ya arkadaşım bencede bukadar erken pes etme burdaki herkes aynı durumda ve herkes birbirine destek kimin ne zamn anne olcağı belli olmaz bence tüp bebekte dene zamn zaman hepimiz pes ediyoruz amam birbirimize destek olmak zorundayız herşeyin hayırlısı
cnm ya sen daha ilk denemede göçmüşsün.olmaz... bende bir aşılama geçirdim meğer boşuna olmuşum çünkü ameliyat olmam gerekiyormuş(dr um sağolsun bunu anlayamadı)ve mayıs ayındada laparoskopi ameliyatı oldum.şimdi aşılama yada tüp bebek önerdi dr um ama aşılamada şans daha düşük güzelim.ilkinde dahada düşük.şimdiden pes etme.imkanın varsa ikinciyi yine olmazsa tüp bebeği muhakkak dene.burada 6 kere tüp bebek denemiş yinede pes etmeyen insanlar var onlara haksızlık olur.yazdıklarını hiç okumamış olayım.hadi gül biraz çık şu depresyondan.....:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
Aynen bende anasınıııı inceldiği yerden kopsunnn..
Ben de senin gibi düşünebilseydim keşke belki zamanla...
canm benim bir ara yemin ederim bende senin gibi oldum.tamam ya artık istemiyorum kendime zaman ayırıcam gezicem tozucam istemiyorum artık demiştim.ama biraz zaman geçince yine bebişleri görünce içim gene istedi.ben bu kitabı heryerde söylüyorum sanada tavsiye ederim.ayşe aydın-anne oluyorum adlı kitabı al ve oku.istersen googleden ayşenin ikizleri diye yaz orda videoyu tıkla.derya baykalın programına katılmıştı bu kadın.seyret bak.bu durumları çeken tek sen değilsin.bu işlerin moralle ilgisinin çok olduğunu görüceksin.birazda kendine zaman tanı.:CüvCüv:
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım çok sağol...Ama içim bomboş,zaman bakalım ne getirecek.Senin uğraşların sonuç vermiş sanırım,Allah her isteyene bebeklerini sağlıkla göndersin dua ediyorum...
cnm benim hala uğraşıyoruz ama benim ilk evliliğimden bir kızım var ama şimdiki eşimdende olsun istiyorum olmadı.benim bir kızım olduğu halde ben mücadele ediyorum.dert etme zamanla o boşluk dolar inan bana.yanlız sakıncası yoksa söylermisin sebep neydi sendenmi eşindenmi?
Canım ikimizde de sorun olmadığını söylüyor doktorlar,ama kısmet işte,her işte vardır bir hayır,belki de çocuğumuzun olmaması daha hayırlı..
e sorun yoksa belkide kendiliğinden olucak ne biliyosun.bak benim mesela hem eşimin spermogramı bir tavana vuruyo bir yerlerde sürünüyo.benim yumurtalarsa iyi kalite değil.ama herşeyin çaresi var üzülme cnm.zamanla buda geçicek..
cnm benim ne kadar çabuk pes etmişsin bak ben 2 başarısız aşılamadan sonra normal yolla hamile kaldım pes etmek yok allaha inan dualara sığın rabbim kimseyi bu yolda bekletmez merak etme yalnızca biraz zamanı var demek ki sabır et sakın sitem etme allahın zoruna gider canım streste yapma bu işin başı moral
biliyorum için kara herşey boş anlamsız habire bebek hamilede görüyosundur şimdi sen .her köşe başını döndükçe karnı şiş gebeşlerle karşılaşıyosun için acıyo.e birde soranlara cvb.acımaklı bakışları.ama sonunda olucak tatlım daha başındasın.biraz bu konuları konuşma ama pes de etme.ileride boşuna üzülmüşüm diyeceksin inan bana.hayat çok güzel.allah dermansız dert vermesin.bana dr um bir ara aşılama düşünürken rahimin kalın falan demişti .ödüm koptu kanser falanmıyım dedim.gözüm bebek görmedi valla.gerçi dr umu değiştirdim öyle bişi yokmuş.onun için sağlık en önemli.tamammı şeker???vereliniortak
2.tüp bebekle gebe kaldım
bazı Dr lara göre parami ve zamanımı harcamam gerekti
rabbim sikinti veriyor ama sen dermanını aramayip kısmet buymuş dersen kaderden çıkmış demektir
Ya tozu dumana katacaksın ya da tozu dumana yutacaksın. Tamamen senin elinde sen istemezsn Rabbim neye ol diyecekki
gebe kaldığında lütfen beni haberdar et
canim senin tekrar ayni sikintili surece girmeye cesaretin yok ondan vazgectim diyorsun. belli ki cok yipranmis cok hayal kirikligina ugramissin. biraz ara ver bakalim... tiptan umidini kessen de Allahtan umidini kesme. hic ummadigin bir anda bir bakmissin ki hamilesin... Allah insallah isteyen herkese en hayirli sekilde verir bebegini. bir de tabiki herseyin bir zamani var. sabir ve selamet diliyorum bu ugurda ugrasan butun herkese...:Saruboceq:
canım sen ilk anın acısıyla böyle konuşuyorsun ,,biraz geçsin kendin gidip denemk isteyeceksin çok samimi söylüyorum ,, kamçıları yedikçe insan daha bir celalleniyor ,sonuç olarak Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ama böyle oturup beklemeklede olmuyor Rabbim inş. tedaviye gerek kalmadan gönderir meleğini,,,ama bebekler nazlıysada arayıp bulmak gerekiyor ...bunları 5. aşılamayı(ya da tüp bebek)düşünen biri olarak söylüyorum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?