana.
Sen baya baya adami korumaya gecmissin.Herkes kendinden sorumludur.Icinden ne geliyorsa yap Pelin.Insallah 5-6 ay sonra buraya yine konu acmazsin.

Para istemesi bi kere oldu evet ac bak konuya neden koruyim. Durmadan para istiyor bende veiyor degilim bunu aciklamak istedimmmmm........ bu adamla evlenme niyetimm yokk.

Kendini vazgecilmez saniyormus simdiye kadar,ilk kez belli etmisin ona istersen birakabilecegni,etekleri tutusmus sevgilinin.iyi de olmus.birak sürünsun biraz..daha kiymetli olursun.

Back
X