- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
çalışıyorum kardeşim de ben de ama sizi bulur öldürürüm gibi tehdit ediyor babamçalışıyor musunuz? siz kendiniz ayrı eve çıkın.
Bunlar boş tehditler. Evdeki düzeni bu şekilde sağlamaya çalışıyor babanız. Hele bir de maddi katkınız varsa tamamen o sebeple tehdit ediyor. Siz gidin yarın o kadınla bir düzen kurar. Yapacağı şey bu.çalışıyorum kardeşim de ben de ama sizi bulur öldürürüm gibi tehdit ediyor babam
Bu sevgi değil ki bildiğin gurursuzluk veyahut adını bilmediğim garip bişeyAnnen gibi kadınlar sadece filmlerde olur sanıyordum.O kadar yapılanlara rağmen nasıl hala sever babanızı mantığım almıyor.
babam hep evden atıyorBenzer şeyleri yaşamış biriyim. Annen asla babanı bırakamayacak, ta ki baban sizi evden atana kadar. Bilgin olsun.
babam hep evden atıyor
Allah razı olsun bizde hep dua ediyoruz ama babam bize hiç iyi davranmıyorAnneniz babanizi affettiyse kendi bilecegi is tamam ucu sizede dokunuyor ama madem babaniz seviyormus annennizi zaten annenizde razi olmus konussun size duzgun davransin babaniz
ama annenizden vazgecememlisiniz cokta seviyormussunuz ,demekki ayri yapamayacak demekki olmuyor dayanamayacak buna yapilacak birsey yok gibi geliyor su durumda ve elbetteki Allah teala yardim etsin dualarimdasiniz
tavrınız çok gereksizMerhaba,
Gene dertlerimle kapınıza geldim.
Kafanızı şişiriyorsam affola..
Annemle babamın bitmek bilmeyen tartışmaları ve arada kalan biz çocukları.
Konularımı özet geçeyim babam annemi aldatmıştı annem olay çıkardı gidicem diye biz de inandık onun yanında herkese kafa tuttuk sonra annem barıştı kötü biz olduk.
Babam anneme yeminler etmiş kadın yok diye annem kendisi telefon konuşmalarını yakaladığı halde inanmış.
Aradan zaman geçti geçen pazar babam içip içip gelmiş bizi sebepsiz dövmeye kalktı ve sizinle geçinmicem diye ağlıyor resmen herkes toplandı gene biz babama sesimizi yükselttik diye suçlu olduk.
Sonra annem ben kardeşim ev aradık bulduk 1 aya kiracı çıkacak öyle taşınacaktık.
Annemin kafasında hala soru işaretleri vardı.
Babamın görüşme detaylarından o pazar kadınla defalarca konuşmasını gördüm ve gösterdim.
Tamamen bitti dedi ben yok sanıyordum dedi. Ev boşalsın hemen gidicez eşyaları toplamaya başlayın dedi biz nasıl sevindik.
Bu arada babam her gün alkol alır ve eve sadece uyumaya gelir bizi de sürekli azarlar hep aşağılar yanında asla istemez bir yere götürmez falan yani boşanmalarını çok istiyoruz. Babamı artık sevmiyoruz.
Neyse halamlar hocaya gidelim demiş annem gitti neymiş 21 gün daha kalmamız lazımmış su gibi bir şey içecekmiş düzelecekmiş.
Sen bu adam için neden çabalıyorsun düzelse kalacak mısın diyorum yoo diyor.
Dün de başka birileri geldi babamın şak şakçıları biz kardeşlerimle odada durmadık babamı da çağırdılar çünkü onu görmek istemiyoruz hem bütün olay ben sesimi çıkartıyorum diye ben de patlıyor
artık annem için bir şeyler yapmak istemedim çünkü çok yoruldum artık hep boşa.
Gene de odadaydım babama gel karının yanına otur dediklerinde annem güldü yan koltuğa geç oturma dememe rağmen geçmedi diye çıktım odadan.
Ama dinliyorum annem ne cevap verecek içeriye girip gelenlerin ağzının payını vermemek için zor tuttum kardeşim göndermedi. Babam hemen üzerime yürüyor çünkü.
Babama soruyorlar karını seviyor musun sevmesem o kadına giderdim diyor.
Başka kadın olduğunu itiraf ediyor adamlar hala yok başkası biz biliyoruz diyorlar.
Bizim yanımızda yalnızken babam neler diyorsa başkasının yanında tam tersini diyor iyi aile babası gibi.
Annemi suçluyorlar sürekli annem sesini çıkarmıyor en sonunda hadi barışın sesleri geldi gülüşmeler falan kalktılar gittiler.
Babamdan vazgeçmiştim ama bu son hareket annemden de vazgeçtim.
Dün bana bir şeyler söyledi cevap vermedim hiç konuşmadım neden konuşmuyorsun benimle diyor cevap vermedim saçımı falan okşadı cevap vermemek için kendimi zor tuttum lütfen git dedim.
Bugün de beni arıyor açmıyorum.
Onu yani annemi çok seviyorum her şeyden çok ama yapamam artık bu cıvıklıktan sonra ona saygı duyamam.
Taşınma işini bile organize etmiştim.
Şimdi sorsan sizin için giderim der taşınalım der.
Ama ben istiyorum ki güçlü olsun kendisi için gitsin.
Baban gitsin diyor onun gitmeyeceğine adı gibi emin. Defalarca dedik gitmedi.
Babam bir de yatak odası muhabbetine kadar anlatıyor yok benim yanımda yatmıyordu ondan bir kere gittim gibi seviyesiz iğrenç şeyler.
Annem hala bu adama aşık.
Delireceğim.
Kafayı yemek üzereyim çıldırmama az kaldı gerçekten.
Annemden vazgeçtim bitti artık onunla tek kelime etmem
neyi gereksiz ?????tavrınız çok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?