ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güçlü ol! Güçlü ol kahve kokulu kadın! Mutlu olmaya çalış hayatına bakmaya çalış yeni bir hayat başlıyor senin için. İnsan kendisini üzdüğü zaman zehir içmiş gibi olur yavaş yavaş öldürür insanı, ama üzülmediği zaman zehri karşısındaki insana içirmiş olur yavaş yavaş öldürür onu. Bir gün bunların hepsi geçecek senin için. SEN GÜÇLÜSÜN! KADINLAR GÜÇLÜDÜR! BİZLER GÜÇLÜYÜZ..!

Sizi hep takip ederdim.ne yalan soyleyeyim ben bekliyodum boyle bir sey cunku geceleri cok sik disari cikan adam elbet bu islere bulasiyor.arkadasimmissiniz gibi uzuldum.Allah yardimciniz olsun.siz atlatirsiniz hatta daha guzel bi hayatiniz da olucak ben inaniyorum buna.ama esiniz pisman olucak.oglunuz, guzel bi aileniz var en onemlisi siz guclu ve karakterli bir insansiniz ama o kotu bir insan. o mutsuz olucak emin olun.siz mutlu olucaksiniz.sadece sabir lazim.

Allah yardımcın olsun takip ettirmen iyi olmuş Allah o Adamı ıslah etsin sana da sabır yardım etsin Rabbim çok üzücü bi durum hiç vicdanları sızlamıyor mu utanma ya da ar duygusu nerde Allah görüyor bu yaptıklarını

Benim eşim sürekli şehir dışında.
Uzun zamanlar gelmediği de oluyor.
Bunları okudukça bilmiyorum yapar mı-ya da yapıyor mu ama nasıl tepki verirdim ben de bilmiyorum.
Hiç sorgulamıyorum,karıştırmıyorum özelini,belki gözlerimi bilerek yumuyorum ,ayrılmaya cesaretim yok sanki eğer yapıyorsa.
Kesip atmak o kadar zordur ki
Affetsen bir dert,affetmesen ayrı ..
Allah güç ve en önemlisi hayırlı olanı versin.
Akıllı ve güçlü bir kadınsın.
Umarım ne olursa olsun az hasarla atlatırsın.
Lütfen sonuçtan haber ver olur mu.

@Kahve-Kokulu-Kadin
Biz baya safız ya bunu bir kez daha anladım
Ben hiç ihtimal vermiyordum
Hakkım olmadan kocana sövmüş olabilirim
Bu süreçte neyi basıl yapacağını en iyi sen bilirsin
Şimdi kabullenip toparlanma zamanı gerisini zamanı gelince düşünürsün
Burdan ne kadar olabilirse işte bu süreçte yanındayım
Gerçekten yanında olmayı çok isterdim

Ay inanmıyorum yaaaaa

Bu nasıl bi vicdan yazıklar olsun ya

Erkekler geneleve gitmeyi aldatma gibi gormuyorlar, onlar icin eglence amacli yapilan bir olay.. Esim anlatmisti, kahvede otururken "Bugun ne yapalim? Hadi geneleve gidelim" deyip evli -bekar kim varsa gurupta cikip gidiyorlarmis hep birlikte.. Eslerinin kulagina giderse "ne oluyoruz?" deyip afalliyorlar sadece..

@Kahve-Kokulu-Kadin konularını hep okurum ama hiç seninle konuşmak nasip olmamıştı. Kocana belli ki rahatlık battı. Senin kadar anlayışlı eş zor bulunur. O daha çok arar seni. Böyle adamlar evlenmemeli. Evlenip kimsenin başını yakmamalı. Bildiğim kadarıyla çocuğun yok. Yeniden bir hayat kuracaksın kendine. Zararın neresinden dönülse kardır. Eminim bunu da atlatacaksın

Nasıl ya
Şaka gibi,hiç mi korkmuyor bu insanlar hastalıktan falan ?

Önceden olsa size üzülür teselli cümleleri kurardım. Ama artık öyle nefret ediyorum ki bu şeref yoksunu insanlardan, erkeklerden. Tam 'üzülme' diyeceğim, bir tarafım hiddetle 'zaten böyle bi ahlaksız için ne diye üzülecekmiş ki' diye çıkışıyor kendime. Yeter be artık.. Ne aciz yaratıklar bunlar yeter!! Hayatlarımızı mahvetmeye yemin etmişler gibi. Köpek gibi peşimizden koşarlar, evlen diye yalvarır, bide çocuk doğurturlar sonra kendileri başka hevesler peşinde koşarlar. Bu ne bencillik artık yeter.. İnadına daha mutlu inadına daha güçlü olun. Yepyeni bir hayat başlıyor artık. Mücadele etmekten zevk alın. Savaşın, kazanın başarının tadını çıkarın. O herifin pişman ve mutsuz olmasını görmeyi bekleyerek hayatınızı heba mı edeceksiniz. İki ağlar (o da millete rezil olacam diye) sonra hayatına bakar. Daha da yıpranırsınız. Hayat öyle sürprizlerle dolu ki gün gelir bu olanlar için 'iyiki ' bile dersiniz. İnşallah.

Nasıl ya
Şaka gibi,hiç mi korkmuyor bu insanlar hastalıktan falan ?
Ne korkusu? Bir zamanlar otostopcu gayler vardi bazi caddelerin yol kenarlarinda.. Hala var mi bilmem, hayatlarini boyle kazaniyorlardi. Bir haber programi da yanasip pazarlik yapan arabadaki adamlara soruyordu AIDS var, korkmuyor musunuz? diye.. adamlarin kimi "bana birsey olmaz" diyordu, kimi de "atin olumu arpadan olsun" deyip isi girgira vuruyordu.

Adamlar korksa bu gibi yerler musterisizlikten kapanir.

@Kahve-Kokulu-Kadin diğer konunu okuduğumda içimden kadının paranoya yapmadığını, kadın olarak biseyler sezdigini düşünmüştüm. Öyleymiste zaten. Ama anlamadığım nasıl bu kadar çabuk affetti ki? Hadi affedeceksin bari süründürseydin biraz.

Neyse konuyu ben de takipteyim merak ediyorum olacakları. Eğer boşanmazsan şans verirsen bile buraya yazmaktan çekinme. Biz her kararına saygi duyariz. Ama tabii o herifi terketmenden yanayim yine de...

Ne denir ki bilemedim.Bir de eşlerine bulaştırma ihtimalleri de var o ihtimal zaten korkunç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…