- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
annen öyle istiyosa saygı duymak zorundasın. boşan boşan diye ne diye zorluyosun. asi ergenler gibisin. evet baban hatalı ama sen anneni boşan diye doldurduğun için baban sana kötü davranıyor. ne yaparsa yapsın boşanmıyo diye ben kurban olduğum annemden asla vazgeçmem. o kadar hayırsız ve vicdansız değilim. bu arada karı koca arasına girilmezneyi gereksiz ?????
biz her gece acaba babam annemi öldürür mü diye korkuyla yatıyoruz acaba babam bir yerlerden çıkar da bize bıçak falan saplar mı korkusuyla odaları kilitliyoruz siz ne ergenliğinden bahsediyorsunuz yaannen öyle istiyosa saygı duymak zorundasın. boşan boşan diye ne diye zorluyosun. asi ergenler gibisin. evet baban hatalı ama sen anneni boşan diye doldurduğun için baban sana kötü davranıyor. ne yaparsa yapsın boşanmıyo diye ben kurban olduğum annemden asla vazgeçmem. o kadar hayırsız ve vicdansız değilim. bu arada karı koca arasına girilmez
haklı çıkmak için aşırı abartıyosun şu an. eğer dediğin gibi olsa annen evli kalmazdı. yada bugüne kadar ölmüş olurdunuz. lütfen yazdığınızın saçmalığına dönünde bakın. kaç yıllık kocası yani ayrılmak istemiyosa sen buna karışamazsın. çok istiyosan sen git ayrı yaşabiz her gece acaba babam annemi öldürür mü diye korkuyla yatıyoruz acaba babam bir yerlerden çıkar da bize bıçak falan saplar mı korkusuyla odaları kilitliyoruz siz ne ergenliğinden bahsediyorsunuz ya
O zaman daha kötü. Yapacağınız şey bir an evvel kendi düzeninizi kurmak. Kardeşiniz de çalışıyormuş ikiniz rahat rahat geçinirsiniz. Allah yardımcınız olsun.babam hep evden atıyor
Katılıyorum kadınla düzen kuracak ama suçlu olmamak için üzerinize sıçrıyor siz çekip gidince hakli bulacak kendisini onlar gitti bende yalniz kaldım virttiri da zittiri Allah yardimcinjz olsunBunlar boş tehditler. Evdeki düzeni bu şekilde sağlamaya çalışıyor babanız. Hele bir de maddi katkınız varsa tamamen o sebeple tehdit ediyor. Siz gidin yarın o kadınla bir düzen kurar. Yapacağı şey bu.
Buna katiliyorum ayrilmak istemiyorsa zorlamamali, annesinin hayati sonucta. Aile sorunlari ile bogustum ben de ve kardesimle ayri eve yerlestik. Zaman gecti, buyuduk, ben evlendim vs derken simdi annemle babam cok mutlu, ikinci baharlarini yasiyorlar o kadar kavgayi biz etmisiz sanki. Evli ciftleri anlamak guc aralarina girmemek ve verdikleri kararlara saygi duymak gerek. Bizimkilerde birbirini bogazliyordu deli gibi kavga ediyorlardi, siz ayrilmak istemiyorsaniz boyle yasayacaksiniz biz gideriz dedik kardesimle. Yapilmasi gereken bu zaten.haklı çıkmak için aşırı abartıyosun şu an. eğer dediğin gibi olsa annen evli kalmazdı. yada bugüne kadar ölmüş olurdunuz. lütfen yazdığınızın saçmalığına dönünde bakın. kaç yıllık kocası yani ayrılmak istemiyosa sen buna karışamazsın. çok istiyosan sen git ayrı yaşa
sanırım siz de annem gibisiniz bir şey demicem yaşayınca anlarsınız ya da yaşadınız siz de ayrılmadınız ondan böyle konuşuyorsunuzhaklı çıkmak için aşırı abartıyosun şu an. eğer dediğin gibi olsa annen evli kalmazdı. yada bugüne kadar ölmüş olurdunuz. lütfen yazdığınızın saçmalığına dönünde bakın. kaç yıllık kocası yani ayrılmak istemiyosa sen buna karışamazsın. çok istiyosan sen git ayrı yaşa
annene kızıyorsun ama gördüğüm kadarıyla sen de kararlı değilsin ve korkuyorsun.biz her gece acaba babam annemi öldürür mü diye korkuyla yatıyoruz acaba babam bir yerlerden çıkar da bize bıçak falan saplar mı korkusuyla odaları kilitliyoruz siz ne ergenliğinden bahsediyorsunuz ya
herkes laf edecek ayrı eve çıksakta akrabalar peşimizi bırakmayacak yazıklar olsun demek için sırf gene gelecekler sürekli huzurumuzu bozacaklarYapılması gereken çok basit ama ısrarla buraya konu açıp adım atmıyorsunuz.
Kardeşinizi de alıp başka eve taşınmak ve babanız kapıya geldiği an polisi aramak yanınızda biber gazı taşımak sürekli.
Annenizi de sevgili kocasıyla baş başa bırakmak Kadın mazosişt bu çok net bırakın zevk alıyor aldatılmaktan demek ki.
Yesin dayağını otursun siz kendi hayatınıza bakın.
Sürekli şikayet edip adım atmayınca hiçbir şey düzelmiyor.
çalışıyorum kardeşim de ben de ama sizi bulur öldürürüm gibi tehdit ediyor babam
muhatap olmazsınız arkadaşım, bak düşününce annen de senin gibi bir sürü bahane -gerçek olabilir elbette ama şu andakinden daha kötü olmaz herhalde- buluyor kendince, o yüzden kızma ona.herkes laf edecek ayrı eve çıksakta akrabalar peşimizi bırakmayacak yazıklar olsun demek için sırf gene gelecekler sürekli huzurumuzu bozacaklar
O zaman şiddet hakaret içinde yaşamaya devam edin madem.şu an çok huzurlusunuz çünkü allah bozmasın inşallah.herkes laf edecek ayrı eve çıksakta akrabalar peşimizi bırakmayacak yazıklar olsun demek için sırf gene gelecekler sürekli huzurumuzu bozacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?