- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
çabalama. annen imkanı yok çıkmaz evden. baban eve kadını getirse dahi çıkmaz. en fazla başka ile gidip kardeşinle yeni hayata başarsın. ama kardeşinin de tam kararlı olması lazımof onun için çok çabaladım gerçekten yoruldum 24 yaşında evlilikten aileden işten her şeyden soğudum
sen cidden sorunlusun. ben seni kınamadım sadece tavsiye verdim. ama sen eleştiriye hiç açık değilsin. illede ben haklıyım diyosun. babanlada konuşma tarzın böyleyse adam sana kızmakta haklı. senin seviyene düşmek istemiyorum. sabahtan beri haklı çıkmak için yalanlar üretiyosun. babam bizi bıçaklayacak diyosun git karakola şikayet et. ama yok edemezsin. annen katille aynı yatağamı giriyo. kadın hayatından memnun sana nede boşan boşan diyosun. yuva yıkmaya çalışıyosun. senin evlat olarak görevin anne ben hep yanındayım demek. bu arada madem anneni çok düşünüyosunda kadıncağıza niye sırt çeviriyosun. sen anneni gerçekten düşünsen ona sırt çevirmezsin. annen saçını okşuyo senle konuşmaya çalışıyo ama sen gidiyosun. kalbini ne kadar kötülük bürümüş senin. ben annesine sırtını dönen kıza zaten insan gözüyle bakmam. ayrıca seni senin lafınla vurayım. kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyosun ya sende anneni fena kınıyosun sende kesin aldatılacaksın kocan hep eli bıçaklı bekleyecek seni öldürmek için. annen öldüğünde anlarsın böyle konuşmamayı. cennet anaların ayakları altındadıraynı durumda kalırsanız bakalım tepkiniz ne olacak nasıl olsa kınamayın başınıza gelmeden ölmezsiniz diye bir ayet var
tatlım beddua yasak kibledim seni. aman aman senin gibi kızım olmasındabu sözünüzü unutmayın benim nasıl bir evlat olduğumu bilmeden böyle bir yorum yaptınız sizi Allah'a havale ediyorum.
Umarım öyle bir evladınız olur ki benim gibi bir evladı mumla ararsınız
ben eleştiriye açığım daha önce başka konularda da eleştiri aldım ve kendimi düzeltme yoluna gitmeye çalıştım insan kendi hatalarını göremez dışarıdan birisi bakması lazım ama siz resmen atıp tutuyorsunuz bana yalancı diye iftira atıyorsunuz görmeden bilmedn sanki benimle aynı evde yaşıyorsunuzsen cidden sorunlusun. ben seni kınamadım sadece tavsiye verdim. ama sen eleştiriye hiç açık değilsin. illede ben haklıyım diyosun. babanlada konuşma tarzın böyleyse adam sana kızmakta haklı. senin seviyene düşmek istemiyorum. sabahtan beri haklı çıkmak için yalanlar üretiyosun. babam bizi bıçaklayacak diyosun git karakola şikayet et. ama yok edemezsin. annen katille aynı yatağamı giriyo. kadın hayatından memnun sana nede boşan boşan diyosun. yuva yıkmaya çalışıyosun. senin evlat olarak görevin anne ben hep yanındayım demek. bu arada madem anneni çok düşünüyosunda kadıncağıza niye sırt çeviriyosun. sen anneni gerçekten düşünsen ona sırt çevirmezsin. annen saçını okşuyo senle konuşmaya çalışıyo ama sen gidiyosun. kalbini ne kadar kötülük bürümüş senin. ben annesine sırtını dönen kıza zaten insan gözüyle bakmam. ayrıca seni senin lafınla vurayım. kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyosun ya sende anneni fena kınıyosun sende kesin aldatılacaksın kocan hep eli bıçaklı bekleyecek seni öldürmek için. annen öldüğünde anlarsın böyle konuşmamayı. cennet anaların ayakları altındadır
evet haklısınız ama huzursuz edecekler bırakmayacaklar iş yerimi biliyorlar gelecekler ama gene de ev arıcam teşekkürlerEvlatlar anne baba olmuş resmen.
Bence bırak ne halleri varsa görsünler.
Boş tehditlere kulak asma hiç.
Sessiz sessiz ev bul, iki kanepe at içine al kardeşini çık.
Huzur en büyük varlık.
iş yerimi biliyorlar canım mutlaka gelirlerusuyenprenses canım annenin ayrılmayacağı belliydi. Sen kardeşinle ayrı bir eve çık ve akrabalarına ailene dahi adresi verme. Seni çok iyi anlıyorum. Lütfen kendiniz için bir şeyler yapın.
sen cidden sorunlusun. ben seni kınamadım sadece tavsiye verdim. ama sen eleştiriye hiç açık değilsin. illede ben haklıyım diyosun. babanlada konuşma tarzın böyleyse adam sana kızmakta haklı. senin seviyene düşmek istemiyorum. sabahtan beri haklı çıkmak için yalanlar üretiyosun. babam bizi bıçaklayacak diyosun git karakola şikayet et. ama yok edemezsin. annen katille aynı yatağamı giriyo. kadın hayatından memnun sana nede boşan boşan diyosun. yuva yıkmaya çalışıyosun. senin evlat olarak görevin anne ben hep yanındayım demek. bu arada madem anneni çok düşünüyosunda kadıncağıza niye sırt çeviriyosun. sen anneni gerçekten düşünsen ona sırt çevirmezsin. annen saçını okşuyo senle konuşmaya çalışıyo ama sen gidiyosun. kalbini ne kadar kötülük bürümüş senin. ben annesine sırtını dönen kıza zaten insan gözüyle bakmam. ayrıca seni senin lafınla vurayım. kınadığın başına gelmeden ölmezsin diyosun ya sende anneni fena kınıyosun sende kesin aldatılacaksın kocan hep eli bıçaklı bekleyecek seni öldürmek için. annen öldüğünde anlarsın böyle konuşmamayı. cennet anaların ayakları altındadır
Anneniz katlanıyor olabilir ama siz mecbur değilsiniz.iş yerimi biliyorlar canım mutlaka gelirler
Canım üzülme sen ben bizzat en yakınımda gördüm senin anlattığını. Beddua etme boşver. Kimse yarın ne yaşıcanı bilemez..aynı durumda kalırsanız bakalım tepkiniz ne olacak nasıl olsa kınamayın başınıza gelmeden ölmezsiniz diye bir ayet var
Parasını kaptıranlar evlat acısı gibi koydu derler ya. Yaşamadıkları için. Öyle bişey bu lütfen zaten üzgün çok ağır şeyler yaşayan ve ağlayan birine daha fuyarlı olalım.anneleri böyle kötü bir ortamda kalmazdı. haklı çıkmak için abartı var bu konuda
Neden üstüme geliyorlarCanım üzülme sen ben bizzat en yakınımda gördüm senin anlattığını. Beddua etme boşver. Kimse yarın ne yaşıcanı bilemez..
Kimse kimsenin imtihanını anlayamaz canım. Allah bazen böyle imtihan eder bakalım nasıl davrancak diye.Neden üstüme geliyorlar
kadın kadına destek olması lazım neden anlayış göstermiyorlar bir de öğretmen kendisi
okumuş kadınlardaki bu cahiliyet niye
ben kaldıramıyorum ya
yok tatlım eşim çok sever beni merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?