ve ayrıldım sonunda..

Acaba hiç umursamıyor mu şuan ailene ne yaıt vereceğini? seni iyi anlıyorum arkadaşım.Benzer yapıda nedenler sunmuştu benim ayrıldığım kişi de. Sen evlenme teklifi almış ailenle tanıştırmış, nişanlanma kararı almışsın benden farklı olarak.Söyledikleri nedenlerin benzer olmasını da artık ilginç bulmuyorum.Isınamama, beraberken güzel vakit geçirme yoksa niçin görüşmeye devam ediliyor diye sorduğumuzda ilk başta oluşmayan şeylerin belki zamanla oluşur düşüncesinin mevcut olması ve de tanışmanın başında anlaşıp anlaşamayacaklarını anlayamadıklarından dolayı tanımak için görüşmeye devam ettikleri yanıtını alıyoruz. burada saf olan benim başında ona göre düşünüp davranmadığım için. hiçbişekilde geridönüş de olmadı aylar geçmesine rağmen. İnsan her zaman kendi doğrularına göre davransasoru işareti kalmayacak. ben senin yaşadıklarn olmamasına rağmen etkisini hala atamadım istersen açtığım konuya bakabilirsin.

çok haklısın canım.. ama ilk başlarda böyle dengesiz değildi gayet ne istediğini biliyodu kararlıydı, sonradan oldu nolduysa anlamadım gitti.. bi de o evlenmek istiyodu biriyle zaten, bi hayat arkadaşı arıyodu, belki de bu yüzden acelece davrandı bilemiyorum, ama sonradan geri adım attı işte..

inşallah canım benim.. evet beni sevdiğini hissettirmediği ilgisiz davrandığı için yeni arayışlara girecek diye korkuyodum hep, ben böyle düşündükce bunlar nerden geliyo aklına şaşıyorum doğrusu diyodu.. son derece rahattı gamsızdı.. son konuşmamızda bile gamsızdı, inşallah çok mutlu bi evliliğin olur dedi, bu denir mi ya? beni başkasıyla nasıl hayal ediyo ben onu edemiyorum

ısınamamasını anlarım ama evlenme teklifi ailemle tanışma, onun ailesiyle tanışma falan yapmıcaktı bunları.. o kadar hevesliydi ki.. defalarca sordum bak eminmisin diye eminim dedi.. sonra ne değişti anlayamıyorum..

işte o kadar basit biri ki aklı okadar az önetiyor ki düşüncelerini tamamen içgüdüsel davranmış.Böyle enine boyuna düşünmeden işin içine atlayıp sonra atladığı gibi çıkan birinden ne hayır gelir ki? Önce alacağı o büyük kararı doğru karşı tarafı yıpratmadan almayı öğrense

Yani o kadar ortadaki olan biten bu adamla nasıl nişanlanmayı düşünebildin? Senden ayrılması senin hayrına olmuş yoksa senden böyle bi hareket olmazdı.

Yani o kadar ortadaki olan biten bu adamla nasıl nişanlanmayı düşünebildin? Senden ayrılması senin hayrına olmuş yoksa senden böyle bi hareket olmazdı.
ben mesaj attım bitirdim, o da helallik almak için aradı, ben hiç açık kapı bırakmamışım, artık umudu kalmamış, inşallah çok iyi bi evliliği olur dedi bitirdi..

ben mesaj attım bitirdim, o da helallik almak için aradı, ben hiç açık kapı bırakmamışım, artık umudu kalmamış, inşallah çok iyi bi evliliği olur dedi bitirdi..
Aslında o bitirmeni sağlamış yani sen bu kadar şeyden sonra zaten bitirmek zorunda kalmışsın ama emin ol kurtuldun. Söyledikleri sadece bahane farkındasın dimi, bahaneleri sıraladı seni ayrılmak durumunda bıraktı şimdide açık kapı bırakmadın diye yine sana yükleniyor. Baya akıllı kafa zehir maşşallah adama bak ya. Hele o zayıflamadın kısmı falan tam bi saçmalık. Cidden kurtuldun sevgisi olmayan iki yüzlü insanla evlenmek istermiydin düşünsene.

bence iyiki vazgectin iyi ki ayrilmissiniz. herseyinden sikayetciymis. özellikle sonradan olusan yas ve kilo takintisindan sonra evlilik icin israr etseydin hatali olurdun bence hic dönmemeliydin aramalarina kendisini bu kadar savunmasina izin bile vermemeliydin. beni kabul etmeyeni ben hic kabul etmem derdim ve asla cevap hakki vermezdim.
ayrica bosver hakkini helal et gitsin kendi vicdaniyla basbasa birak onu... nefret kin bile bir duygudur onu bile hak etmiyo bence

ben nerden bileyim vicdanını rahatlatmak için aradığını, hatasını anladı düzeltcek sandım, ama bi baktım helallik istiyo, ne gereği varsa? yaptı kırdı döktü helal et diyo..

bosver sen gülünc duruma düsmüs o
sen bir an önce kendini toparlamaya bak
iyiki simdiden belli etmis karakterini.....
herseyde vardir bi hayir

ayrilik acisi bacim normaldir gecer.
bazen 1 hafta bazen 1 ay bazen 6ay ama gecer.
ama yanlis insanla evlilik ömür biter dert bitmez.
kendine zaman ver
alisacaksin sen kaptirmissin kendini alismissin sevmissin deger vermissin ama sana o degeri vermemis!! bunu göz önüne getir. gececek emin ol gececek

zaten iletişime gecmem, onun da gececeğini sanmıyorum, inşallah çok iyi bi evlilik yaparsın diye temennide bulundu..

Ayyy demagojiye gel.
Ona neymiş ki iyi bir evliliğin olsunmuş.Engelle heryerden muhattap da olma.
Kendini de suçlama.Bazı manevi duyguların arkasına sığınıp seni etkilemiş.
Bunun farkına varıp o düşünceleri kullanmaya çalışmış.
Sakın pişmanlık duyma.

benim pişman olmam için mi yapmış yani? yoksa ona geri dönmem için beni yoklamış mı?

bu nasıl bir çocuk anlamadım ezmiş ezmiş sonra da sen bana kapı bırakmadın
ne demek ısınamadım başından beri
kandırmış yani onca güzel sözle seni öyle mi?
her seni seviyorum yalan mıymış?(mutlaka demiştir diye tahmin ederek söylüyorum) ısınamadığı insana nasıl söyler insan böyle şeyler..

seni seviyorum hiç demedi, zamanla sevgi oluşur ama sana değer veriyorum beğeniyorum hoşlanıyorum bunlar da sevginin bir parcası değil mi dedi.. uzaktan ilişki yürütüyoduk, kabul fazla biraraya gelemedik, ama 1 bucuk aydır yanıma gelemedi 6 saatlik mesafeden.. ısınmak için daha çok çaba sarfedebilirdi.. bunu ona söylediğimde belki gelemedim hiç düşünemedin mi bunu diyo.. halbuki iyi bi mesleği var, maddi sıkıntısı yok, rahat bi işi var yani 3 gün yanımda kalabilir, bunlara rağmen böyle diyo.. çok yorucu oluyomuş gelmek..

anladım
siz erken davranmışsınız evlilik olayına gibi

boşver hiç üzülme ya hayırlı olan budur bence
düzgün akıllı bir kıza benziyorsun
gerçekten boşver üzülme hiç
inşallah çok iyi birisi ve seni seven senin de seveceğin birisi çıkar karşına
oyun değil ki bu yok ısındım yok ısınamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…