Merhaba arkadaslar,
Geçen gün bir konu açmistim... Benimde bir derdim var diye.. Nisanlimla ilgili, cok ilgisiz oldugu, sanki onu zorla benimle nisanlandigini söylemistim. Birkac gün kendimi iyi hisetmiyorum... ve düsündüm.. sizin yorumunuzu okudum... Ve bugün internette konusurken... ayrilmak istedigimi söyledim ona. Bana dediki... Zaten bekliyordum bunu, sen kararini çoktan vermissin...
Benimle resmen alay etti yaa. Kendimi kücülmüs ve aptal yerine koymus hissediyorum.
Bir yandan çok üzülüyorum.. ayrildim diye... Diger yandanda.. karsiligi bu olmamaliydi diye düsündüm. Ben olayi fazla büyütmedim...
Zaten büyütülecek hic birsey yoktu ortada. Karsi bile çikmadi.. bana karsi çok doluydu sanki.. Ve biran önce benden kurtulmakmis gibi geldi bana.. Nekadar kötü bir durum... Bense onun için babami karsima almistim.. Oysa... Off yaa... Içimde bir ses.. hala onu sevdigimi söyliyor... Simdi ne yapacamDogrumu yaptim... Yalnis mi? Onun tepkisi neden böyle oldu? Hic birsey anlamadim
Sizlerin yorumunuz nedir?
Merhaba arkadaslar,
Geçen gün bir konu açmistim... Benimde bir derdim var diye.. Nisanlimla ilgili, cok ilgisiz oldugu, sanki onu zorla benimle nisanlandigini söylemistim. Birkac gün kendimi iyi hisetmiyorum... ve düsündüm.. sizin yorumunuzu okudum... Ve bugün internette konusurken... ayrilmak istedigimi söyledim ona. Bana dediki... Zaten bekliyordum bunu, sen kararini çoktan vermissin...
Benimle resmen alay etti yaa. Kendimi kücülmüs ve aptal yerine koymus hissediyorum.
Bir yandan çok üzülüyorum.. ayrildim diye... Diger yandanda.. karsiligi bu olmamaliydi diye düsündüm. Ben olayi fazla büyütmedim...
Zaten büyütülecek hic birsey yoktu ortada. Karsi bile çikmadi.. bana karsi çok doluydu sanki.. Ve biran önce benden kurtulmakmis gibi geldi bana.. Nekadar kötü bir durum... Bense onun için babami karsima almistim.. Oysa... Off yaa... Içimde bir ses.. hala onu sevdigimi söyliyor... Simdi ne yapacamDogrumu yaptim... Yalnis mi? Onun tepkisi neden böyle oldu? Hic birsey anlamadim
Sizlerin yorumunuz nedir?
herşeyin hayırlısı canım....
zaten o da bunu istiyomuş madem en iyisi olmuş...
bide evlendiğini düşün daha çok üzülürdün...
yol yakınken dönmek budur işte...
üzülmen normal ama sağlam dur
Canım belki de senin ayrılma konusunda ciddi olmadığını düşünmüştür, blöf yaptığını veya naz yaptığını düşünmüştür, erkekler bazen böyle duyarsız olabiliyorlar.
O beni ciddiye almadi zaten.. böyle birsey yapamadigimi düsünüyordur herhalde... Ama basbaya yaptim.. Önce bana senin kafanda daha önce bu düsünce vardi dedi... Ayrilirken bile dürüst ol... Bana böyle dedi.... Inanabiliyormusunuz
Cevaplariniz icin tesekkür ederim... Desteginiz icinde cok tesekkür ederim.
Ve herkese tavsiyem... Bir erkege tam deger ve tam sevgi vermeyin... Hep kaybeden siz olucaksiniz.. Ben bir erkegin sevgine artik inanmiyorum.... Hepsi yalan....
üzme kendini hiç değmez inan bana onun umrunda bile değildir. Kendine edersin sadece biraz zaman geçsin çok doğru yaptıgını görürsün sende
ona kadın çoksa sana da erkek çok değil mi güzelim hayat hoştur aşklarboştur sevme sevil peşinde koşturüzülme unutma bu dünya da senden başka yok seni seven senin mutluluğun için sevinen insanları düşün onlar için mutlu ol seni sevenler için
Sana katılıyorum canım, biz kıymet verdiğimizde kıymet vermiyorlar. Ama böyle internette ayrılık olur mu? Yüzyüze konuşma şansınız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?