Vazgeçtim annemden ve babamdan.

ayy kızma ama annene çok sinir oldum.
yaşadığı herşey müstehak ona.. bence artık birbirlerini gebertseler bile gidip yatın ne halleri varsa görsünler..
inş kısa sürede hayat arkadışınızı bulup kurtulursunuz o evden. zira ayrı ev tutma durumunuzda yok okuduklarımdan anladığım kadarıyla..
kardeşiniz de bir üniversiteye gider de o da kurtulur inş..
anneniz çok mıymıy ya.. gerdi beni vallahi..

neyi gereksiz ?????
annen öyle istiyosa saygı duymak zorundasın. boşan boşan diye ne diye zorluyosun. asi ergenler gibisin. evet baban hatalı ama sen anneni boşan diye doldurduğun için baban sana kötü davranıyor. ne yaparsa yapsın boşanmıyo diye ben kurban olduğum annemden asla vazgeçmem. o kadar hayırsız ve vicdansız değilim. bu arada karı koca arasına girilmez

biz her gece acaba babam annemi öldürür mü diye korkuyla yatıyoruz acaba babam bir yerlerden çıkar da bize bıçak falan saplar mı korkusuyla odaları kilitliyoruz siz ne ergenliğinden bahsediyorsunuz ya

biz her gece acaba babam annemi öldürür mü diye korkuyla yatıyoruz acaba babam bir yerlerden çıkar da bize bıçak falan saplar mı korkusuyla odaları kilitliyoruz siz ne ergenliğinden bahsediyorsunuz ya
haklı çıkmak için aşırı abartıyosun şu an. eğer dediğin gibi olsa annen evli kalmazdı. yada bugüne kadar ölmüş olurdunuz. lütfen yazdığınızın saçmalığına dönünde bakın. kaç yıllık kocası yani ayrılmak istemiyosa sen buna karışamazsın. çok istiyosan sen git ayrı yaşa

Katılıyorum kadınla düzen kuracak ama suçlu olmamak için üzerinize sıçrıyor siz çekip gidince hakli bulacak kendisini onlar gitti bende yalniz kaldım virttiri da zittiri Allah yardimcinjz olsun

Sen kardeşinle çık git hatta kardeşimin ünv okusun şehir dışına gidin kalın gelmeyin oradan annende dizi karakteri gibi yani

Birak ne yapiyorlarsa yapsinlar bosan diye diretmen hata. Annenin kendi secimi bu. Sen kendi hayatini kur.

Buna katiliyorum ayrilmak istemiyorsa zorlamamali, annesinin hayati sonucta. Aile sorunlari ile bogustum ben de ve kardesimle ayri eve yerlestik. Zaman gecti, buyuduk, ben evlendim vs derken simdi annemle babam cok mutlu, ikinci baharlarini yasiyorlar o kadar kavgayi biz etmisiz sanki. Evli ciftleri anlamak guc aralarina girmemek ve verdikleri kararlara saygi duymak gerek. Bizimkilerde birbirini bogazliyordu deli gibi kavga ediyorlardi, siz ayrilmak istemiyorsaniz boyle yasayacaksiniz biz gideriz dedik kardesimle. Yapilmasi gereken bu zaten.

Çocuklarım için boşanmıyorum bahanesine örnek bir konu olmuş. Sürekli alkol alıp hır gür çıkaran baba, annesinin aldatıldığına şahit olan çocuklar; evde huzur diye bir şey kalmamış resmen. Konu sahibi üzüldüm durumunuza gerçekten.
Aile içi huzuru gerçekten çok önemli. Babanız böyle her gün içip içip evde hır gür çıkarıyorsa çekilecek gibi değil gerçekten. Anneniz belli ki bu hayatı kabullenmiş, siz bence kardeşinizle beraber ayrı eve çıkın.

tatlım bunun sonrasınıda düşün yarın bi gün evleneceğin insan haytına girdiğinde anneni tek bırakmamak için sevdiğin admdan vazgececeksin evlenemiyceksin belkide yada eşin anneni istemiycek hep aklın annende kalacak yarın bi gün annende san yuvamı yıktım sizn yüzünüzden diycek sen anneni boş ver kendin ayrı eve çık

Yapılması gereken çok basit ama ısrarla buraya konu açıp adım atmıyorsunuz.
Kardeşinizi de alıp başka eve taşınmak ve babanız kapıya geldiği an polisi aramak yanınızda biber gazı taşımak sürekli.
Annenizi de sevgili kocasıyla baş başa bırakmak Kadın mazosişt bu çok net bırakın zevk alıyor aldatılmaktan demek ki.
Yesin dayağını otursun siz kendi hayatınıza bakın.
Sürekli şikayet edip adım atmayınca hiçbir şey düzelmiyor.

Sen döndün mü babanın evine konu sahibi . Ayrı eve çıkman daha iyi kardeşinle . Annene bu seferki olayın diğerkilerden farklı olduğunu hissettirmen iyi . Annene karşı olan sessizliğin bile annenin bir miktar ben ne yapıyorum deyip düşünmesini sağlayabilir .

sanırım siz de annem gibisiniz bir şey demicem yaşayınca anlarsınız ya da yaşadınız siz de ayrılmadınız ondan böyle konuşuyorsunuz

Anneniz koca duskunu belli. Adam bide sevse sahip ciksa iyice kulu kölesi olacak. Aldatildigi halde kocasina hala yaranma cabasinda.
Kardesinizle kendinize yeni bir duzen kurun. Ana babayi secemiyoruz sirf kan bagi var diye kimse kimseye katlanmak zorunda degil.

annene kızıyorsun ama gördüğüm kadarıyla sen de kararlı değilsin ve korkuyorsun.
annen alışmış canım bu düzene, kocası onu boşamadığı sürece 100 tane kadın da olsa hayatında, kocam beni seviyor, çocuklarım var, en azından dul değilim vb bir sürü sebep buluyordur kendine boşanmamak için. babanın kızmaları, tehditleri hep alkolden, özünde iyi biri diye annen babanı kendi içinde aklıyor.
farkında mısın bilmiyorum -benim buradaki yorumlardan çıkardığım sonuç bu- annen gibi senin de adım atmaya, hayatını değiştirmeye cesaretin yok. çünkü alıştınız canım, iyi veya kötü alıştığınız için katlanılır hale geliyor. bazen isyan etseniz de hayatınız böyle devam ediyor.
annenin değişmesini beklemekten vazgeçip sen kararlı adımlar atmalısın bence.
madem her halukarda hayati tehlike altında yaşıyorsunuz ayrı eve çıkmak için geç kalmayın bence. baban her zaman hır gür tehdit savuruyorsa annene sormadan polisi ara ve babana uzaklaştırma kararı çıkarmak için uğraş.

herkes laf edecek ayrı eve çıksakta akrabalar peşimizi bırakmayacak yazıklar olsun demek için sırf gene gelecekler sürekli huzurumuzu bozacaklar

herkes laf edecek ayrı eve çıksakta akrabalar peşimizi bırakmayacak yazıklar olsun demek için sırf gene gelecekler sürekli huzurumuzu bozacaklar
muhatap olmazsınız arkadaşım, bak düşününce annen de senin gibi bir sürü bahane -gerçek olabilir elbette ama şu andakinden daha kötü olmaz herhalde- buluyor kendince, o yüzden kızma ona.

O zaman şiddet hakaret içinde yaşamaya devam edin madem.şu an çok huzurlusunuz çünkü allah bozmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…