bu ruh halini hepimiz yaşıyoruz :sinifsinif::sinifsinif: ben daha aşılama bile yaptırmadım sadece eşime ilaç tedavisi uygulandı bende ilk başta niye herkes gibi normal yolla bebek sahibi olamıyorum benim ne suçum vnr istemiyorum tedavi diye ağlıyordum ama burda kaç kez negatif sonuçlar almış hala pes etmemiş arkadaşları görünce kendimden utandım :1ninca: şimdi böyle söylüyorsun dinlen bir süre..
pes etmek yok..bak burda senelerdir bekleyen arkadaşlar var...bende yedi senedir bekliyorum hiç pes etmeden..rabbim büyük canım..içindeki ümidi kaybetme hiç..
Hepsinden vazgeçtim ...
pes etmek yok..bak burda senelerdir bekleyen arkadaşlar var...bende yedi senedir bekliyorum hiç pes etmeden..rabbim büyük canım..içindeki ümidi kaybetme hiç..
canım benım asılamada %15 sans verıyolar zaten ılkınde tutması mucuze gıbı bısey sen neden ona takılıyosun kı tatlı canını uzmeye degr mı canım benım guclu ol her zaman bak ben asılamayla fazla vakıt kaybetmek ıstemedım dr umda dedı sans dusuk dıye tup bebekte %70 sansın var dedı bence sende tup bebek denemeden yılma en onemlısı ıcındekı umudunu hıc bı zaman yıtırme ne zmn ıhtıyacın olursa destege yardımcı olmaya hazırım:teselli:a.s.
canim benim senin dok %70 demis hangi doktor bu bende su an dok ariyorum yurtdisindayim bu senenin sonunda tüp bebek icin gelcem ama nerde hangi doktora gitcemi bilmiyorum daha yardimci olursan cok sevinirim.
canim hayirdir ne olduda vaz gectin hepimizin amaci belli bebislerimiz kucamiza almak bence pesssss etme ALLAH seninde gönlünce vercek.
puduhepa nasılsın cnm.birazcık kendine geldinmi?ilkgünkü karamsarlığın yoktur umarım.zaman herşeyin ilacı.
Ben de sana birşeyler yazmak istedim,dün aklımdan çok geçti.Ben aynıyım canım , hislerim aynı.En azından birkaç ay hiçbirşey yapmamakta kararlıyım.Sen neler yapıyorsun?
canim öncelikle bende pes etme diyenlerdenim
allah kimseye kaldiramiyacagi yükü vermez
bende 7 yillik evliyim 4 yil bebek sahibi olamadim benim sorunum yoktu esimde vardi fakat
asla yilmadim esimle tek sansimizin tüp bebek oldugunu ögrendigimizde
esim ne yapacaz dedi bana ne demek dedim deneyecegiz tabiki hemde kac kere gerekirse o kadar deneyecegiz ben ya o masada ölecegim yada hamile olarak kalkacagim canim pahasina sana bi cocuk verecegim
ilk denemede hamile kaldim fakat 2 aylikken düsük yaptim aradan 1 aygecti tekrar basa döndüm tekrar denedim oda tutmadi 9 ay kendimi dinlenmeye aldim ve 3. kez tekrar denedim tabi psikolojim her defasinda berbatti aklima intar bile geldiki allah korkumdan yapamadim 3. denememde hic umudum yoktu test yapilip hamilesin denilene kadar ben hep aglayarak tutmadi diye kendi kendimi inandirmistim bile cok sükürki hamile kaldim allah bana kizimi verdi simdi kizim 3 yasina girecek
yani herkez bi cabada bebek sahibi olmak icin ne sen nede ben ilkte degiliz sonda degiliz negatif sonuc sonrasi bu pisikoloji normal ama gecici daha yasin uygun ken durumun varken denemeyeceginde ne zaman deneyeceksin bencede kendini toplama sürecin olsun bu ve biraz aradan sonra tekrar dene
uzun oldu kusura bakmayin umut olsun diye uzun yazdim biraz
Sevgili arkadaşlar,bir arkadaşım aradı.üçüncü bebek için hamile kalmış,ama bebeği istemiyor ve kürtaj için yanımda olur musun diyor.:1no2::1no2::1no2:
İsyan değil,imtihanımız çok büyük.Vazgeçsen bir türlü,vazgeçmesen başka türlü...[/QUOT
canım ya ben başlığı okuyunca çok meşakkatli bir yoldan defalarca geçtiğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş.........yapma bitanem ........seni çok iyi anlıyorum ilk aşılamamı 15 ağustosta oldum o kadar canı yandıki bir daha asla yapmam dedim.......... dün 12 . günümdü test yaptım negatif çıktı......gerçi dr erken kanda bakarız demiş ama nedense ümidim yok ......... şimdi ne diyorum biliyor musun o acıyı asla çekmem diyordum ya demekki o öyle bir özlemmişki yine aynı acıyı çekmeye razıyım.........yani ona sahip olabilmek için istemediğim bir şeyi yine yaparım............dualarını esirgeme kendine iyi bak ve durma yola devam ya daha yolun başındasın...........
aynı anda hamile kaldığım arkadaşımın bebişi 3 aylık oldu bende ona baktıkça içim acıyor.....bizimki de olssaydı böyle olurdu diye ama elden hiç birşey gelmiyor bu hazırlanıp kazanacağın bir sınav ; çalışıp gireceğin bir iş; isteyince öğrenebilirim dediğin bir lisan değil yani bizim elimizden gelen birşey yok öyle olsaydı ilk bebeğimi verir miydim hiç? yapman gereken tek şey inanmak ve dua etmek rabbim ol derse tekrar olacak inşallah........sevgiler........
puduhepa nasılsın cnm?içindeki karanlıklar biraz olsun aydınlandımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?