Aşılama Vazgeçtim.aşılama da,tüp de,bebek de istemiyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm hayırdır neden hemen pes edıyosun bak hepımız aynı sey ıcın caba gosterıyoruz allahım nasıp edecek ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmasın bol bol dua edelım hemn pes etmek yok oylelmaz::teselli:

Canım benim yaşadıkların için çok üzüldüm.Ama haklısın yaşanan her şey ders almamızı sağlıyor ve bizi olgunlaştırıyor.Bizden daha kötü durumda olanlara bakıp şükretmemiz lazım,ben de böyle düşünüyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Söylediğin gibi kafamı toplamam lazım,ama bu ne kadar sürer bilmiyorum.Şimdilik yeni bir denemeye kalkacak güçte hissetmiyorum kendimi.Durup bekleme dönemi diyelim buna,biraz vakit geçsin.
İnşallah senden güzel haberlerini alırım,gelişmelerden lütfen beni de haberdar et.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla size çok kızdım.burada kaç kere aşılama denemiş kaç kere tüpbebek denemiş ve hala denemeye devam eden arkadaşlar var ki (,bunlardan bir tanesi de benim )hiçbiri buraya bu son diye başlık açmıyor.daha ilk denemede pes etmen hiç hoş değil.kalk silkin kendine gel.bizler güçlüyüz ilk denemede zaten doktorlar sansın düşük olduğunu söylüyorlar

Başlığı okuyup açmadan önce zannettimki, 4-5 kez tüp yada aşılama denemişsiniz de tutmadığı için bu konuyu açmışsınız diye düşünmüştüm. Allah aşkına ilk aşılamayla böyle yıkılırsanız sonraları durumunuz daha kötüye gider . Hepimizin menopoza girmediğimiz sürece hamile kalma şansımız var. Bu yüzden biraz daha pozitif olun

Mesajınızı çok samimi buldum,azminizi de takdir ediyorum.İnşallah bebeğinize kavuşursunuz dua ediyorum herkes için,yalnız benim hissiyatım da böyle.Belki bu bir süreçtir geçer ama şimdi bu durumdayım.

Düşüncelerinize hak veriyorum umarım ben de yakında sizin gibi düşünürüm.Ama şimdilik aklımda hep aynı şeyler var.

Düşüncelerinize hak veriyorum umarım ben de yakında sizin gibi düşünürüm.Ama şimdilik aklımda hep aynı şeyler var.

cnm ya sen daha ilk denemede göçmüşsün.olmaz... bende bir aşılama geçirdim meğer boşuna olmuşum çünkü ameliyat olmam gerekiyormuş(dr um sağolsun bunu anlayamadı)ve mayıs ayındada laparoskopi ameliyatı oldum.şimdi aşılama yada tüp bebek önerdi dr um ama aşılamada şans daha düşük güzelim.ilkinde dahada düşük.şimdiden pes etme.imkanın varsa ikinciyi yine olmazsa tüp bebeği muhakkak dene.burada 6 kere tüp bebek denemiş yinede pes etmeyen insanlar var onlara haksızlık olur.yazdıklarını hiç okumamış olayım.hadi gül biraz çık şu depresyondan.....:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

oooooooo....
ilk deneme başarısız olup küstüm oynamıyorum demek olurmu???
biz ne uğraştık,neler çektik..
ben olmayanlara hep dua ediyorum,
Allah bekletmeden versin her isteyene.

oooooooo....
ilk deneme başarısız olup küstüm oynamıyorum demek olurmu???
biz ne uğraştık,neler çektik..
ben olmayanlara hep dua ediyorum,
Allah bekletmeden versin her isteyene.

İlginize teşekkür ederim.Ama bu fikri atamıyorum üzerimden hatta atmak bile istemiyorum.Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…