- 29 Eylül 2014
- 9.596
- 19.545
- 498
Yok o sorgulama öyle sorgulama değil:)
Ben eşime çok güveniyordum eskiden hiç sorgulamazdım ne yapıyor parayı, birikimimiz hani göster dememiştim.
Sonra bunu öğrenince affettim, bırakamadım ama artık acaba yeniden yapar mı paranoyası ile sürekli sorguluyorum.
Yani bu açıdan sorgulamak zorundayım.
Eziyetse eziyet.
Bu hatanın eziyetsiz sonucu yok.
Ya boşanacağım, bensiz kalıp bir başına sürünüp eziyet çekecek.
Ya da böyle sorgulamalarım, güven sorunumla eziyet çekecek.
O ikincisini tercih etti.. Ben de şimdilik öyle..
Affetmeye genellikle değmediğini görüyoruz forumda.
Bakalım benim sonum ne olacak?
Onu da muhakkak yazarım.
Değer miymiş değmez mi tekrar tartışırız.
Kaostan besleniyosunuz sanırım.insan başkasının acısıyla nasıl mutlu olur.sana bile başına gelsin diyemem çünkü o kadar kötü kalpli değilim.Yazık sana Wah wahh ..ne üzüldüm ne üzüldüm..
Nomu senin konu bundan farklı burada eşini öne sürmen eleştiri almana sebep olmuş .Sen gönlünü açıkça ortaya seren şeffaf samimi bir insansın.İnsanlarda fırsat görüp zayıf noktandan vurmaya bayılıyorlar.Doğru veya yanlış o senin kararın eşinde düzelme olmuş ama güvenin gittiği için eskisi gibi olamıyorsun.Böyle gitmez çok yıpranıyorsun.Ne ileri adım atabiliyorsun ne geri.Çocuk yapamıyorsun ev alamıyorsun bırakamıyorsunda tamamen affetmen için terapiyemi gitseniz.Geçmişi silip yepyeni tertemiz bir sayfa açabilmek için.
Vurmak isteyen vursun be canım.
Bana kader vurmuş zaten :)
Hele bir taşınayım, yeni şehir, yeni okul, yeni ev belki terapi gibi gelir.
Onu bekliyorum.
Kusura bakma ablacım ama senin gibilere müstehak. Ama konu sahibi senin gibi böyle şeyleri hazmedecek mideye sahip değil anlaşılan.
Ne sevgisinden bahsediyorsunuz Allah aşkına onu kadının koynuna girmeden önce düşünecekti.O erkekler kadar sizin gibilerde suçlu.Bu iğrenç olayı sindirebiliyorsunuz birde utanmadan burada boşanma affet diyorsunuz
Affetmenin gerçekten en büyük ceza olduğuna inananlardan mısınız? Adam yaptı yapacağını, şimdi de hiçbir şey yapmamış gibi affediliyor boşanmıyor ve eski düzene dönüyor. En büyük cezaya da bak...
Affetmenin gerçekten en büyük ceza olduğuna inananlardan mısınız? Adam yaptı yapacağını, şimdi de hiçbir şey yapmamış gibi affediliyor boşanmıyor ve eski düzene dönüyor. En büyük cezaya da bak...
hmmmm enteresan bi bakış açısı peki sen kocanı aldattığında senin gibi polyanna mantığında düşünecekmi..Hayır tabiki direk tekmeyi basacak...Ama sen sindirmeye devam et bi zaman sonra aşina olacaksın nasılsa...(Not:sen aldatıldınmı deme bizzat yaşadım ve çatır çatır boşadım)
Ne sevgisinden bahsediyorsunuz Allah aşkına onu kadının koynuna girmeden önce düşünecekti.O erkekler kadar sizin gibilerde suçlu.Bu iğrenç olayı sindirebiliyorsunuz birde utanmadan burada boşanma affet diyorsunuz
o erkek aldattı aldatığı kişide kadın... erkekten önce kadın kadına bunu yapıyor.. o zaman kendini affetme
ahh ahhhh bir de ne demek istediğimi anlasanız daha çok değer vereceğim yazdıklarınıza ama!!!! diğer açıdan bu herkesin kendi tercihidir... kimi affetmez boşar adam kurtulur ! kimi afeder devam eder adamı ömür boyu yaptığınlan cezalandırır!!! bu konuda kimse kimseye yol göstermemeli.. yaşanılanı durumu bilemeyiz çünkü ? bazen ölüm kurtuluştur !!!!!
Bu mantık çerçevesinde kocamız bizi aldatırsa gidip babamızı bıçaklayabiliriz. Sonucta o da erkekönce saygıyı elden bırakmayalım.... sen boşarsın ben boşamam herkesin kendi fikri kendi işi.. bu şekilde konuşmaya hakkın yok..... ben affettim mi dedim?? anlamadan boş boş yorum yapıyorsunuz.... o erkek aldattı aldatığı kişide kadın... erkekten önce kadın kadına bunu yapıyor.. o zaman kendini affetme
ben anlamadım ..
ömür boyu kendisini aldatan başka kadına dokunmuş olan adamla aynı yatağa girmeye devam ederek mi adamı cezalandırmış olacak? peki kadın bunu hangi mideyle hazmedecek ömür boyu ? adam her dokunduğunda midesi kalkmayacak mı bu durumda nasıl adam cezalandırılmış oluyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?