ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın o adamlar evlenmeden önce de o adam kaç kişinin koynuna girmiştir.... yada bunu öğrenmeden önce evliyken kaç kere oldu acaba.... acaba sen ve ben ve biz kadınlar bilmeden neleri yaşıyoruz !!!!

kadın diye hitap ettiğiniz kişi ben miyim ?
gayet terbiyeli bir şekilde bir soru sordum sizin uslubunuz hayranlık uyandırıcı..

sorunuza gelecek olursam benden öncesi beni ilgilendirmez benim önceminde kimseyi ilgilendirmeyeceği gibi..
benimle birlikte iken bana saygı duymayan adamı evet midem kaldırmaz ..
bilmediğim birşey yaşamıyorum siz müsterih olun..
eşimde bende birbirimizi gayet iyi biliyoruz..

@Kahve-Kokulu-Kadin gerçekten çok üzüldüm. Kaç gündür konunu takipteyim. Çok güçlü bir kadınsın seni çok takdir ediyorum. En doğru kararı da alacağından eminim. Keşke en yakınındakiler de sana destek olacağına köstek olmasa. Ne zaman istersen dertleşmek için, destek olmak için biz burdayız. Şimdi yazacaklarım ise seninle ilgili değil. Son yorumlara ithafen. Lütfen üzerine alınma.

Aldatılan bir kadının eşinden çok diğer kadını suçlayıp durması kadar aciz bir davranış daha gelmiyor aklıma. Evliliklerde yaşanan sorunlarda 3. kişileri suçlamayı bir bıraksak. Bu bir kadın olur bu kv kp olur. Bu 3. kişiler bizim izin verdiğimiz zamanlarda dahil olur duruma. Bize sadakat sözü veren bir adam var. Ve aldatmışsa eğer bu adam suçlu. Bizi ilgilendiren sadece bu adam. Bu adam yüzünden ortada 3. bir kişi var. O adam dahil etti bu 3. kişiyi hayatımıza. Artık en kolay yola gidip de diğer kadını suçlayıp eşi de o diğer kadının hain tuzaklarına düşmüş zavallı muamelesi yapmayı bırakalım.

Affetme olayında ise. Affeden affetmekte özgürdür. Ama bunun büyük bir ceza olduğunu iddia etmek saflıktır. Adamın gene evde yemeği pişiyor, ütüsü her şeyi yapılıyor, istediği zaman sevişebileceği bir karısı var. Nasıl bir ceza oluyor ki bu? Ha bundan sonraki her adımında adama geçmişi hatırlatıp başa kakılacaksa bunun da bir işe yarayacağı düşünülüyorsa şaşarım. Adam bir katlanır iki katlanır sonra da su üstüne çıkar. Yettin be der. Neden affettin iki de bir başıma kakacaksan der. Affetmeseydin kapı orda der. Affedince çok büyük bir güce sahip oldğunu sanan hemcinslerime ayrı şaşıyorum açıkçası.

Erkekleri kategorize eden hemcinslerim ise apayrı. Neymiş her erkek aldatırmış. Yahu kendisine saygısı olan ya da Allah korkusu olan erkekler aldatmaz. Her erkek aldatabilir mi evet. Her insan aldatabilir. Sonuçta insanız. Zaaflarımız var. Ama bizi hayvanlardan ayıran bazı şeyler de var. Sadece temel içgüdülerimizle hareket etsek evet tavşanlar gibi sağda solda bulduğumuz her partnerle sevişiriz. Ama biz salt hayvan ya da salt iç güdü değiliz. Bunu anlamak bu kadar mı zor. Yahu siz erkekleri bu kadr basit görüyorsanız nasıl seviyorsunuz. Ben erkeğimi bir birey olarak görüyorum. Zeki olduğu için seviyorum. Öyle elimle yoğurayım, ona yön vereyim, yontayım dertlerim olsaydı köpek falan alırdım. Sadece pipisinin dikine gideceğini düşündüğünüz bir adamla nasıl bir hayat paylaşıyorsunuz. Bu adamla nasıl çocuk büyüteceksiniz anlamıyorum ki.

Yani yazılacak çok şey var. Herkes de istediği yorumu yapmakta özgür ama ben çoğuna gülüyorum. Azıcık ben ne diyorum diyin ya lütfen.

Konuyu bu hale nasıl getiriyorsunuz anlamıyorum
Kahvenın istediği
İkili tartışmalar değil
Boşayımmı boşamayımmı diye sormuyor zamanı sırası var dedi o bilir ne yapacağını
Aldatma üzerine bin tane teori bunada gerek yok

Bi durun Allah aşkına ya kız bu kafayla onca şeyi niye okusun
Destek olup biraz toparlamak amaç şunları okuyunca iyice sinirleri bozulacak

Bırakın artık şu erkekler zayıftır, çocuk gibidir mantığını ya.

Hiçbir erkek karısını döverken zayıf olmuyor?

Kadın cinayetlerini işlerken aslan parçası erkekler nedense aldatma olayında zayıf, hassas kedilere dönüşüyor.

Önce karşınızdaki adam olacak. Sizin gibi düşünenler yüzünden yazık bu kadar insan aldatılıyor.

Adama en büyük ceza da affedilmekmiş, yersen

Süpheleneyordun muhtemelen. Bence burnundan fitil fitil getirecek güçte birisin...

Bir gezegen istiyorum içinde sadece kadınlar olsun ya
birde vibratör çeşitleri
yetti bu bacak arası çıkıntılarının hastalıklı ruhiyeti...
oğullarımızı alalım ama biz onları orda bi güzel eğitiriz yeniden dünyaya salarız :))
Bunca sıkıntının içinde gülümseyin istedim :)))

Allah aşkına konuyu böyle sabote etmeyin ya. Son sayfalar sadece sizin kendinizi saçma bir şekilde savunmaya çalışmanızla dolu. İnsanlara cevap verecekseniz de hepsini tek bir mesajda alıntılayıp öyle cevaplayın lütfen. Ha en doğrusu aldatılan bir kadına dalga geçer gibi affedici olmasını öğütlememenizdi, polemik çıkarmamanızdı ama iş işten geçti.

Kocayı aklama yolları bunlar
Suçu kadına at, adam zavallıııııı napsın hasta ablasıııı
Asıl zayıf olan kadınlar, kendilerine bu muameleyi yapan adamları aklamak için bin türlü bahane buluyorlar
Adam olan adam, kadın olan kadın aldatmaz bu kadar net

Bu güzeldi işte

Bu güzeldi işte

saçamalamışsınız.... ne sabotesi arkadaş.... tepki veriyorsunda neye tepkı verdiğinin farkında değilsin... şu cehaleti atın üzerinizden artık.. kadın cahildir.. sözünü bu kadar teyit etmeyin... türk kadını akıllıdır, bilgilidir..

Meali : Amaaan rahatım, düzenim bozulmasın nasılsa eve bakan biri var, eve gelen paradan rahattan olmayalım.

Nasıl cezalandiracakki
Bir iki yuzune vursa bişiler yapsa adam çeker gider zaten dayanamaz
Diyelim yaptı burnundan getirdi ee kadında mutsuz olur her gün kavga huzursuzluk

Turk kadini aldatildiginda kendini suclayip 2. kadini gömüp erkegi hakli cikarmaz.

Mune bu konuda hakaretler havada uçuşmaya başladı ilgilenilmek istiyor sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…