ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama buna züğürt tesellisi denir. Kimse kadınlık gururunu ayaklar altına almamalı. Hem affetmenin nesi ceza kuzum? Adam dışarda canının çektiğiyle, evde de nikahlı karısıyla...

hayır tam olarak öyle değil.... diğer açıdan erkekleri sadece suçlarken !! o erkeklerle beraber olanında hemcimsimiz olduğunu ve bir kadının bunu kadına yaptığını unutmayın !!!!

Hanımefendi, diğer kadın aldatılan eşe "iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta sadakat" sözü mü vermişti de tutmadı? Niye suçu diğer kadınlarda arıyorsunuz tabiki sadece erkeği suçlayacağız hainlik eden o. Bu kadar düşürmeyin gururunuzu rica ediyorum. Erkeklerin heveslerine nefislerine uymasına karşı niye eziliyorsunuz? İnsana akıl verilmiş hiç mi hikmeti işlevi yok? İnanıyorsanız; Allah der ki "Hiç düşünmez misiniz?"

Gülüm Mune de kanıyla canıyla insan, yormayın bu ihtiyarın gözlerini, uğraşması gereken bir sürü konu var, vakitten tasarruf için KiB rica etsem

Kib'ledim bir densiz arkadaşı ablacığım. Gözüme ilişenleri de kib'lerim. Sen bir görün arkadaşlar bir titreyip kendine gelsin dedim

Evet talihsiz birsey yasamissiniz ama bu herseyin sonu degil.

Herseyden once''ben" onemliyim diyip yeni bir hayata baslamalisiniz. Gercekten sabahlari eger imkaniniz varsa deniz kenarinda yuruyus tavsiye ederim okadar iyi gelirki..

Normalde görüşen yok mu içimizde hiç ya bi iyi haberini verse birisi

Sen değil o kaybeder kardeşim hiç de üzülme. Sen durustsun o ise elindekilerin kıymetini bilemeyecek ve ihanet edecek kadar sukursuz .. bundan sonra ne mi olur ? O bir omuru sukursuz, elindekilere ihanet ede ede kaybederek harcar. Sense hak ettiğini bulur ve yoluna doğru şekilde devam edersin.. Sen bence Allaha dua et onun gerçek yüzünü gormussun

Durumuna cok uzuldum,bdv pek yorum yazmiyorum ama girip bakiyorum cogu zaman.Seni de az cok biliyorum onceki konularindan ve yorumlarindan.Diyecegim tek sey insallah kolay ve cok yara almadan sureci atlatirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…