Vazgeçtim ..

Siz sanırım dönem kaybı olmasın diye tüm derslere yüklendiniz. Ben şöyle bir öneride bulunmuştum sanırım hepsini vermek için kasmayın. Verdiğiniz karar sizin için en doğru karardır. Denemeyip o pişmanlığı yaşamakta vardı.

Kesınlıkle , eğer yapmaya çalıştığım şey çocuğumdan , çocuğumdan farkı olmayan masum öğrencimden çalacaksa , vazgeçmesini de bilirim . Yapamayacağımdan değil , vicdan sahibi bir insan olduğumdan . A pardon bahaneydi dimi bu soyledıklerım ..
Ben size hak veriyorum. Üstten üstten konuşmanın bir anlami yok.

Vaktiyle hangi sartlarda hukuk okuyamadiniz bilmiyorum.

İmkanlar yeni yeni olgunlaşmış olabilir, çocuğa ragmen denemek istemis olmaniz bile takdir edilir.

Çocuğunuzun vaktinden çaldığınızı düşündüğünüz için bırakmışsınız.

Birakmasaydiniz, çocuğunuz büyüdüğünde bugünleri ve onu ihmal edişinizi hatirlatsaydi, giden zamanın telafisi olmayacaktı.

Ayrıca Yeri geldiginde hayallerden vazgeçmek mücadeleci olmadığınızı degil fedakar oldugunuzu gösterir.

Ne alakası var 2 birim para mı yani olay? Konu sahibinin içinde kalmış bir şeyler denemiş yapamamış.
Sen hem doktora yaparsın hem iş hem çocuk. Ben açıkçası doktorayı bıraktım çalışırken yapamadım çocuğum da yoktu.
Konu sahibi yapamamış olabilir. Yapamaycak olabilir. Herkesin bir kapasitesi var.
Denedi ve kendinde o kuvveti görmedi.
Kapasite nedir biliyor musunuz? O rutine kendini alıştırmaktır. Alışmayan insan da yoktur.. Son beğenilere baktığımda konu sahibinin devam etmesini desteklenmeye değil onaya ihtiyacı olduğunu anladım.. O yüzden yapabilirsin, başarabilirsin diye motive etmeye gelmiştim ki kararını vermiş kişiyi motive etmeye gerek duymadan gidiyorum..

Vizelere girip,finallere girmeyeceksiniz yani.Tamam çocukla ilgilenmek tabi ki en önemlisi ama neden hemen olmadı bırakıyorum diye düşünüyorsunuz ki beş dersiniz varsa ikisini bile gecseniz kârdır.Ben de atanamayan bir öğretmenim.İki çocukla açıktan ikinci üniversitemi okuyorum bir yandan da kpssye çalışmaya çalışıyorum ama ikisini de bırakmayı hiç düşünmedim,en büyük motivasyon kaynağım da çocuklarım

Ne güzel ifade etmişsiniz , önceliklerim var hayatta benim , iyi bir anne olmak , iyi bir öğretmen olarak devam edebilmek . Defalarca enerjim düşüyor dedim kendı çocuğumu geçtim , elalemin çocuğu da bana emanet , ben ona verebileceğimin en iyisini veremıyorsam yazık değil mi o kadar çocuğa Karda, sabahın köründe , yağmurda sıcakta soğukta okula geliyor ?? Bu bir vebaldir ben kimsenin çocuğunun vebalini alamam . Varsın başkası mücadeleci değil desin , ben son derece azimli ve mücadeleci bir insanım , şüphem yok.
Aslında boş bir tartışma dönüyor şu an. Siz idealiniz olmayan bir şeyden bahsediyorsunuz. Başlamış ve sizi beslemediğine inanıp vazgeçmişsiniz. defne-28 defne-28 de aynı şeyi diyor zaten; idealiniz olsaydı bu konuda mücadeleci olurdunuz. Neden ortam gerildi anlamadım ben. Önceliği neyse o konuda mücadele eder insan. 5 yaşındaki çocuk da akşam 9da yatsa geri kalan vakitte yapmak istediğinizi yine yapardınız ama istememişsiniz. Çekmemiş çünkü sizi.

