- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
başka bi amaç peşinde olduğunu sanmıyorum ama o tatil olayının ardından ben deştim onu, neden ısınamıyosun bana gibisinden, neden erteliyosun nişanı diye deştim, o da içindekileri bir bir döktü.. aslında bana söylemicekmiş de ben ısrar etmişim..Ne hikmetse her şey sizin tatile gitme fikrine olumsuz cevap verdikten sonra olmuş. Boşverin böylesi hayırlısı olmuş. Derdinin ne olduğu da belli olmuş zaten. (yanlış anlaşılmasın tatile gitmeye karşı değilim)
onun açısından doğru olan ne pekiKendince doğru ve haklı bir karar vermiş bence. Sizinde noktayi koymaniz dogru olmuş.
selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?
kendisi zayıf canım bi fazlası yok.. her lafa katlanırdım da yaşıma laf söyledi ya ona bozuluyorum.. çünkü bunu bile isteye geldi, şimdi böyle diyo..Kendi fiziği nasıl merak ettim?
Senin yaşını büyük buluyor
Kilondan rahatsız
Giyiminden rahatsız
Daha ne olsun sakın barışma
Ayrıca kimin erken cokecegi hiiiç belli olmaz !
Dengesiz işte böyle düşünceleri var madem ne diye evlilik teklifi edip ailenle tanışıyor.başka bi amaç peşinde olduğunu sanmıyorum ama o tatil olayının ardından ben deştim onu, neden ısınamıyosun bana gibisinden, neden erteliyosun nişanı diye deştim, o da içindekileri bir bir döktü.. aslında bana söylemicekmiş de ben ısrar etmişim..
yok canım benim ayrı odalarda yatacaktık asla istediği olamazdı bunu biliyodu..Tebrikler yerinde karar. Tatile gitsen de ayni bahaneleri öne sürecekti zaten ama istediğini alacaktı aklınca hadsiz herif..
inşallah canımİyi ki bitmiş diye çok şükür edeceksin ileride.
selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?
işte benim anlamadığım başta çok hevesli davrandı evlenme teklif etti eve geldi ailemle tanıştı nişan için izin aldı sonraları yok ben sevmekte zorlanıyorum, yok hazır değilim birbirizi daha iyi tanıyalım dedi, şimdi de bunlar işte..Böyle meyve seçer gibi insan seçen adamlardan nefret ediyorum
Hiç bir şeyini beğenmiyorsa ne işi varmış seninle
Bırak gitsin arkadaşım, çekilecek türden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?