Ve Ayrildim :(

zor bir durum anlayabiliyorum bekle hic arama sorma o eni kaybettiginin farkına varamamıstır henuz anladıgı zaman arayacaktır eminimki..umarım hersey yoluna girer barısırsınız

yapıolar yapıolar sonrada kendı vıcdanlarını rahatlatmak ıcın ve karsı tarafada vıcdan azabı ıcın sen zaten kararını vermıssın gıbı cumleler kullanıyorlar...bosver hiç uzulme tabıkıde zor olacaktır yanı nısanlanıp ayrılmak uzecektır senı ama dua et ılerısınde bole bıse yasamadın keyfıne bak gez toz eğlen bu ne cnm bızım hayatımızı zından etmeye mecburmu bu erkekler aaa...hiç takmaya gerek yok...

Tesekkür ederim... cevaplariniz icin.

Kizlar... tam üc gün geçti... ve ne bir mesaj ne bir arama... hic birsey yok.. Bukadarini beklemiyordum... Umrusunda degilmissim ben yaa.. bukadar mi olur? Off yaa.. kafayi yiyecem ((

Tesekkür ederim... cevaplariniz icin.

Kizlar... tam üc gün geçti... ve ne bir mesaj ne bir arama... hic birsey yok.. Bukadarini beklemiyordum... Umrusunda degilmissim ben yaa.. bukadar mi olur? Off yaa.. kafayi yiyecem ((

Yeni yıla böyle mi giriceksin? Hadi o sana değer vermiyor senin kendine verdiğin değer bu kadar mı? Yapma arkadaşım sen her şeyden değerlisin seninle ilgilenmeyen ayrılırken açıklama istemeyen sonrada aramayan adam için bugün üzülme. Bunu kendin için ailen için bi düşün. Her şey gönlünce olsun.

Canim benim,
bir gun mutlaka ya arayacak snei yada mesaj cekecek bundan emin olabilirsin.
O gune kadar sabret. Guclu ol.

Evet.. haklisin.. benim kendime verdigim deger bu olmamali arkadasim. Ama ne yapayim.. çook güçsüzüm.... adera depresyona girmissim... ilac kulaniyorum.. onlarin etkisi bana birsey yapmiyor...

Canim benim,
bir gun mutlaka ya arayacak snei yada mesaj cekecek bundan emin olabilirsin.
O gune kadar sabret. Guclu ol.

Evet, bundan eminim.. kendi kendime demissim 2012 de sonra.... ayagimin altinda toprak bile olsa... basmiyacagim... benim üzüntüm.. onun icin bukadar mücadele verdim. okadar direndim.. ve onun umrusunda bile degil............. Neden biz kadinlar bukadar fedakarligi yapiyoruz, ve karsiligi bu oluyor.... Neden Neden Neden.................

Genlerinde var seker,
bos ver sen.
Analar ne yigitler dogurmus,
sen elinden geleni yapmissin,
O bunu anlamaktan acizse cerebesini seni tam anlamiyla kayip ettigini anlayinca cekmeye baslar.

eğer zaten sizi gerçekten seviyorsa arayıp ayrılmamak isteyecektir.
barışmak için çabalayacaktır.
ama sevmediyse zaten umursamaz.

hiç dert etme arkadasım aklını basına toplayıp ararsada sende surundur bıraz senın cektıklerını anlasın...güçlü ol sakın yıkılma topla kendını olurda senı bı yerden gorur yada senden bı yerden haber fılan alır senın güçsüz oldugunu gormesın...

Alışıyoruz aramalarına, sormalarına, haydi bir yere gidelim, neyin var demelerine
ayrılınca sudan çıkmış balığa dönüyoruz. Bende nişanlımla ayrılmıştım, telefonda olmuyor yapamıycam dedim.
Sen kafanda bitirmişsin, banada olur demek düşüyor dedi. Vedalaştık... ayrıldık.
3 gün aramadı. Kafayı yedim.. 4. gün aradı, nasılsın dedi, iyidir dedim, ama hiç renk vermiyorum, deli gibi özlemişim, anlatamam heyecanımı :)
ne kadar soğuksun dedi.. işim var söylermisin ne söylüyceksen dedim, son defa dedi. Ben sensiz olamıyorum nolur son şans dedi.
Düşüneyim görüşürüz dedim kapadım telefonu.

Ertesi gün gene aradı, düşündünmü, ama nolur evet de... tmm dedim son şans. Bir daha birbirimizi üzmeyeceğiz. Tmm dedi. Ne dersen evet.. Gerçekten o günden sonra bal börek olduk, çok şükür rabbime, ne dersem yapıyor, maşallah, maşallah, maşallah :) Allahım nazarlardan saklasın.. İnanın nişanlı olduğumu, hayatımda biri olduğunu son 1 aydır anladım :)

inşallah dilerim hakkında hayırlısı ise senin nişanlında dönsün, hayırsızsa uzak olsun zaten kimsenin başını yakmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…