Vazgeçmiş olmam mücadeleci olmadığım anlamına gelmiyor yalnız , fedakarlık yapacak kişinin dört yaşında bir çocuk olmadı sebebiyle vicdanlı olmamdan geliyor
En azından denemişsiniz. Olmuyorsa bazı şeyleri zorlamayada gerek yok. İlerde keşke deneseydim demeyceksiniz bu bence çok önemli.

Kapasite nedir biliyor musunuz? O rutine kendini alıştırmaktır. Alışmayan insan da yoktur.. Son beğenilere baktığımda konu sahibinin devam etmesini desteklenmeye değil onaya ihtiyacı olduğunu anladım.. O yüzden yapabilirsin, başarabilirsin diye motive etmeye gelmiştim ki kararını vermiş kişiyi motive etmeye gerek duymadan gidiyorum..

Yapamamış sonuç olarak ve devam etmek istemiyor. Siz kapasitenizi zorlarsınız o halde. Konu sahibi aklında kalan bir şeyi denemiş. Ve hayattan beklentisinin o olmadığına karar vermiş. Kaldı ki kadının bir mesleği de var zaten. Bize de onun kararlarını desteklemekten başka bir şey düşmez.

yok her şey yaşında güzel bende çocuk yok 23 yaşında 2.üniversiteye başladım ama olmuyor belli bir yaştan sonra zor geliyor ödev ve sınavlar çocuk varsa daha da zordur
Ben ne evliyim ne çocuğum var. 24 yaşında ikinci üniversitemi okuyorum okula gitmiyorum ama bana bile zor geliyor. Vize final dönemi gelince mideme ağrılar giriyor beynimde yer yokmuş gibi hissediyorum 😑

Ben ne evliyim ne çocuğum var. 24 yaşında ikinci üniversitemi okuyorum okula gitmiyorum ama bana bile zor geliyor. Vize final dönemi gelince mideme ağrılar giriyor beynimde yer yokmuş gibi hissediyorum 😑
ay bu ben tamamen. siz ne okuyorsunuz? ben okulu dondurmayı düşünüyorum kpss ye hazırlanmak için

Aslında boş bir tartışma dönüyor şu an. Siz idealiniz olmayan bir şeyden bahsediyorsunuz. Başlamış ve sizi beslemediğine inanıp vazgeçmişsiniz. defne-28 defne-28 de aynı şeyi diyor zaten; idealiniz olsaydı bu konuda mücadeleci olurdunuz. Neden ortam gerildi anlamadım ben. Önceliği neyse o konuda mücadele eder insan. 5 yaşındaki çocuk da akşam 9da yatsa geri kalan vakitte yapmak istediğinizi yine yapardınız ama istememişsiniz. Çekmemiş çünkü sizi.
Aynen öyle öğretmenliği seviyormuş zaten
Hukuk okumaya illa ideali olduğu için çok sevdiği için başlamamış denemek istemiş Baktı çok yorucu olunca da hayatta öncelik ve olmazsa olmaz olmadığını görmüş ve vazgeçmiş.
Nesine bu kadar alındılar anlamadım.

ay bu ben tamamen. siz ne okuyorsunuz? ben okulu dondurmayı düşünüyorum kpss ye hazırlanmak için
Ben şu an hukuk okuyorum 😅 Ben de KPSS çalışmak çok istiyordum baya kitapta almıştım aslında ama vaktim hiç kalmıyor, okulu dondurmak istemiyorum ne kadar hızlı bitti kar diye düşünüyorum devam sorunu yok zaten, özelde iş bulamıyorum bu yüzden evde öyle ders çalışıyorum. Ocakta vizeler bitince KPSS çalışmayı düşünüyorum.

Ben şu an hukuk okuyorum 😅 Ben de KPSS çalışmak çok istiyordum baya kitapta almıştım aslında ama vaktim hiç kalmıyor, okulu dondurmak istemiyorum ne kadar hızlı bitti kar diye düşünüyorum devam sorunu yok zaten, özelde iş bulamıyorum bu yüzden evde öyle ders çalışıyorum. Ocakta vizeler bitince KPSS çalışmayı düşünüyorum.
kolay gelsin size de ben de atanmanın kolay olduğu bir öğretmenlik okuyorum. umarım hedeflerimize ulaşırız

Back
X