ve ayrıldım sonunda..

Egonun incinmisliginin kurbani olma .Ne yapacaksin seni sevmeyen isinamayan adami.Birak istedigi kizi alsin madem.Ayni yollarin insani degilsiniz baksana.Onun yolu baska.Ozguvenin kirilmasin hemen.
Zor duygu simdi sana ama mantikli dusun
ya tamam ama benim üzüldüğüm nokta baştan biliyodu beni herşeyim ortadaydı, bu kadar ilerletmeseydi ozaman.. beni evliliğe inandırdı umutlar verdi sonra geri vites yaptı nolduysa.. bi kız mı aklını çeldi nedir..

geri dönmek için değil, benim suçum da varmıydı diye kendimi yokluyodum.. acaba elimden gelen herşeyi yaptım mı diye.. çünkü giderken çok suçlu hissettirdi beni..

Amacı oydu zaten.
Taktik bunlar.
Vicdanını rahatlatacak.

Bu adamdan zaten hayir gelmezmis, 3 ayda tanisip hemen evlenmeyi istemesinden zaten bir suphelenmek lazimdi yani , hic yetiskin biri daha hic tanimadan 3 ayda evlenme karari verirmi ? Basta sacmalamis sizde izin vermissiniz simdide yan ciziyor, tum bu olaylari ailesini alip gelmeden evlilik icin adim atmadan yasasaydiniz hicbirsey normal olmamis ayrilin dusunmeyin derdim ama adam cidden sacmalamis sizde izin vermissiniz bundan sonraki iliskinizde daha secici ve dikkatli olun. 3 ayda insan karsisindakinin telefon numarasini ezberleyemez ama sanirim sizde diger tum 30 undaki turk kadinlari gibi toplumsal baskilarin kurbani olup baliklama dalmissiniz karsinizdaki de olgun evlenme caginda bir erkek olmadigindan sacmalamis.
Neyse gelmis gecmis olsun unutun gitsin ...

Karsindaki evlenme niyetindeki bir adam degil muhtemelen anne babasinin ve cevresinin etkisiyle adim atan evliligi evcilik sanan ergenlikten cikamamis bir erkek. Boylesi adami rezil eder kurtuldugunuza dua edin bahanelerinide hic takmayin sizi suclayarak kendine temize cikarmaya calismis 30 yasindaki kadina kimse giyinmesini veya bedenine nasil bakacagini ogretemez kusura bakmasin gitsin kendine baska oyuncak bulsun.
Sizde bundan sonra 30 ve ustu yas grubundan adam gibi bir adam bulun kendinize aday olarak vede arkanizdan atli kovalar gibi 3. ayin sonunda yuzuk takmaya kalkmayin.

bugün ablası yazdı bana nasılsın falan diye, sonra inşallah seni çok mutlu edecek birini bulursun diyo.. ne bu şimdi?

S sezarsalataa Diğer konudan geldim konuyu dağıtmamak için konunu okudum da gerçekten adam zaten sorunlu biriymiş kendisi sanki mükemmel biri mi yahu üzülmeye değmez. İnşallah karşına çok daha iyileri çıkar.
Bu ilişkinin başından bitmesi daha hayırlı bence.

canımsın :) 3 ay oldu toplam ilişkimiz, bu 3 ayda psikolojim yerle bir oldu.. baştan çok istekliydi hevesliydi hatta ablasına böyle bi kız bulmuşken kaçırmak istemiyorum demiş başlarda, ama sonradan böyle yaptı işte.. herşey tamam da ısınamamak ne ya.. ben mi dedim evlenelim gel ailemle tanış diye.. küfür gibi geldi o sözler resmen.. kabul ediyorum ben de güvensizdim ona karşı kıskançtım ama bunları yapması gerekirmiydi..

Edepsizin tekiymiş afedersin ama adam gibi adam olsa ailenle tanışıp da ısınamadım diye seni yarı yolda bırakmazdı.
Karakteri oturmamış bir erkekten beklenir bu hareket. Ama sana şunu diyim ben de eşimden önce saçma sapan insanlarla uğraşmışım. Ve iyi ki de bitmiş ki eşim karşıma çıktı. Daha iyisi gelecek karşına merak etme sen sadece dua et.
İnan hayatta herşey unutuluyor ve tek ilacı zaman.

inşallah canım benim.. inşallah bu karşılaştığım son yanlış insan olur ve bundan sonra doğru insan çıkar karşıma.. çok yorgunum çünkü artık..

inşallah canım benim.. inşallah bu karşılaştığım son yanlış insan olur ve bundan sonra doğru insan çıkar karşıma.. çok yorgunum çünkü artık..
İmzamdaki yazıyı oku inan bana ümitlerim tükendi artık bıktım dediğinde karşına doğru insan çıkacak.
Ben eşim karşıma çıktığında o durumdaydım ve ümidim tamamen bitmişti.
Ve karşına çıkan kişiyle yeniden doğmuş gibi olacaksın.
Yeni bir hayat ve yeni bir sen.
Ve bazı şeyler yaşadıklarını hatırlattığında bunun için mi kendimi yıpratmışım diye gülüp geçeceksin.

ayy inşallah o günler bi geldin, daha ne isterim :) çok sevmek ve sevilmek istiyorum, herşey karşılıklı olsun yani, aşkı yaşamak istiyorum.. bu benim eski öküz bu yaştan sonra o lise dönemindeki aşklar gibi bi aşk mı bekliyosun derdi, ama yaşamak istiyorum evet, aşkın yaşımı olurmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…