kadın o adamlar evlenmeden önce de o adam kaç kişinin koynuna girmiştir.... yada bunu öğrenmeden önce evliyken kaç kere oldu acaba.... acaba sen ve ben ve biz kadınlar bilmeden neleri yaşıyoruz !!!!
Beni benden alırsan seni sana bırakmam
Bırakın artık şu erkekler zayıftır, çocuk gibidir mantığını ya.Ya arkadaşlar , karşılık verirken hakaret etmeniz beni değil, edeni küçük düşürür !! seviye meselesi sonuçta...
diğer açıdan anlamadan okumadan yalan yanlış cevaplar veriyorsunuz.... affetmek yada etmemek kişiye kalmış.. herkesin yaşadığı, bulunduğu ortam vs farklıdır.. oturduğumuz yerden böyle hassas konularda ahkam kesmek kolay tabiii...
aldatma konusu bir kadın için çok ağır psikolojik dengeyi alt üst eden bir durumdur... ve işin en acı tarafı bunu yapanın yine bir kadın olmasıdır.... bazı kadınlar özellikle evli erkeklere ilgi duyuyorlar... ve bir kadın, herhangi bir erkeği bir kadından alması ayrı bir haz yaşatıyor... böyle sapık görüşlü hemcinslerimiz varken... bir kadına tav olan fıtratında da var olan zayıf erkekler hemen kapılıyor... bazılarınız eşimin kendisine saygısından dolayı yapmaz diyorlar ya.. aslında kırılgan nokta burası !!! kendilerine olan saygıdan dolayı yapıyorlar... erkeğin bakış açısı ve bizim bakış açımız farklı maalesef!!!
açık olarak tekrar ediyorum.... ben erkekleri savunmuyorum.. onlar hasta ruhlu zayıf kişilikler dir... affedin diyede asla demiyorum.. ama hemen boşa da demiyorum... bırakın bunu yaşayan kendi karar versin
saygılar
bu konuda kimse kimseye yol göstermemeli.. yaşanılanı durumu bilemeyiz çünkü ? bazen ölüm kurtuluştur !!!!!
o erkek aldattı aldatığı kişide kadın... erkekten önce kadın kadına bunu yapıyor.. o zaman kendini affetme
Ya arkadaşlar , karşılık verirken hakaret etmeniz beni değil, edeni küçük düşürür !! seviye meselesi sonuçta...
diğer açıdan anlamadan okumadan yalan yanlış cevaplar veriyorsunuz.... affetmek yada etmemek kişiye kalmış.. herkesin yaşadığı, bulunduğu ortam vs farklıdır.. oturduğumuz yerden böyle hassas konularda ahkam kesmek kolay tabiii...
aldatma konusu bir kadın için çok ağır psikolojik dengeyi alt üst eden bir durumdur... ve işin en acı tarafı bunu yapanın yine bir kadın olmasıdır.... bazı kadınlar özellikle evli erkeklere ilgi duyuyorlar... ve bir kadın, herhangi bir erkeği bir kadından alması ayrı bir haz yaşatıyor... böyle sapık görüşlü hemcinslerimiz varken... bir kadına tav olan fıtratında da var olan zayıf erkekler hemen kapılıyor... bazılarınız eşimin kendisine saygısından dolayı yapmaz diyorlar ya.. aslında kırılgan nokta burası !!! kendilerine olan saygıdan dolayı yapıyorlar... erkeğin bakış açısı ve bizim bakış açımız farklı maalesef!!!
açık olarak tekrar ediyorum.... ben erkekleri savunmuyorum.. onlar hasta ruhlu zayıf kişilikler dir... affedin diyede asla demiyorum.. ama hemen boşa da demiyorum... bırakın bunu yaşayan kendi karar versin
saygılar
Bırakın artık şu erkekler zayıftır, çocuk gibidir mantığını ya.
Hiçbir erkek karısını döverken zayıf olmuyor?
Kadın cinayetlerini işlerken aslan parçası erkekler nedense aldatma olayında zayıf, hassas kedilere dönüşüyor.
Önce karşınızdaki adam olacak. Sizin gibi düşünenler yüzünden yazık bu kadar insan aldatılıyor.
Adama en büyük ceza da affedilmekmiş, yersen
Bir gezegen istiyorum içinde sadece kadınlar olsun ya
birde vibratör çeşitleri
yetti bu bacak arası çıkıntılarının hastalıklı ruhiyeti...
oğullarımızı alalım ama biz onları orda bi güzel eğitiriz yeniden dünyaya salarız :))
Bunca sıkıntının içinde gülümseyin istedim :)))
Bir gezegen istiyorum içinde sadece kadınlar olsun ya
birde vibratör çeşitleri
yetti bu bacak arası çıkıntılarının hastalıklı ruhiyeti...
oğullarımızı alalım ama biz onları orda bi güzel eğitiriz yeniden dünyaya salarız :))
Bunca sıkıntının içinde gülümseyin istedim :)))
Allah aşkına konuyu böyle sabote etmeyin ya. Son sayfalar sadece sizin kendinizi saçma bir şekilde savunmaya çalışmanızla dolu. İnsanlara cevap verecekseniz de hepsini tek bir mesajda alıntılayıp öyle cevaplayın lütfen. Ha en doğrusu aldatılan bir kadına dalga geçer gibi affedici olmasını öğütlememenizdi, polemik çıkarmamanızdı ama iş işten geçti.
Bırakın artık şu erkekler zayıftır, çocuk gibidir mantığını ya.
Hiçbir erkek karısını döverken zayıf olmuyor?
Kadın cinayetlerini işlerken aslan parçası erkekler nedense aldatma olayında zayıf, hassas kedilere dönüşüyor.
Önce karşınızdaki adam olacak. Sizin gibi düşünenler yüzünden yazık bu kadar insan aldatılıyor.
Adama en büyük ceza da affedilmekmiş, yersen
ahh ahhhh bir de ne demek istediğimi anlasanız daha çok değer vereceğim yazdıklarınıza ama!!!! diğer açıdan bu herkesin kendi tercihidir... kimi affetmez boşar adam kurtulur ! kimi afeder devam eder adamı ömür boyu yaptığınlan cezalandırır!!! bu konuda kimse kimseye yol göstermemeli.. yaşanılanı durumu bilemeyiz çünkü ? bazen ölüm kurtuluştur !!!!!
saçamalamışsınız.... ne sabotesi arkadaş.... tepki veriyorsunda neye tepkı verdiğinin farkında değilsin... şu cehaleti atın üzerinizden artık.. kadın cahildir.. sözünü bu kadar teyit etmeyin... türk kadını akıllıdır, bilgilidir..
Bu duyguyu çok iyi biliyorum....Allah yardımcınız olsun...Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?