Aşılama Vazgeçtim.aşılama da,tüp de,bebek de istemiyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım sağol ilgin için teşekkürler,inşallah kısa zamanda zahmetsizce bebeğine kavuşursun,seni çok iyi anlıyorum.Ama dünyada herkesin uğraşmak zorunda kaldığı bir sıkıntısı var ne yazık ki..Allah herkese kolaylıklar versin..

pes etmek yok..bak burda senelerdir bekleyen arkadaşlar var...bende yedi senedir bekliyorum hiç pes etmeden..rabbim büyük canım..içindeki ümidi kaybetme hiç..

pes etmek yok..bak burda senelerdir bekleyen arkadaşlar var...bende yedi senedir bekliyorum hiç pes etmeden..rabbim büyük canım..içindeki ümidi kaybetme hiç..

Gönül yarası,ilgin için teşekkürler..Kullanıcı resmini çok sevdim,hamile kadın çok hoş olmuş..İnşallah bu 7 seneden sonra bebeğini kucaklayacağın sene 2010 olsun..

puduhepa nasılsın cnm.birazcık kendine geldinmi?ilkgünkü karamsarlığın yoktur umarım.zaman herşeyin ilacı.

canim hayirdir ne olduda vaz gectin hepimizin amaci belli bebislerimiz kucamiza almak bence pesssss etme ALLAH seninde gönlünce vercek.

Canım ben de bilmiyorum halen içimden aynı hisler geçiyor,Allah herkese istediğini en kısa zamanda versin, epey beklemişsin,bu beklediğin son yıl olsun inşallah

Son düzenleme:
puduhepa nasılsın cnm.birazcık kendine geldinmi?ilkgünkü karamsarlığın yoktur umarım.zaman herşeyin ilacı.

Ben de sana birşeyler yazmak istedim,dün aklımdan çok geçti.Ben aynıyım canım , hislerim aynı.En azından birkaç ay hiçbirşey yapmamakta kararlıyım.Sen neler yapıyorsun?

Ben de sana birşeyler yazmak istedim,dün aklımdan çok geçti.Ben aynıyım canım , hislerim aynı.En azından birkaç ay hiçbirşey yapmamakta kararlıyım.Sen neler yapıyorsun?

ben tüp bebek için eylülü bekliyorum cnm.yapıcak bişi yok bekliyoruz .o zaman sende bir süre kafanı dinle cnm.kendini iyi hissedince devam edersiniz.:ecrin_bebek:

canim öncelikle bende pes etme diyenlerdenim
allah kimseye kaldiramiyacagi yükü vermez
bende 7 yillik evliyim 4 yil bebek sahibi olamadim benim sorunum yoktu esimde vardi fakat
asla yilmadim esimle tek sansimizin tüp bebek oldugunu ögrendigimizde
esim ne yapacaz dedi bana ne demek dedim deneyecegiz tabiki hemde kac kere gerekirse o kadar deneyecegiz ben ya o masada ölecegim yada hamile olarak kalkacagim canim pahasina sana bi cocuk verecegim
ilk denemede hamile kaldim fakat 2 aylikken düsük yaptim aradan 1 aygecti tekrar basa döndüm tekrar denedim oda tutmadi 9 ay kendimi dinlenmeye aldim ve 3. kez tekrar denedim tabi psikolojim her defasinda berbatti aklima intar bile geldiki allah korkumdan yapamadim 3. denememde hic umudum yoktu test yapilip hamilesin denilene kadar ben hep aglayarak tutmadi diye kendi kendimi inandirmistim bile cok sükürki hamile kaldim allah bana kizimi verdi simdi kizim 3 yasina girecek
yani herkez bi cabada bebek sahibi olmak icin ne sen nede ben ilkte degiliz sonda degiliz negatif sonuc sonrasi bu pisikoloji normal ama gecici daha yasin uygun ken durumun varken denemeyeceginde ne zaman deneyeceksin bencede kendini toplama sürecin olsun bu ve biraz aradan sonra tekrar dene

uzun oldu kusura bakmayin umut olsun diye uzun yazdim biraz

Canım çok güze lyazmışsın,azimle davranmış ve muradına ermişsin.Ne güzel, Allah herkese seninki gibi mutluluklar versin.Ben de biraz zaman geçsin belki senin gibi düşünürüm kimbilir..

Sevgili arkadaşlar,bir arkadaşım aradı.üçüncü bebek için hamile kalmış,ama bebeği istemiyor ve kürtaj için yanımda olur musun diyor.:1no2::1no2::1no2:
ısyan değil,imtihanımız çok büyük.Vazgeçsen bir türlü,vazgeçmesen başka türlü...

aynı anda hamile kaldığım arkadaşımın bebişi 3 aylık oldu bende ona baktıkça içim acıyor.....bizimki de olssaydı böyle olurdu diye ama elden hiç birşey gelmiyor bu hazırlanıp kazanacağın bir sınav ; çalışıp gireceğin bir iş; isteyince öğrenebilirim dediğin bir lisan değil yani bizim elimizden gelen birşey yok öyle olsaydı ilk bebeğimi verir miydim hiç? yapman gereken tek şey inanmak ve dua etmek rabbim ol derse tekrar olacak inşallah........sevgiler........

Canım 12.gün gerçekten de erkenmiş,testi kanda yaptırmadan ümitsiz olma.Ben sana yazıyorum ama çok zor günler geçirdim,hatta geçirdim bile sayılmaz hala devam ediyor.Bilmem ne kadar sürer?Senin hakkında hayırlısını dilerim,inşallah en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşursun,hatta inşallah bu aşılaman tutmuştur.

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim......... inşallah sende tez zamanda isteğini gerçekleştirirsin......

ben ekimi bekliyorum cnm.ilk adetimle tedaviye başlıyacağız.fakat dr konusunda kafam karıştı.dr umu değiştirebilirim.bende bekliyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…