Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben size hak veriyorum. Üstten üstten konuşmanın bir anlami yok.Kesınlıkle , eğer yapmaya çalıştığım şey çocuğumdan , çocuğumdan farkı olmayan masum öğrencimden çalacaksa , vazgeçmesini de bilirim . Yapamayacağımdan değil , vicdan sahibi bir insan olduğumdan . A pardon bahaneydi dimi bu soyledıklerım ..
Çocuklu birine öğretmen olarak kalma durumu daha avantajlı benceHakim savcılık gayet iyi ama en basitinden benim arkadaşım memurdu hukuk okudu kurumlar arası geçişle kurum avukatı oldu sırf imkanları ve mesaisi daha rahat diye. Bence değer yani
Kapasite nedir biliyor musunuz? O rutine kendini alıştırmaktır. Alışmayan insan da yoktur.. Son beğenilere baktığımda konu sahibinin devam etmesini desteklenmeye değil onaya ihtiyacı olduğunu anladım.. O yüzden yapabilirsin, başarabilirsin diye motive etmeye gelmiştim ki kararını vermiş kişiyi motive etmeye gerek duymadan gidiyorum..Ne alakası var 2 birim para mı yani olay? Konu sahibinin içinde kalmış bir şeyler denemiş yapamamış.
Sen hem doktora yaparsın hem iş hem çocuk. Ben açıkçası doktorayı bıraktım çalışırken yapamadım çocuğum da yoktu.
Konu sahibi yapamamış olabilir. Yapamaycak olabilir. Herkesin bir kapasitesi var.
Denedi ve kendinde o kuvveti görmedi.
Aslında boş bir tartışma dönüyor şu an. Siz idealiniz olmayan bir şeyden bahsediyorsunuz. Başlamış ve sizi beslemediğine inanıp vazgeçmişsiniz.Ne güzel ifade etmişsiniz , önceliklerim var hayatta benim , iyi bir anne olmak , iyi bir öğretmen olarak devam edebilmek . Defalarca enerjim düşüyor dedim kendı çocuğumu geçtim , elalemin çocuğu da bana emanet , ben ona verebileceğimin en iyisini veremıyorsam yazık değil mi o kadar çocuğa Karda, sabahın köründe , yağmurda sıcakta soğukta okula geliyor ?? Bu bir vebaldir ben kimsenin çocuğunun vebalini alamam . Varsın başkası mücadeleci değil desin , ben son derece azimli ve mücadeleci bir insanım , şüphem yok.
En azından denemişsiniz. Olmuyorsa bazı şeyleri zorlamayada gerek yok. İlerde keşke deneseydim demeyceksiniz bu bence çok önemli.Vazgeçmiş olmam mücadeleci olmadığım anlamına gelmiyor yalnız , fedakarlık yapacak kişinin dört yaşında bir çocuk olmadı sebebiyle vicdanlı olmamdan geliyor
Kapasite nedir biliyor musunuz? O rutine kendini alıştırmaktır. Alışmayan insan da yoktur.. Son beğenilere baktığımda konu sahibinin devam etmesini desteklenmeye değil onaya ihtiyacı olduğunu anladım.. O yüzden yapabilirsin, başarabilirsin diye motive etmeye gelmiştim ki kararını vermiş kişiyi motive etmeye gerek duymadan gidiyorum..
Ben ne evliyim ne çocuğum var. 24 yaşında ikinci üniversitemi okuyorum okula gitmiyorum ama bana bile zor geliyor. Vize final dönemi gelince mideme ağrılar giriyor beynimde yer yokmuş gibi hissediyorumyok her şey yaşında güzel bende çocuk yok 23 yaşında 2.üniversiteye başladım ama olmuyor belli bir yaştan sonra zor geliyor ödev ve sınavlar çocuk varsa daha da zordur
ay bu ben tamamen. siz ne okuyorsunuz? ben okulu dondurmayı düşünüyorum kpss ye hazırlanmak içinBen ne evliyim ne çocuğum var. 24 yaşında ikinci üniversitemi okuyorum okula gitmiyorum ama bana bile zor geliyor. Vize final dönemi gelince mideme ağrılar giriyor beynimde yer yokmuş gibi hissediyorum![]()
Aynen öyle öğretmenliği seviyormuş zatenAslında boş bir tartışma dönüyor şu an. Siz idealiniz olmayan bir şeyden bahsediyorsunuz. Başlamış ve sizi beslemediğine inanıp vazgeçmişsiniz.defne-28 de aynı şeyi diyor zaten; idealiniz olsaydı bu konuda mücadeleci olurdunuz. Neden ortam gerildi anlamadım ben. Önceliği neyse o konuda mücadele eder insan. 5 yaşındaki çocuk da akşam 9da yatsa geri kalan vakitte yapmak istediğinizi yine yapardınız ama istememişsiniz. Çekmemiş çünkü sizi.
Ben şu an hukuk okuyorumay bu ben tamamen. siz ne okuyorsunuz? ben okulu dondurmayı düşünüyorum kpss ye hazırlanmak için
kolay gelsin size de ben de atanmanın kolay olduğu bir öğretmenlik okuyorum. umarım hedeflerimize ulaşırızBen şu an hukuk okuyorumBen de KPSS çalışmak çok istiyordum baya kitapta almıştım aslında ama vaktim hiç kalmıyor, okulu dondurmak istemiyorum ne kadar hızlı bitti kar diye düşünüyorum devam sorunu yok zaten, özelde iş bulamıyorum bu yüzden evde öyle ders çalışıyorum. Ocakta vizeler bitince KPSS çalışmayı düşünüyorum.
Ben de çok düşündüm, öğretmenlikle hukuk arasında çok gittim geldim inşallah atanırsınız en iyi atama şu an öğretmenlerdekolay gelsin size de ben de atanmanın kolay olduğu bir öğretmenlik okuyorum. umarım hedeflerimize ulaşırız
inşallah atanırım ama öğretmenlik atamaları da dışarıdan gözüktüğü gibi değil .sağ olunBen de çok düşündüm, öğretmenlikle hukuk arasında çok gittim geldim inşallah atanırsınız en iyi atama şu an öğretmenlerde