vazgeçtiğin anda vazgeçilmez olursunn tam da bu oldu...

Para istemesi bi kere oldu evet ac bak konuya neden koruyim. Durmadan para istiyor bende veiyor degilim bunu aciklamak istedimmmmm........ bu adamla evlenme niyetimm yokk.

Ilk o parasal mevzulu konuna hic bakmadim bile o 60 70 kusur sayfalik.Orda neler neler vardi.
15 Aralikta actigin konunun ilk cumlesini evir cevir iyice oku emi ? Bizlere sevgilinin maddi konuda bir sorunumuz yoktur yalanini yedirebilirsin artik ama kendini asla kandiramazsin.

şimdi ne oldu,bu adamın senden beklentileri yok muydu.rahatsız değil miydin.ayrılmayı düşünmüyormuydun:KK64:

şimdi ne oldu,bu adamın senden beklentileri yok muydu.rahatsız değil miydin.ayrılmayı düşünmüyormuydun:KK64:

Yok Egem Abla.Megersem biz hepsini yanlis anlamisiz.Adam sadece 1 defa para istemis.Digerlerini biz oyle sanmisiz hep.Biz aylardir yanlis anlamisiz herseyi yani.Sonuc bu.

Ya Hû, ders verince ne olacak??
Bu zihniyeti anlamıyorum ben de.
Ders alacak adam olsa çuvallamaz zaten.
Tam bir kandırmacadır bu 'ders verme' meselesi.
Affedecekseniz affedin ama kimse ders mers almayacak, herkes yine canı istediği gibi davranacak.

Yok Egem Abla.Megersem biz hepsini yanlis anlamisiz.Adam sadece 1 defa para istemis.Digerlerini biz oyle sanmisiz hep.Biz aylardir yanlis anlamisiz herseyi yani.Sonuc bu.

O cumledeki fikrim degismediki. para istemesi bir kere oldu dedim. Sen kendi cumlende pelinbank demissin sanki her gun para veriyomusum ben gecindiriyomusum.gibi ifade etmissin boyle bisey olmadigini belirtmek icin dedim. Diger istediklerinide yapmiycami soyledim zaten. Bunu belirttim

Hepsi ayni hepsi bu kadin benim, hic biyere gitmez gidemez diye dusunup istedikleri gibi davraniyorlar.gidebildigimizi gorunce afedersin kopek oluyolar.sonra biz artik duzeldi deyip bir sans veriyoruz iki gun sonra yine eskisi gibi oluyorlar.yani bunlar akillanmaz cunku bizi her kaybedislerinde sans veriyoruz bi sure sonra ciddiye alinmiyoruz...

O cumledeki fikrim degismediki. para istemesi bir kere oldu dedim. Sen kendi cumlende pelinbank demissin sanki her gun para veriyomusum ben gecindiriyomusum.gibi ifade etmissin boyle bisey olmadigini belirtmek icin dedim. Diger istediklerinide yapmiycami soyledim zaten. Bunu belirttim
Bir musubet bin nasihatten iyidir derler , insallah sen musibet kismina girmeden kurtarirsin hayatini

Bence şu an askerde oldugu için ayrılmak istemiyor. Dikkatli ol da oyuna gelme.

Back
X