- 11 Şubat 2011
- 225
- 186
- 103
Evet açık ve net nokta.Bu güzeldi işte
Hah geldim kızlar
Yorumları okudum biri bana çok Uzulmus ben de üzüldüm ama olsun neyse.
Babam destek çıktı eşimi aradı payladi. KV ler gelicekti ama sonra vazgecildi. Ogullarina kizdilar. Babam ne zaman istersen davayı açalım dedi.
Pzt itibariyle baslicaz. Sizlere çok tsk ederim. Hakkınızı helal edin.
Ben onu vicdaniyla başbaşa bırakıyorum. Vicdanın adaleti gecikmez eminim
Heee ille ağlatcam yoksa bırakmam diyon yani..Kuzum benim canım kahvem beni çok duygulandırdın beee..Herzaman her daim seninleyim canım benim...Geçecek herşey allahın izniyle kuzum..Ne zaman istersen ben hep seninleyim..Kalbimle dualrimla canm benim canm.Sedefim sana da çok tsk ederim. Acimi benimle yaşadın. Her dakika aradin yanimdaydin çok sağol. Benimle beraber sen de sknti yaşadın. Yüreği güzel insan Rabbim tüm güzelliklerini sana ve sizlere sunsun inşallah
Güçlü durmana babanın arkanda olmasına çok sevindim ayrıca çoğu kızmış esine yalvarip yakarmamis diye ama sana saçma salak bahaneler uydurmasindan çok daha iyi olmuş en azından birde beni aptal yerine koyuyo diye daha çok sinirlenecektin alnimiza ne yazildiysa onu yaşıyoruz keşke benimde arkamda duranim olsaydı daha kolay olurdu herşey belki çok takdir ettim seni babani inşallah herşey güzel olur senin için dünden beri takipteydim iyi olmana çok sevindim allah yolunu açık etsin oglunlaHah geldim kızlar
Yorumları okudum biri bana çok Uzulmus ben de üzüldüm ama olsun neyse.
Babam destek çıktı eşimi aradı payladi. KV ler gelicekti ama sonra vazgecildi. Ogullarina kizdilar. Babam ne zaman istersen davayı açalım dedi.
Pzt itibariyle baslicaz. Sizlere çok tsk ederim. Hakkınızı helal edin.
Cok gecmis olsun. Ama neden burada dusmanlariniz olsun ve ustelik boyle bir duruma sevinsin ki? Boyle bir duruma kimse sevinemezŞuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.
Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.
Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.
Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .
Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.
Meğer hep oraya giderlermis o semte.
Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.
Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek
Allah belanı versin dedim sadece.
Durum bu
Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .
Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim
Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .
Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?