Vazgeçtim annemden ve babamdan.

Annenız kendi ikna olmadıgı surece siz ağzınızla kuş tutsanız anlatamazsınız, Bu şartlar altında birikim yapıp o evden kurtulmak.. Allah sabır versın kardeş..

herkes laf edecek ayrı eve çıksakta akrabalar peşimizi bırakmayacak yazıklar olsun demek için sırf gene gelecekler sürekli huzurumuzu bozacaklar

Sizin ayrı eve çıkmanız babanız ve yaptıklarına sessiz bir tepkidir . Ayrı eve çıkmasan bile annenle beraber nerede kalıyorsan orada kalman senin için en az bir süre daha iyi olurdu diye düşünüyorum .

Kız şu an dünyanın en büyük acılarından birini çekiyor. Kolay mı anne babayı silmek? Onca hır güre katlanmak? Her gece korkuyla uyumak? Tüm dualarının babam anneme zarar vermesin olması? Her seste iliklerine kadar uyuşarak yayılan bir korkuyla yerinden kalkıp anneni korumaya çalışmak? Yaşamayan bilemez... Bilmemesini anlarımda hala şu durumda bir kızın üzerine geliyorsunuz ya PES....

Konu sahibi arkadaşım; anne boşanmayacak. Seviyor cesaret edemiyor korkuyor ve bu böyle devam edecek. Seninde şu an korkman çok normal. Kolay mı kardeşininalıp ananı babanı bırakıp ayrı eve çıkmak. Helsli türkiyede. Akrabaların ne dedikodular eder arkandan. Ne namussuzluğunuzu bırakır ne asiliğinizi. Anlayabiliyorum çok zor. O yüzden belkide şehir değiştirmeşisiniz. Kimseye adresinizi vermeden yaşamalısınız. Yada her şeye göğüs germeye hazır olmalısınız. Yaşlarınız kaç eğitim durumlarınız ne? Hani üniversite kazanıp o bahaneyle ikiniz şehir dışına yerleşebilir misiniz diye. Eğer zaten üniversite mezunuysanız şehir dışı işlere başvurup teklif geldi şartları iyi gidiyorum diyebilirsiniz.

şuan beni ağlattınız çok özür dilerim.
Çok zor biz hiç kirada oturmadık annemle ev aradığımızda bile başımızda babamız yok diye pat suratımıza kapandı kapılar şimdi kız başımıza ev vermezler verselerde niyetleri farklıdır antalyada yaşıyorum ben çok bozuk burası
şuan çok iyi bir işte çalışıyorum bırakıp da gidemiyorum kardeşim de öyle belki ileri de gidebilirim kafam çok karışık evde bakıyorum bir yandan napıcağımı bilmiyorum

Galiba sende o evde yaşıyosun uzun süredir.
Eğer gözünüzle gördüyseniz abartıyor diyorsanız tamam ama asla yaşamayan biri böyle ahkam kesemez..

Maddi durumunuz varsa evinizi ayirin.
Sonuna kadar da haklisiniz
Yasamayanlarin gelipte kari koca arasina girilmez demelerini anlayamadim, kendileri gozleri onunde babalari annelerini doverken seyir halindelerse demek...

Ankara istanbul izmir gibi yerleri düşünün. Buralarda bekaralarda ev tutuyor kızlarda. Semtine göre kötü gözle bakacak yerlerde var ama araştırır rahat edesiniz iki kardeş. Turizim sektöründe misin? Bu saydığım şehrilerde bir otele transfer olabilirsiniz eğer öyleyse.

değilim maalesef dekorasyon üzerine çalıştığım firma

Maddi durumunuz varsa evinizi ayirin.
Sonuna kadar da haklisiniz
Yasamayanlarin gelipte kari koca arasina girilmez demelerini anlayamadim, kendileri gozleri onunde babalari annelerini doverken seyir halindelerse demek...
ben de anlamıyorum nasıl hak verirler hiç mi vicdan yok geçtim onu gururda mı yok bu kadınlarda

senin ve kardeşinin yaşı kaç arkadaşım ,, annende kocasız kalamayan eski kafalı kadınlardan , oyuzden çok paralama kendini ,

imkanınız yetiyorsa kendiniz eve çıkın fazla sürmez anneniz yanınıza taşınır zaten.

annem maaşının çoğunu babama veriyor zaten

konu sahibinin acilen psikolağa gitmesi lazım çünkü işi inada bindirmiş illede boşan diyo. boşanmadığı içinde annesine sırt çevirmiş. annesinin mutluluğunu istese annesine sırt çevirmez. böyle evlat evlerden uzak olsun

annene çok sinirleniyorum ben. hem de baya. dul olmaktan mı korkuyo nedir. hayır seviyo olamaz inanmam. normalde bunu hiç yazmam ama siz baya baya çaresiz kalmışsınız. ya köprüyü geçene kadar beklicen ya da ortalığı yıkacak hareket lazım. annenden medet umma. annenin size faydası hiç yok

bu sözünüzü unutmayın benim nasıl bir evlat olduğumu bilmeden böyle bir yorum yaptınız sizi Allah'a havale ediyorum.
Umarım öyle bir evladınız olur ki benim gibi bir evladı mumla ararsınız

of onun için çok çabaladım gerçekten yoruldum 24 yaşında evlilikten aileden işten her şeyden soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…