- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.
Boşandıktan sonra çocuğumu babasına istediği zaman göstermeyi düşünüyorum. Mahkeme günleri dışında da görebilir. Bunu onun için değil. Oğlumun iyiliği için yapıcam.
Canım cok sevındım babanın destek çıktıgına. Süper babaymış kendısı ki bazı abalar kızlarının cocugunu kabullenmezler. Damadın tohumu olarak dusunurler..neyse hayırlı olsun yeni hayatın... CnmSedefim sana da çok tsk ederim. Acimi benimle yaşadın. Her dakika aradin yanimdaydin çok sağol. Benimle beraber sen de sknti yaşadın. Yüreği güzel insan Rabbim tüm güzelliklerini sana ve sizlere sunsun inşallah
Kiyamam ya cocugun icinde surec kolay olmayacak, gerekirse uzman destegi alin cocuga da uzman esliginde anlayacagi sekilde durumu izah edin.Allah yoluna koyar hic merak etme.Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.
Sen ne harika bi kadınsın @Kahve-Kokulu-Kadin şu acılı halinde bile olgun tavrın ve düşüncelerinden dolayı hayran kaldım sana.. oğlun öyle şanslı ki böyle mert ve metanetli bi annesi var..
Babanın desteğinden de öyle duygulandım ki gözyaşlarımı tutamıyorum yine.. Rabbim bundan sonrasını iyi etsin inşallah.. hep mutlu güzel günler görün siz..
Tek kelimeyle harikasın kahve.. başka dicek bişey bulamıyorum
Harika bir kadınsınız, sadece bunu söylemek istedim.Oğlum konusunda mi ..
Kızlar belki boşanan birçok çift çocuklarını karşı tarafa göstermiyor. Neden,yaptıklarının bedelini evladını gostermemekle ödetmeye çalışıyorlar. Oysa o kadar yanlış ki bana göre. . Ben neden çocuğumu babasına gostermeyim ki neden babasından çocuğum mahrum kalsın. Eğer benim çocuğumu babası gormediginde ben bundan zevk duyacaksam "sürün köpek iyi oldu sana" diyeceksem nerde kaldı benim anneligim. Ya cocugum napicak babasını hiç görmesine izin vermesem. En çok üzülen benim çocuğum olacak işte o zaman atlatamicak işte o zaman küçük dünyasında sorunları baslicak. Klasik bir laf belki ama biz eslerimizden ayriliyoruz. Çocuklarımızdan değil. En azından ben hiçbir zaman aralarında bir engel olmucam. Istedikleri zaman gorusurler hatta beraber kalabilirler tatil ya da başka zaman dilimlerinde. Benim oğlum nasıl mutlu olacaksa onun mutluluğu için elimden geleni yaparım. Babasıyla gorustugunde anne sen de gel derse cantami alır çıkarım. Çünkü bir çocuğu en mutlu eden şey annesi ve babasıyla geçirilen zamandır bana göre. Eğer burda da evladını babasına göstermeyen arkadaşlarım varsa onlara da söylüyorum. Lütfen yapmayın bunu. Bunu yaparak esinizden değil cocugunuzdan intikam aliyorsunuz. Bırakın gorussunler. Inanin iç huzurunuz daha da huzurlu olacak. .
Oğlum konusunda mi ..
Kızlar belki boşanan birçok çift çocuklarını karşı tarafa göstermiyor. Neden,yaptıklarının bedelini evladını gostermemekle ödetmeye çalışıyorlar. Oysa o kadar yanlış ki bana göre. . Ben neden çocuğumu babasına gostermeyim ki neden babasından çocuğum mahrum kalsın. Eğer benim çocuğumu babası gormediginde ben bundan zevk duyacaksam "sürün köpek iyi oldu sana" diyeceksem nerde kaldı benim anneligim. Ya cocugum napicak babasını hiç görmesine izin vermesem. En çok üzülen benim çocuğum olacak işte o zaman atlatamicak işte o zaman küçük dünyasında sorunları baslicak. Klasik bir laf belki ama biz eslerimizden ayriliyoruz. Çocuklarımızdan değil. En azından ben hiçbir zaman aralarında bir engel olmucam. Istedikleri zaman gorusurler hatta beraber kalabilirler tatil ya da başka zaman dilimlerinde. Benim oğlum nasıl mutlu olacaksa onun mutluluğu için elimden geleni yaparım. Babasıyla gorustugunde anne sen de gel derse cantami alır çıkarım. Çünkü bir çocuğu en mutlu eden şey annesi ve babasıyla geçirilen zamandır bana göre. Eğer burda da evladını babasına göstermeyen arkadaşlarım varsa onlara da söylüyorum. Lütfen yapmayın bunu. Bunu yaparak esinizden değil cocugunuzdan intikam aliyorsunuz. Bırakın gorussunler. Inanin iç huzurunuz daha da huzurlu olacak. .
Gıpta ettim size. Eşiniz kaybettiğine yansın otursun ağlasın. Daha da iyi olacaksınız inancım tam.
Evet oğlun konusunda da harikasın,zaten senden aksi bi tutum beklemezdim, ama bu güçlü duruşun için dedim ben daha çok..
Bahanelerin arkasına sığınmadan sağlam adımlar atışın, kararlı duruşun, kendine olan saygın, herşey, bence seni dahada yüceltiyo...
Dahada güçlen inşallah, Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin, yüreğini ferahlatsın, huzur dolu günlerin tez zamanda gelsin.
İnan içimde o kadar çok şey varki, yaşadığın sıkıntıyı yüreğimde hissedişim ve kalbimle sonsuz destekleyişim ama kelimelere dökerken güçlük çekiyorum.
epeydir yoktum buralarda en başından okudum konunuzu . dik duruşunuza oğlunuz için düşündüklerinize hayran olmamak elde değildi.güzel bir başlangıç yaptınız ve inşallah bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız. bu hatayı yapan şahısı da dilerim vicdanı rahat bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?