ve 2014 yılına veda ediyoruz...

Günaydın...
Bol koşuşmalı,kariyerimde ve özel hayatımda mutluluk dolu bir yıldı.
Şükürler olsun işimde çok iyi bir konuma geldim ve bir anda karar verip harika bir adamla evlendim.
Hepimiz için 2015'ten itibaren sağlık ve huzur dolu muhteşem yıllar başlasın inşallah...

maddi olarak çok kötü ve çok zor bir yıldı. bu yüzden eşimle de epey sorunlar yaşadık. işimle ilgili şükürler olsun bir işim var ama epey sıkıntılı zamanlar geçirdim. küçücük bebeğimde işitme kaybı çıktı.. galiba en kötüsü de buydu.. ama en güzel tarafı ve hepsine bedeli sanırım güzel meleğim hayatımıza dahil oldu.. Allahım 2015'te başta meleğime sağlık ve huzur versin sonra da hepimiz için güzel bir yıl olsun.. umarım bu sene daha güzel geçer..

:)

tam ters yerlerdeymişiz .
İnanır mısın İzmir'i daha gezmedim .Evden işe işten eve .Bahardan sonra borcum hafiflesin bak nerelere gideceğim .Şirinyer ,Tire artık allah ne verdiyse .Asansöre dahi gitmedim daha .Kendime şaşıyorum ama Karşıyaka çok güzel bir yer .Çok memnunum .

ben çalışmıyorum ev hanımıyım.kardeşimle gelinimiz yigenlerim haftasonları geziyoruz iki senedir her yeri gezdim.şirinyer bizim buralar ...
karşıyakaya bostanlıya geldim.arkadaş var gidip geliyoruz evet güzel nergis durağı özellikle

Ben Bahçelievlerde'yim .Alaybey'in hemen yanı .Beklerim bir haftasonu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…